Bundesliga 3.Hafta
Yine etkiliydik.Bu sezon kendi sahamızdaki ilk galibiyetimizi almış olduk.Arango'nun frikik golü muhteşemdi
Bundesliga 4.Hafta
Savaşan takım kurma isteğim gerçekleşti galiba.Yaklaşık 80 dakika 10 kişi götürdüğümüz Wolfsburg deplasmanından altın değerinde 1 puanla döndük.Üstelik kafa kafaya oynadık
Bundesliga 5.Hafta
Ne maçtı.Başa baş bi mücadele gösterdiğimiz karşılaşmada takımın beyni olarak nitelendirdiğim Arango 90+3'te penaltıyı kaçırınca 3 puan avcumuzdan kayıp gitti.
Bundesliga 6.Hafta
Zorlu bir deplasmandan daha puanla dönmeyi başardık.Çok etkili oynadık.Maçın başında öne geçtik.Ancak yediğimiz saçma bi gol bizi 3 puandan etti.2 haftada 2 galibiyet kaçması üzücü
Bundesliga 7.Hafta
Tarihi bir maça tanıklık etti Borussia Park.Ligin lideri konumundaki Mainz'ı adeta çimlerimize gömdük.Rakibimiz karşısında her oyuncumuz muhteşem bir futbol ortaya koyarken Arango,Benitez ve Streit 3'lüsü gollerine devam ederek yıldızlaşan isimler oldu
Puan Durumu
Gayet iyi yerdeyiz.Ligin en çok gol atan takımı olmamız çok iyi.Üstüne en az gol yiyen 2.takım konumundayız.+12 averaja sahibiz ve bunlar takım adına çok olumlu şeyler.
Başarılar kardeşim. Sezona bomba gibi başlamışsın. Sonunu getirebilmen dileğiyle.![]()
TariboWest
Bomba gibi başlamışız lige Ümüt.Devamını getirirsin inşallah.
Bundesliga 8.Hafta
Çok zor bi deplasmana çıktık.İyi oynadığımızı düşünüyorum ancak Dortmund daha iyi oynadı.Son dakikalarda 1 puan için yüklenirken Nuri'nin attığı inanılmaz gol puan ümidimizi bitirdi
Bundesliga 9.Hafta
Bu kadar olmaz dedirten bir maç oldu.Rakibimiz bir duran topla maçı kazanırken oynadığımız etkili futbola karşın gol bulamayışımız üzücü oldu.11.2 yaması sağolsun
Bundesliga 10.Hafta
St.Pauli deplasmanına mutlak galibiyet için gitmiştik.Ve öylede oldu çok iyi bir futbol ortaya koyduğumuz karşılaşmayı 2-0 kazanarak 2 hafta sonra kazandık
Bundesliga 11.Hafta
Kendi sahamızda zor bir rakiple karşı karşıya geldik.Maçın genelinde iyiydik.Kaçan penaltı bizim için büyük şanstı.Streit ve Benitez gollerine devam ederek çok önemli bir 3 puan getirdiler
Almanya Kupası 2.Tur
Rakip bir alt ligten olsada iyi bir ekipti ancak iyi oyunumuzla 2-0 kazanarak bir üst tura çıktık.3.turda rakibimiz Freiburg oldu
Alınan 2 mağlubiyetten sonra toparlanmışız Ümüt devamını getirirsin artık.![]()
Arango'yu Trequersieta oynat keyfine bak Ümit.
Başarılar dilerim Ümit![]()
başarılar Ümit güzel gidiyorsun
Bundesliga 12.Hafta
Zorlu Hoffenheim deplasmanından altın değerinde bir 3 puan çıkartıyoruz
Bundesliga 13.Hafta
Bayern Münih futbol dışında herşeyi yaptı.2 as adamımızı uzunca bi süre sakatladı.İşin ilginci ne kart ne başka bişey çıktı.Yedek kadro oynadık resmen buna rağmen başa baş bir maçtı.Müller'i bi kere kaçırdık yetti
Bundesliga 14.Hafta
Önemli bir deplasmandan daha 3 puanla döndük Benitez takımı sırtlamaya devam ediyor
Bundesliga 15.Hafta
Hedef mutlak galibiyetti ancak karşımızda çok dirençli bi ekip bulduk.Buna rağmen 1-0 kazandık.Kilidi çözen gol ise Arango'nun mükemmel frikiği oldu
Bundesliga 16.Hafta
Her geçen gün daha da iyi oynamaya başladık.Kaiserslautern deplasmanında çok farklı kazandık
Bundesliga 17.Hafta
Zorlu Schalke deplasmanında çok iyi oynamadık ama yine de 1 puan almayı başararak zor bir deplasmanı daha puanla kapadık
Almanya Kupası 3.Tur
Çok iyi bir galibiyetle Almanya Kupasında çeyrek finale adımızı yazdırdık.Yeni rakip Bayern Münih oldu.Elersek ki o potansiyeli görüyorum çok önemli bir işe imza atarız
İlk Yarı Sonunda Puan Durumu
Hedeflerimizin çok üstündeyiz.Çok başarılı bir grafik çiziyoruz.İlk yarıda ligin çetin cevizi olduk.Kolay yenilmiyoruz.Kolay gol yemiyoruz.Çok güzel bi sezon.Eğer 2.sezonda aynı başarıyı gösterebilirsek çok iyi olacak
İlk Yarının Ardından Oyuncu Performansları
Bradley ve Benitez toplam performanslarda öne çıkan isimler oldu.Ancak Arango ve Streit attıkları 7'şer golle bu noktaya gelmemizde çok önemli yere sahip
Güzel skorlar Ümit AL'ye gideriz umarım
Taktiğini yavaş yavaş çözüyorlar Ümit aman dikkat. Onun dışında gerçekten çok iyi taktiğin olduğunu düşünüyorum . Takım çok iyi oynuyor. Şu yeni yaptığın taktik mi bu ?
Football is simple,but Football Manager is not
Bundesliga 18.Hafta
Böyle zor bi deplasmanda 3 net gol pozisyonu bulduk.Üstelik pozisyon vermedik.Adamlar bi pozisyon buldu attı ve kaybettik.Yok artık dediğim maçlardan.
Bundesliga 19.Hafta
Rakip ilk yarıda 5 çektiğimiz Hamburg'tu.Bu sefer 5'ten fazlası gelebilirdi ama inanılmaz goller kaçınca 3-0'a razı olduk
Bundesliga 20.Hafta
Rakip erken 10 kişi kalınca fırsatları çok iyi değerlendirdik.Benitez ve Streit attıkları gollerle yine takımı taşımaya devam etti
Bundesliga 21.Hafta
Rakip zorluydu ancak iyi futbolumuzla yenecek güçteydik.Son dakikalarda Cicero'yu tutamayınca 1 puana razı olduk.Ama yine de böyle bir takım karşısında iyi oynadığımızı düşünüyorum.
Bundesliga 22.Hafta
Çok zor bi deplasmandan altın değerinde bir 3 puan çıkardık.Rakibe gereğinden fazla pozisyon verdik ancak şans bu sefer bizden yanaydı ve kazandık
Bundesliga 23.Hafta
Rakip zorlu Werder Bremen'di.Mükemmele yakın futbolumuzla yine farkı kaçıran taraftık.Ancak kazandığımız için çok mutluyum
Bundesliga 24.Hafta
Hücum hattımız muhteşem bir iş çıkardı Mainz'i 5'ledik.İlk yarı da 6 gol birden atmıştık.Nedir bu takımın bizden çektiği
Bundesliga 25.Hafta
Çok zor bir rakipti Dortmund üstelik derbiydi.Ancak 89.dk'da Hummels'in attığı gol(kk)çok anlamlı bir galibiyetin habercisi oldu
Bundesliga 26.Hafta
Köln deplasmanında yine derbi maçına çıktık.Harika bir futbolla rakibimize 4 gol atarak üst üste 2.derbi galibiyetimizi aldık
Bundesliga 27.Hafta
Takımın zirve yaptığı maçtı.Ben sustum istatistikler konuşsun
Almanya Kupası Çeyrek Finali
Bu şanssızlık nedir yahu.Bayern gibi bi takım karşısında 2-0'ı 2-2 yapıyoruz.Son dakikada saçma bi penaltı ile eleniyoruz.Olacak iş değil
Puan Durumu
Süper bir yerdeyiz.Beklentilerin üstündeyiz.Zor maçımız hemen hemen kalmadı.Sezon sonu çok iyi yerde bitiririz böyle giderse
Ve Devre Arası Patlattığımız Bomba
Romaric
Satılık listesindeydi ancak paramız yetmiyodu.Yönetim sağolsun çok önemli bir transferi yaptı.Ve Fildişili yıldızı kadromuza kattık1.4 Mn € vardı ancak yönetim 3.1 Mn € verdi.
Yorumları Bekliyorum
Çok güzel gidiyosun Ümit. Her maç 6 CCC ne iş.![]()
devre arasındaki ss lere geldiğimde şampiuonlar ligini üçüncü sıradan zorlar diye bakıyodum ama galiba şampiyonluğu zorlucan 30 haftaya kadar puan kaybetmezsen
Köln ve Mainz galibiyetleri çok cici olmuş <3
Şampiyonluk seziyorum![]()
Bundesliga 28.Hafta
Olmaz böyle maç yahu.90'da atıyoruz 90+2'de gol yiyoruz.Çok sinirlendim bu maça gerçekten
Bundesliga 29.Hafta
Benitez Benitez Benitez başka söze gerek var mıİnanılmaz önemli bir galibiyetti
Bundesliga 30.Hafta
Tarihi bir galibiyet.Takım muhteşem oynadı desek yeridir.Bayern gibi bi takımı evinde 6 ccc bulmak mükemmel bi olay.Helal olsun diyorum oyuncularıma şampiyonluk şansımız giderek artıyor
Bundesliga 31.Hafta
Bayern'i evinde yenen takım Nürnberg'i boş geçer mi.Aslanlar gibi oynadık ve hakettiğimiz bi galibiyet aldık
Bundesliga 32.Hafta
Leverkusen'in puan kaybettiği bir hafta müthiş bi galibiyet oldu.Arango her zamanki gibi takımı kurtarmayı bildi
Bundesliga 33.Hafta
Benitez'den başkası yalan o kadar diyorum.Muhteşem performansı ile bir galibiyet daha aldırmayı bildi ve liderlik koltuğunu ele geçirdik.
Bundesliga 34.Hafta
Şampiyonluk maçına çıkıyorduk.Söylemesi bile ne kadar güzel şampiyonluk maçı.Rakip ligin en büyük kadrolarından Schalke.İlk maçta şanssızlıklar yakamızı bırakmamış 0-0'a razı olmuştuk.Ancak bu maç takımda öyle bir istek vardıki bütün senenin emekleri bu maça bağlıydı.Maçın başlangıcından itibaren rakip Schalke üzerinde müthiş bir baskı kurmuştuk ancak golü bulamamıştık.Dakikalar 26'yı gösterirken kornerden gelen topa Dante muhteşem yükselip golü rakip ağlara bırakıyordu.Stad bayram yerine dönmüştü ve herkesin inancı bir kat daha artmıştı.Baskılı oynayıp maçı 76'ya 1-0'la taşımıştık.Sonrasında golün ismi Dante kırmızı kart görünce taraftar çok üzüldü.Acaba maçı kaybedermiyiz sorusu herkesin kafasında oluşmuştu.Ancak korkulan olmadı son düdük çaldığında Borussia Park bayram yerine dönmüştü.ŞAMPİYON olmuştukMuhteşem bi sevinç vardı stadda ve emeklerimizin karşılığı gelmişti
Sezon Sonu Puan Durumu
Emeğimizin haklı karşılığının belgesi
Bundesliga'da Yıl Sonu Performansları
Benitez,Arango,Bradley,Levels ve Bamba'yı yaptıkları derecelerden kutluyorum
Başarımızın Sırları
Taktiğimiz
Sene başında öylesine yapmıştım ama çok kalite bi taktik olmuşKadroya uyan bi taktikte olunca ilk seneden şampiyonluk geldi.Ayrıca oyuncu performanslarının müthiş katkısı oldu
Ayrıca sene boyunca sık kullandığımız 11 şöyle
Öne Çıkanlar
Bu iki isim sayesine şampiyon olduk o kadar diyorum.Taktiğe müthiş uyum sağladılar ve fazlaca etkili oldular.Benitez ligi gol kralı olarak bitirdi,Arango asist krallığını 1 asistle kaçırdı.Ayrıca Benitez'i sene başında 2.2 Mn €'ya almıştık şu an 5.75 Mn € daha da artacağı kesin.
Ve Tabiiki Kadro Uyumu
Sürekli aynı taktik ve genelde aynı kadro olunca squad harmony %85'i buldu.Bi katkı da burdan geldi
Sezon Genel Değerlendirmem
Almanya Kupası
Çeyrek final yaptık yarı finalin kapısından döndük bence gayet iyi bi derece
Lig
Muhteşem bi olay oldu ligi almamız.İnanın sene başında ilk 10 iyidir dedik.Haftalar ilerledikçe hedefler büyüdü.Leverkusen'in son haftalardaki inanılmaz puan kayıpları ve bizim seri galibiyetlerimiz dengeleri tamamen oynattı.Takım muhteşem oynadı ve başarıyı gerçekten hakeden bi kadro oldu.Yaptığımız 3 transfer ile şampiyonluğu kazanmak heleki böyle bi takımla benim için hem büyük sürpriz hem büyük bir başarıdır.Çok söz söylemeye gerek yok.Sonuç ortada.Tek üzüldüğüm şey ilk seneden şampiyon olmamızın kariyerin zevkini çok azaltacak olması
Yorum sizlerin arkadaşlar
Yorum bekliyorumYeni sezon için çalışmalar sürüyo.2-3 yıldız denilebilecek oyuncu ile anlaştık.Tamamlayınca bildireceğim
Tebrikler Ümüt zoru başarmışsın.