Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?
- Voters
- 12. You may not vote on this poll
-
Gaziantepspor
-
Berabere
-
Galatasaray
-
Pozisyon anlamında kısır, mücadele anlamında üst düzey bir maç oldu. Gaziantepspor kurduğu kaliteli kadronun meyvelerini yiyor ve maç fazlasıyla da olsa 5. sıraya yükseldiler. Olcan gibi kaliteli bir adam yedek kalabiliyor ve maç esnasında ben şöyle bir düşündüm acaba kimin yerine girebilir diye, bir türlü bulamadım. Popov, Sosa, Wagner hepsi iyi oynuyordu, belki savunma anlamında bir tanesi zaafiyet yaratır onun yerine girebilir diyorum ama yok hepsi rakiplerini kovalıyor. Julio Cesar, Serdar Kurtuluş gibi isimlerden de şimdilik faydalanamıyorlar. Sanırım yakın zamanda büyük kulüpler Gaziantep deplasmanı için 1 puan fena değil gözüyle bakmaya başlayacaklar.
Galatasaray'ın istikrarsız görüntüsü lig sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor. 21 maçta 10 mağlubiyet Galatasaray için korkunç bir rakam. 17. sıradaki Konyaspor'un da 12 mağlubiyeti var. Yani yaklaşık 2 maçtan 1 tanesini Galatasaray kaybetmiş. Galatasaray için asıl sıkıntı kupadan olası bir elenme durumunda ortaya çıkacaktır. Çünkü şuan zaten çoğu kişinin ligde Galatasaray'dan beklentisi olmadığından eleştiriler öyle yerden yere vuracak şekilde değil. Galatasaray'ın kaderini Gaziantepspor'la İstanbul'da yapacağı rövanş maçı ve geçmesi halinde Beşiktaş'la yapacağı maç çizecek.
Gaziantepspor'a tebrikler.
Mesaj Yetkileri