1 ile 30 arası toplam 323 sonuç

Konu: 4-4-2 Wings Bol gollu kanat taktigi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by sergenNn
    Bugün yaptığım bol gollü maçların ssleri:
    Beşiktaş JK 6 - 0 Galatasaray

Sakaryaspor 0 - 7 Beşiktaş JK

Beşiktaş JK 7 - 0 Alanyaspor

Beşiktaş JK 5 - 2 Trabzonspor

SERGEN KARDES DE İYİ HİLE YAPMIS BE BENDE HİLE YAPANI PEK SEVMEM

HA BU ARADA TAKTİGE GELELİM BEN BU TAKTİGİ ORDUSPORDA İLK KEZ DENİYECEM HİLESİZ OYNUYORUM BUNLARI ALDIM
    HALİL GÜNDÜZ
    OKAN ÖZKE
    SERHAT KUM
    CÜNEYT KOCABİCAK
    VUKOVİC

KARDES TAKTİGİN İYİ GALİBA AMA COK GOL OLMASI BENCE FZLA SARMAZ MÜHİM OLAN DİŞE DİŞ MAC OLURSA DAAH İYİ OLUR AMA YİNEDE BİR DİİMMMMM

master ozzy kardes birsey soracagim sen de turkcell super ligi patchleri yukulu mu? yukluyse gene sirayla mi yukledin? Ben naptiysam yapim taktikten verim alamadim da silip tekrar yukleyecegim. 6.02'yi yuklucem once sora da 6.03û. Lig guncellemesi de var ama o da son versiyonu. Direkt ou mu yuklim yoksa ilk versiyonunu yukleyip sora mi ikinci versiyonunu yuklim? Hemen cevap atabilrsen sevinirim oyunu bidaha yuklucem de

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

arkadaşım öncelikle çok sağol gerçekten süper taktik.Ben bu taktiği Bjk,Hollanda,Fİldişi SAhilleri ve Atl.Madrid'te denedim ve birbirinden süper başarılar elde etim süper taktik gerçekten sağol

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anakonda52
    SERGEN KARDES DE İYİ HİLE YAPMIS BE BENDE HİLE YAPANI PEK SEVMEM

HA BU ARADA TAKTİGE GELELİM BEN BU TAKTİGİ ORDUSPORDA İLK KEZ DENİYECEM HİLESİZ OYNUYORUM BUNLARI ALDIM
    HALİL GÜNDÜZ
    OKAN ÖZKE
    SERHAT KUM
    CÜNEYT KOCABİCAK
    VUKOVİC

KARDES TAKTİGİN İYİ GALİBA AMA COK GOL OLMASI BENCE FZLA SARMAZ MÜHİM OLAN DİŞE DİŞ MAC OLURSA DAAH İYİ OLUR AMA YİNEDE BİR DİİMMMMM
    Hile yaptığına dair elinde bir kanıt varsa konuş yoksa ebediyen sus insanları yk yere suçlama ayrıca o veya başkası senin sevgine muhtaç değil hile yapanı pek sevmezmişin sanki elind ekanıt varda konuşuyorsun kanıtını göster ondan sonra çeneni aç bende böyle maçlar oynadım ne varki bunda alanya yı 7-0 yenmek ha bu taktikle hemde diğer taktiklerle kolay olabilir yani ceremesinden sanane...

Ayrıca sergen kardeşim senin adına cevap verdim kusura bakma ama ha sen ha başka birisi yargısız infazı durdurmak gerekir...

Master ozzy kardeşim senden özür dilemiştim tekrar diliyoırum bende ilk 6.0.3 yama yüklü olduğu için verim alamamıştım ama senin dediğini yapınca aldım birde bişey sormak istiyorum antalyaspor dışında başka hangi takımlara uyguladın bu taktiği çünkü her takımda tutuyor acaba sendede tuttumu diye merak ettim...

Master ozzy kardes denedim simdi. Oyunu sildim bi da yukledim ama 6.02 patchi yuklemiyo. Daha yuksek bir versiyonu bulundu bilgisayarinizda diyo napmam lazim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anelka199100
    Hile yaptığına dair elinde bir kanıt varsa konuş yoksa ebediyen sus insanları yk yere suçlama ayrıca o veya başkası senin sevgine muhtaç değil hile yapanı pek sevmezmişin sanki elind ekanıt varda konuşuyorsun kanıtını göster ondan sonra çeneni aç bende böyle maçlar oynadım ne varki bunda alanya yı 7-0 yenmek ha bu taktikle hemde diğer taktiklerle kolay olabilir yani ceremesinden sanane...

Ayrıca sergen kardeşim senin adına cevap verdim kusura bakma ama ha sen ha başka birisi yargısız infazı durdurmak gerekir...

Master ozzy kardeşim senden özür dilemiştim tekrar diliyoırum bende ilk 6.0.3 yama yüklü olduğu için verim alamamıştım ama senin dediğini yapınca aldım birde bişey sormak istiyorum antalyaspor dışında başka hangi takımlara uyguladın bu taktiği çünkü her takımda tutuyor acaba sendede tuttumu diye merak ettim...
    sergennn kadrosuna bak anlarsın aldıgı oynuculardan belli hemde ilk sezon ondan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tamam kardeşimde aldığı oyuncular de o zaman hile yaptın diye taktikle bir alakası yok bunun taktik her takımda böyle farklı maçlar kazanaıyorsun o zaman master_ozzy de antalyaspor ile şam.ligi kupasını kazandı o zaman bunada hile yaptın de ama master_ozzy nin hile yapmadığını hepimizi biliyoruz çünkü taktiği çok süper bir taktik onun dışında senin bu ilk hile yaptığın dedin ilk mesajın değil ben bazı yerlerdede bazı arkadaşlara hile yapmışsın dediğini çok iyi hatırlıyorum yani diyorsunki tek doğru sen onlar hile yapıyor ilkbaşta kendini deşifre et ondansonra konuş milletin yaptığı başarıları hile yaptın diyerek çamurlama eğer sne onları kıskanıyorsan bilemem hani bazı insanlar vardır milletin evlerine teleskoola balkondan izlerler sende insanlara nasıl çamur atarım sözlerini izliyorsun helal olsun sana doğr yoldasın

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

harbi ya ilk sezonda defoe julio cesar coloccini felan nasil gelmis

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Omerdinho
    harbi ya ilk sezonda defoe julio cesar coloccini felan nasil gelmis
    anelka kardes sen beni yanlıs anlıyon ozzy taktigi gayet iyi ben sergenn kardesin oyuncuları nasıl aldıgını ögrenmek için sordum daha ilk senede nasıl gelmişler hayret
    haaaaa bu arada ömerdinho kardes senle aynhı fikirde olmamız beni sevindirdi

Mesaj Yetkileri