Bir bakıma korktuğumuz başımıza geldi. Bu kadroyla 1 maç iyi oynarız 1 maç kötü o kadar dengesiz bir kadro var ki. Tugay'ın Hagi'ye macera aramaması gerektiğini herkes yerinde oynarsa zaten kazanabileceğimizi anlatmalı. Zaten maç sonu Hagi'nin "... beraberlik güzel sonuç olurdu." gibisinden bir lafı var orada anladım nerelere düştüğümüzü. Hagi korkak futbol oynattığı sürece bir arpa boyu yol katedemeyiz.

Ayrıca Berk'in dediğini de demeden geçemeyeceğim. Antep kadar(küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) kaliteli kadromuz olmadığı için bugün utandım açıkçası. Adamlara alın bu 11 oyuncuyu istediğiniz yerde oynatın desek adamlar alır Cana'yı Hürriyet'in yerine koyar geri kalan aynı kadroyla devam ederler. Neill kariyerinde hangi takımda ön libero oynamış merak ediyorum. Cana'yı anlarım Servet'e göre ayağı daha düzgün uzun boylu filan ama Neill öyle yırtıcı bir adam değil ki orta sahaya koyuyoruz. Herkes kötüydü bugün Culio'sundan Baros'una Sabri'sinden Zapata'sına kadar ama bir takım da böyle kötü yönetilmez. O önümüze sundukları 1 maçlık tozpembe tablonun da ne derece balon olduğu belli oldu.

Hagi'ye 6 ay değil, 6 yıl süre versek de olmaz. Olmuyorsa olmuyor işte Hagi futbolculuk dönemiyle antrenörlük dönemini kıyaslatacak performans sergiliyor, antrenörlükte tecrübesizliğinin faturasını çekiyor. Bir yandan gitsin istiyorum bir yandan içim kan ağlıyor. Keşke bu kulübe teknik direktör olarak hiç gelmeseydin Hagi, keşke seninle böyle kötü anılarımız olmasaydı biz seni sadece attığın gollerle hatırlasaydık. Mustafa Sarp gibi saç baş yoldurmasaydın keşke bize.