Zapata tam bir kova.Uzun zamandır böyle kovasını görmemiştim.Bırak maçı kurtarmayı bi şut kurtaramıyor.Ne gelirse alıyor içeri frikik,beşlik dinlemez Zapata alır içeri affetmez derecesine geldi artık.Yemişim maç eksiğini.Zapata'yla yabancı kontenjanını israf etmek yerine koysunlar Ufuk'u kaleye daha iyi.Adamlar defanstan top şişiriyor korkuyorum kaleyi bulacak da gol olacak diye.
hakan arıkanı verelim size karşılığında ne futbolcu ne para biraz daha pazarlık yaparsanız toromanı da verebiliriz
eto'o bitmiş.
Her zaman dediğim gibi,bunu yine söyleyeceğim.Kaleci transferine yüksek bonservis bedeli ödenip,önemli bir ligden herhangi bir takımın as kalecisi alınmadığı sürece Türkiye'ye iyi bir yabancı kaleci gelmez.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Servet'i de Gs kaptani olarak gördük diyemicem maci radyodan dinledim iyi ki görmedi bu gözler onu kaptanlikda. Neill varken cok sacma Servet'in kaptan olmasi hocasini ve takimini satan adamdan bahsediyoruz.
Bu arada Insua kadroda var miydi?
Zapatayı Ben Transfer Olmadan Bile Daha İlk Başta Dedim, Haklıydım Demek İçin Erken Ama Hala Net Söylüyorum Büyük Takım Kalecisi Değil.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
1.Sabri ' nin ne işi var orta saha da ?
2.Neill ' in ne işi var orta saha da ?
3.Sabri varken Serkan ' ın ne işi var sağ bekte ?
4. Stancu'nun ne işi var Sol açıkta ?
5. ve en önemlisi ZAPATA yürü git Allah aşkına.
Bunların hepsinin cevabını arar oldum.
Football is simple,but Football Manager is not
Hala bu hakan balta israri nedir bi ara Caglari gördüm yedeklerde onu oynat bari Insua'yi oynatmiyorsan. Yekta da girdikten sonra sol kanata gecmis diyorlar eger öyleyse Hagi ne yapmaya calisiyor anlamak mümkün degil.
Ligi 7-10 arasinda bitiririz kupadan eleniriz Hagi sezon sonu gider.
Hagi takımla çok oynuyor, artık ligden umudunu kesip gelecek seneyi planlamaya başlamış da olabilir, ya da doğru bir düzeni bulduğunda onla devam edecek. Mustafa Denizli bile bu kadar oynamamıştı ki onun elinde çok yönlü daha çok oyuncu vardı(Ekrem Dağ, Tello).
Aykut-Sabri-Neill-Servet-Insua-Cana-Yekta-Culio-Stancu-Baros-Kazım 11'iyle çıksaydık şu maça ne olurdu sanki. Hadi Baros sakatlıktan yeni çıktı 11'de Anıl başlasın, hem kanattan hem ortadan mis gibi ataklar yapardık.En azından bundan kötü olmazdı.
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray'ın kadro kalitesi Avrupa için kötü olsa da bu lig için fazladır. En kötü duruma düşsek bile Kayserispor ile aynı puanlarda olmamız gerekirken maç kazanamıyoruz.
Bir sene kadro kötü olur, yönetim iyi olurdu. Yönetim kötü olurdu teknik direktörü iyi olurdu. Kadro kötü olurdu seyirci iyi olurdu. Bu sene yönetiminden futbolcusuna ordan teknik direktöre ordan taraftara, ahçıya, malzemeciye kadar herkes kötü olduğu için Galatasaray iflah olmaz.
En baş değişirse ne Hakan Balta kalır ne Hagi.
Galatasarary'in kadrosu yetersiz, ama Hagi ondan da yetersiz. Bu kadroyla muhtesem futbol beklenmez, ama bu kadronun karsiligi da bu futbol degil. Oyunculari kendi mevkisinde oynatsa bile bir ilerleme olur takimda. Hagi GS'yi kaldiramiyor maalesef, ne zaman iyi oyuncularin her zaman iyi antrenor olamadigini anlayacagiz merak ediyorum. Aykut Kocaman, Hagi, Riza Calimbay, bunlarin artik futbolcu olmadigini ama antrenor oldugunu kavramamiz lazim.
Pozisyon anlamında kısır, mücadele anlamında üst düzey bir maç oldu. Gaziantepspor kurduğu kaliteli kadronun meyvelerini yiyor ve maç fazlasıyla da olsa 5. sıraya yükseldiler. Olcan gibi kaliteli bir adam yedek kalabiliyor ve maç esnasında ben şöyle bir düşündüm acaba kimin yerine girebilir diye, bir türlü bulamadım. Popov, Sosa, Wagner hepsi iyi oynuyordu, belki savunma anlamında bir tanesi zaafiyet yaratır onun yerine girebilir diyorum ama yok hepsi rakiplerini kovalıyor. Julio Cesar, Serdar Kurtuluş gibi isimlerden de şimdilik faydalanamıyorlar. Sanırım yakın zamanda büyük kulüpler Gaziantep deplasmanı için 1 puan fena değil gözüyle bakmaya başlayacaklar.
Galatasaray'ın istikrarsız görüntüsü lig sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor. 21 maçta 10 mağlubiyet Galatasaray için korkunç bir rakam. 17. sıradaki Konyaspor'un da 12 mağlubiyeti var. Yani yaklaşık 2 maçtan 1 tanesini Galatasaray kaybetmiş. Galatasaray için asıl sıkıntı kupadan olası bir elenme durumunda ortaya çıkacaktır. Çünkü şuan zaten çoğu kişinin ligde Galatasaray'dan beklentisi olmadığından eleştiriler öyle yerden yere vuracak şekilde değil. Galatasaray'ın kaderini Gaziantepspor'la İstanbul'da yapacağı rövanş maçı ve geçmesi halinde Beşiktaş'la yapacağı maç çizecek.
Gaziantepspor'a tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Keşke Bank Asyaya Düşse de Gs Maçlarını Gelecek Sezon Evde Koltukta Herkes İzleseHem Yeni Bir Yapılanma Olur, Hemde Bank Asyada da Şampiyonluk Kupasını Alıp Alınmadık Kupa Kalmaz Müzede
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sıkıldım artık valla. Ya bütün maçları ya kaybedin ya sürekli mücadele edin. Bi umut veriyorlar bi vermiyorlar. Şu lig bir an önce bitsin artık. Seneye napıyorsak yapalım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tebrikler Gaziantepspor... Gerçekten kaliteli bir kadroları var ve bunun hakkını son zamanlarda vermeye başladılar.
Bu sezon mağlubiyetlere ve oyuncuların ruhsuz hallerine öylesine alıştık ki nedense maç sonunda çok üzülmedim.Bir şeyler değişmeli artık.Hagi'de bu işe berecemiyecek bu açıkca ortada.Bilmem kaç aydır oynamamış kaleciyi alırsan,Stancu'yu forvet diye alıp sol açıkta oynatırsan,İnsua dururken Baltaların baltasına katlanırsan,Neill'ı orta sahaya çekip adamı rezil edersen olacağı budur.Neill o kadar sırıtıyorki orta sahada bunu Hagi'nin görmemesi şaşırtıcı.Adamın suratından da belli zaten orada oynamak istememesi.Çekersin stopere Neill ve Cana'yı canavar gibi mücadele ederler.Hagi'yi çok seviyoruz ancak görünen köyde klavuz istemez.
Hagi'nin fantazilerini anlamak için ne yapmak lazımAdam sağlam Baros dururken tutup Anıl'ı alıyo.Sanki Avrupa falan garanti oyuncu deniyoruz
Zapata'dan ümitliydim ama 3 maç yetti bu ümidin bitmesi için.Ufuk'un Kolombiya vatandaşı olanı.
Bende Baros'la niye başlamadı diyordum ancak Baros oyuna girdikten sonra görüldüki daha hazır değil.Koşacak mecali yok.Bir kaç tane top geldi önüne hazır olsaydı onları affetmezdi...
Hagi'nin yerinde başkası olsa ve bu seçimleri yapsa adama neler derdik.Yönetimin de Hagi'nin bu yönünden dolayı onu getirdi zaten.Tamam Hagi'dir başımızın üstünde yeri vardır da adam sanki oyun oynuyor.Baros kadroya giremezken Anıl oynamadı Baros iyileşti Anıl'ı oynatıyor.Cana stoperde Neill ön liberoda oynuyor.Sabri göbekte koşturuyor.Stancu da Misimovic gibi sol açıkta oynuyor.Olan adamlara oluyor.Amacını hala anlayamıyorum Hagi'nin.Ne planlıyor ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama Galatasaray'a en güzel günlerini yaşatan adamın şimdi Galatasaray'ı dipten çekememesi daha da dibe götürmesi beni oldukça üzüyor.
Ben buraya kendi takımımı eleştirmek için girdim her haftaki gibi.Lucas Neill'dan en sevilen oyunculara kadar.Gönül vermekle,sevmekle ya da bal yapmayan arı gibi koşmakla olmuyor ne yazık ki.
Yine mücadeleci Galatasaray vardı ama Gaziantepspor'un kadrosu bizden kaliteli hocasından oyuncusuna kadar bizden kaliteliler.Popov kadar rahat çalım atan,Wagner kadar teknik,Cenk Tosun kadar çok yönlü,Dany gibi bir defans yok bizde.Bunlar değerleri 2 milyon euro 'yu aşmayacak isimler.Gel gör ki büyük takımlara gelsin bu oyuncular değerli 10 kat artar.Şu an Türkiye'nin en iyi 2. kadrosuna sahip bir takım bence Gaziantespor.İsabetsiz pas bile yapmayan,her kafasını kaldırdığın da sağdan soldan kendi takım arkadaşlarını gören bir takım Gaziantep.Zaten böyle devam ettikçe onlar da görecektir ne olduklarını.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Burda herkes sasirmisti Hagi GS'nin basina gecince , herkes bana sirf GS'de seviliyor diye getirmislirdir baska bir nedeni olamaz cunku Hagi ne kadar mukemmel futbolcu ise okadarda kotu bir antrenor diyordu , bende katiliyordum , sonuclarinida goruyoruz , bu sezon bu takim rekor kirar , Adnan Polat gittigi dakkat bu takimda ne Hagi kalir , ne Hakan Balta , nede Aydin , ogune kadar lig tv mide iptal ettirdim
Bir bakıma korktuğumuz başımıza geldi. Bu kadroyla 1 maç iyi oynarız 1 maç kötü o kadar dengesiz bir kadro var ki. Tugay'ın Hagi'ye macera aramaması gerektiğini herkes yerinde oynarsa zaten kazanabileceğimizi anlatmalı. Zaten maç sonu Hagi'nin "... beraberlik güzel sonuç olurdu." gibisinden bir lafı var orada anladım nerelere düştüğümüzü. Hagi korkak futbol oynattığı sürece bir arpa boyu yol katedemeyiz.
Ayrıca Berk'in dediğini de demeden geçemeyeceğim. Antep kadar(küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) kaliteli kadromuz olmadığı için bugün utandım açıkçası. Adamlara alın bu 11 oyuncuyu istediğiniz yerde oynatın desek adamlar alır Cana'yı Hürriyet'in yerine koyar geri kalan aynı kadroyla devam ederler. Neill kariyerinde hangi takımda ön libero oynamış merak ediyorum. Cana'yı anlarım Servet'e göre ayağı daha düzgün uzun boylu filan ama Neill öyle yırtıcı bir adam değil ki orta sahaya koyuyoruz. Herkes kötüydü bugün Culio'sundan Baros'una Sabri'sinden Zapata'sına kadar ama bir takım da böyle kötü yönetilmez. O önümüze sundukları 1 maçlık tozpembe tablonun da ne derece balon olduğu belli oldu.
Hagi'ye 6 ay değil, 6 yıl süre versek de olmaz. Olmuyorsa olmuyor işte Hagi futbolculuk dönemiyle antrenörlük dönemini kıyaslatacak performans sergiliyor, antrenörlükte tecrübesizliğinin faturasını çekiyor. Bir yandan gitsin istiyorum bir yandan içim kan ağlıyor. Keşke bu kulübe teknik direktör olarak hiç gelmeseydin Hagi, keşke seninle böyle kötü anılarımız olmasaydı biz seni sadece attığın gollerle hatırlasaydık. Mustafa Sarp gibi saç baş yoldurmasaydın keşke bize.
Yazıklar olsun cidden göz göre göre takımı bu hale düşürenlere. Kontenjan sorunun yok Insua gibi tertemiz bir adam kenarda bekliyor, biz BALTA insanını oynatıyoruz kalkmış. Yazıklar olsun futbol takımının bu hale gelmesine sebep olan herkese. Göz göre göre bunlara izin verenlere. Taraftar hakkını size helal etmeyecek. İstanbul'un her tarafına birer tete arena dikseniz de yaranamayacaksınız kimseye.