Seri Fm 2005.O zamanlar haftasonları arkadaşımın evine gidiyorum ve ben Real Madrid arkadaş Barcelona ortak kariyer yapıyoruz arkadaşın bilgisayarında.Arkadaş geleni geçeni tokatlıyor ligde.Hatta bana ayıp olmasın diye bazen daha az gol atmak için taktiğini değiştiriyordu. Neyse o ligi aldı,ben İspanya kupasını.Yarı finalde elenmişti yanlış hatırlamıyorsam başka bir takıma,yoksa onu da alamayacağım Tabii benim yönetim bonkör.Daha ilk sezonun devre arasında inanılmaz bir bütçe verip paraya boğmuştu beni.İkinci sezona baya iyi bir kadro kurarak girdim ben.Süper kupa maçı yapacaktık 2 ayaklı.İlk maç onun evinde ve aldığım transferlerin bir çoğunu oynatamadım.Buna rağmen yedek yıldızımız Portillo ile 1-0 öne geçtik fakat ardından Barcelona adeta gol olup üzerimize yağdı.Sonuç: 6-1 Barcelona galibiyeti. Ben şoktayım tabii ama bir yandanda ezici üstünlüğünün vermiş olduğu alışkanlık var.Rövanş maçına yıldızlarımla çıkıyorum ancak ilk maçtaki farklı yenilginin vermiş olduğu umutsuzluk var.Başladık maça,benim takım adeta sahayı dar ediyor Barcelona'ya.Bir kaç gol attık.Acaba mı dedim.İkinci yarıda dahada coştular benimkiler ve maçı 6-0 kazandım.Arkadaşım şokta,ben uçuyorum. Hayatımdaki en çok zevk aldığım maç o maçtır kesinlikle.Sonra arkadaşım oyunu yanlışlıkla sildi ve devam edemedik o oyuna.Komplo olmadığına eminim. Çünkü oyun acayip zevkliydi.Hatta şimdi bile uzun süre o oyundan bahsettiğimiz oluyor.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
FM 2010 du.

Beşiktaş iLe 5. sezonumun sonunda ŞL finaLindeyim. Rakip ReaL Madrid. Takımda bütün forvetLer cezaLı. O zaman ki forvet hattımda Sercan,Dzeko,Wagner Love var. Nihat 36 küsür yaşında. Oynadığı dönemLerde çok katkı sağLamış ama son sezonda sadece 1 maç oynatmışım. Mecburiyette maça Batuhan ve yedek forvetim Sercan iLe başLıyorum. Çok eksiğim var ama orta sahada Mesut ÖziL yok, Dzagoev yok. Takımı yönLendirecek maestro bir tek Tabata amca var o da sezon ki iLk maçına ŞL finaLinde ReaLe karşı çıkıyor. Neyse adamLar maça zaten sağLı soLLu atakLar iLe başLadı. İLk yarı 3-0 önde kapattıLar. Sercan da sakatLandı bizim ihtiyar Nihatı aLdım oyuna. Nihat biri frikikten oLmak üzere 2 goL attı ve son 12 dakikaya 3-2 geride girdik. Ardından 90+3 de Nihat maçı uzatmaLara götüren goLü attı ve 3-3 oLdu. Takımda kondisyon kaLmadı tekrar bir oyuncum sakatLandı, kırmızı kart ta gördüm maçı 9 kişi götürüyorum. FuLL savunma oynuyoruz. ReaL heryerden geLiyor en azından penaLtıLara taşısak şansımız oLacak deyip direniyoruz. Dakika 120+ oynanıyor artık. 40 metre frikik topun başına Nihat geLiyor ve inanıLmaz bir goL iLe bize ŞL finaLini getiriyordu. O maçtan sonra bütün apartmanı ayağa kaLdırmıştım. Ertesi gün komşuLar hayırdır feLan ne oLdu diye sorduLar biLe. Ömrüm boyunca unutmayacağım o maçı. Kaydetmiş, sakLamıştım hatta o maçı ama birgün PC çökünce o maçta gitti hatta neredeyse ağLayacaktım o save gitti diye. Ne denediysem geri getiremedim hdd o kayıtı. O derece müthişti.
Abi efsane maç olmuş harbiden.O an yaşadığın zevki tahmin edemiyorum valla.