Şimdi aklıma geldi. 2010'da Bandırmaspor'u yönetiyordum. Her yıl bir lig atlayarak sadece Bank Asya'da 2 sezon oynayarak 5. sezonda ilk defa TSL'de mücadele ettik. Hedefi ligde tutanma olarak belirlemiştik ama sezonu ligin en az yenilen takımı olarak tamamlamıştık. 34 maçta 20 küsür beraberliğimiz vardı. Çanakkale geçilmez oynatıyordum takıma. Türkiye Kupası'nda final oynayıp o sezonu 5. bitirdik.

UEFA'da ön elemelerin ardından 6. sezonumuzda UEFA'ya katıldık. Gruplardan çıkıp en az çeyrek final görmeyi ümit ediyordum. Çok net hatırlıyorum Reggina, Bayern Münih ve Sampdoria ile aynı gruba düşmüştük. Bu kuralardan sonra 3. olup prestiji koruma peşine düşmüştük. 6 maç oynandı ve yanılmıyorsam 7 puanla tamamladık grubu. İkili averajla Sampdoria'yı geçmiştik. 2. turda Genoa'yla eşleşmiştik. Bilenler vardır, Genoa kadrosunu 3.-4. sezondan itibaren yıldızlarla donatıyor, İtalya liginde şampiyonluğa oynuyordu. Çanakkale Geçilmez oynamaya devam ettim. iki maçta 0-0 bitince penaltılarla elemiştik Genoa'yı. Çeyrek finalde yine bir İtalyan takımı Roma ile eşleşmiştik. Ben fark yemeden elenmeyi düşünüyordum. ilk maç evimizde 2-0 [3-0'da olabilir net hatırlamıyorum] yenilince sona yaklaştığımızın farkına varmıştım. Deplasmanda kontra-atak oynadık. İnanılmaz bir maç olmuştu. Roma'yı deplasmanda 4-0 mağlup etmiştik. O maçı unutamıyorum. İnanılmaz bir maçtı. Saveyi ne yazık ki kaybettim. Özel olarak saklıyordum o saveyi. Çeyrek Finalde ise Everton'a deplasman golüyle elenmiştik. Ama ne kariyerdi be. FM'de en çok keyif aldığım kariyerdi diyebilirim.