Bundesliga 18.Hafta
Böyle zor bi deplasmanda 3 net gol pozisyonu bulduk.Üstelik pozisyon vermedik.Adamlar bi pozisyon buldu attı ve kaybettik.Yok artık dediğim maçlardan.

Bundesliga 19.Hafta

Rakip ilk yarıda 5 çektiğimiz Hamburg'tu.Bu sefer 5'ten fazlası gelebilirdi ama inanılmaz goller kaçınca 3-0'a razı olduk

Bundesliga 20.Hafta

Rakip erken 10 kişi kalınca fırsatları çok iyi değerlendirdik.Benitez ve Streit attıkları gollerle yine takımı taşımaya devam etti

Bundesliga 21.Hafta

Rakip zorluydu ancak iyi futbolumuzla yenecek güçteydik.Son dakikalarda Cicero'yu tutamayınca 1 puana razı olduk.Ama yine de böyle bir takım karşısında iyi oynadığımızı düşünüyorum.

Bundesliga 22.Hafta

Çok zor bi deplasmandan altın değerinde bir 3 puan çıkardık.Rakibe gereğinden fazla pozisyon verdik ancak şans bu sefer bizden yanaydı ve kazandık

Bundesliga 23.Hafta

Rakip zorlu Werder Bremen'di.Mükemmele yakın futbolumuzla yine farkı kaçıran taraftık.Ancak kazandığımız için çok mutluyum

Bundesliga 24.Hafta

Hücum hattımız muhteşem bir iş çıkardı Mainz'i 5'ledik.İlk yarı da 6 gol birden atmıştık.Nedir bu takımın bizden çektiği

Bundesliga 25.Hafta

Çok zor bir rakipti Dortmund üstelik derbiydi.Ancak 89.dk'da Hummels'in attığı gol(kk)çok anlamlı bir galibiyetin habercisi oldu

Bundesliga 26.Hafta

Köln deplasmanında yine derbi maçına çıktık.Harika bir futbolla rakibimize 4 gol atarak üst üste 2.derbi galibiyetimizi aldık

Bundesliga 27.Hafta

Takımın zirve yaptığı maçtı.Ben sustum istatistikler konuşsun

Almanya Kupası Çeyrek Finali

Bu şanssızlık nedir yahu.Bayern gibi bi takım karşısında 2-0'ı 2-2 yapıyoruz.Son dakikada saçma bi penaltı ile eleniyoruz.Olacak iş değil

Puan Durumu
Süper bir yerdeyiz.Beklentilerin üstündeyiz.Zor maçımız hemen hemen kalmadı.Sezon sonu çok iyi yerde bitiririz böyle giderse

Ve Devre Arası Patlattığımız Bomba

Romaric
Satılık listesindeydi ancak paramız yetmiyodu.Yönetim sağolsun çok önemli bir transferi yaptı.Ve Fildişili yıldızı kadromuza kattık1.4 Mn € vardı ancak yönetim 3.1 Mn € verdi.

Yorumları Bekliyorum