Quote Originally Posted by anakonda52
SERGEN KARDES DE İYİ HİLE YAPMIS BE BENDE HİLE YAPANI PEK SEVMEM

HA BU ARADA TAKTİGE GELELİM BEN BU TAKTİGİ ORDUSPORDA İLK KEZ DENİYECEM HİLESİZ OYNUYORUM BUNLARI ALDIM
HALİL GÜNDÜZ
OKAN ÖZKE
SERHAT KUM
CÜNEYT KOCABİCAK
VUKOVİC

KARDES TAKTİGİN İYİ GALİBA AMA COK GOL OLMASI BENCE FZLA SARMAZ MÜHİM OLAN DİŞE DİŞ MAC OLURSA DAAH İYİ OLUR AMA YİNEDE BİR DİİMMMMM
Hile yaptığına dair elinde bir kanıt varsa konuş yoksa ebediyen sus insanları yk yere suçlama ayrıca o veya başkası senin sevgine muhtaç değil hile yapanı pek sevmezmişin sanki elind ekanıt varda konuşuyorsun kanıtını göster ondan sonra çeneni aç bende böyle maçlar oynadım ne varki bunda alanya yı 7-0 yenmek ha bu taktikle hemde diğer taktiklerle kolay olabilir yani ceremesinden sanane...

Ayrıca sergen kardeşim senin adına cevap verdim kusura bakma ama ha sen ha başka birisi yargısız infazı durdurmak gerekir...

Master ozzy kardeşim senden özür dilemiştim tekrar diliyoırum bende ilk 6.0.3 yama yüklü olduğu için verim alamamıştım ama senin dediğini yapınca aldım birde bişey sormak istiyorum antalyaspor dışında başka hangi takımlara uyguladın bu taktiği çünkü her takımda tutuyor acaba sendede tuttumu diye merak ettim...