Sayfa 13 / 36 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 1063 sonuç

Konu: THY Euroleague 2011-2012 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Uzun zamandan beri mağlup olduğumuza bu kadar üzülmemiştim bu kadar eksikle çıktığımız maçta uzatmalarla bu şekilde kaybetmek çok yazık oldu üzerimizde inanılmaz bi şanssızlık var ayrıca Sarunas'ın rezalet performansına değinmek istiyorum ancak bu kadar kötü oynayabilirdi Lavrinovic'te bana göre fena oynamadığı bi maçta takıma resmen dinamit koyupta oyundan çıktı . Bu oyuncularla sene sonunda yollar ayrılmalı ikisininde performansında eskisinden eser yok ayrıca bi Tomas vardı birden maç içinde kayboldu bi daha göremedik ona noldu yahu ?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok üzgünüm çok. Maçın şokonu hala üstümden atabilmiş değilim.

Ukiç'i kadroda görmediğim anda şok olmuştum zaten. Sonra dedim Saras bugün şov yapar alır takımın iplerini eline. Gerçekten aldı takımın ipini eline ama dizginledi. Ömer Onan ne kadar büyük oyuncu olduğunu gösterdi. çok çok çok kritik bi maçı kaybettik. Haftaya Olimpiakos'u yenmek zorundayız. Yoksa gruptan çıkmamız bile zora girebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Uzun zamandan beri mağlup olduğumuza bu kadar üzülmemiştim bu kadar eksikle çıktığımız maçta uzatmalarla bu şekilde kaybetmek çok yazık oldu üzerimizde inanılmaz bi şanssızlık var ayrıca Sarunas'ın rezalet performansına değinmek istiyorum ancak bu kadar kötü oynayabilirdi Lavrinovic'te bana göre fena oynamadığı bi maçta takıma resmen dinamit koyupta oyundan çıktı . Bu oyuncularla sene sonunda yollar ayrılmalı ikisininde performansında eskisinden eser yok ayrıca bi Tomas vardı birden maç içinde kayboldu bi daha göremedik ona noldu yahu ?
    Sakatlandı Tomas. İnşallah ciddi bişey değildir, böyle giderse yakında 5 çıkartamıyacaz sahaya

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

10 kişilik rotasyonla çıkmak zorunda kaldı Spahija maça. Zaten bu 10 kişiden biriside Can Maxim. Oda yetmezmiş gibi Tomas sakatlandı. Ömer zaten sakat sakat oynuyo kaç maçtır. Kinsey sakatlıktan sonra zaten performansını yakalayamadı bitürlü. Normal sonuç yani.

Ama bu kadar dar kadroya rağmen bile hakem olmasa maç kaybedilmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gasper Vidmar
    Mirsad Türkcan
    Marko Tomas
    Engin Atsür
    Roko Ukic

Sakatlardan çıkan kadro bu şekilde. Bunlara Kaya Peker, Terrance Kinsey, Ömer Onan'da eklenebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

o beş tr liginde şampiyonuluğa oynar

Bu akşam Efes için çok önemli bir maç var. Sinan Erdemde olacağım ben de.
    Real Madrid'e 4 fark atarsak liderliği alıyoruz. Saldır Efesim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Efes darmadağın oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

NtvSpor'da Olimpiyakos-Valencia maçı var. Bizi yakından ilgilendiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İlk yarı 37-37 sona erdi.

Olimpiakos kazansa ayrı dert Valencia kazansa bi ayrı dert. 2 ucu şeyli değnek Dün Zalgiris'i yensek bugün ne kadar rahat izliyecektik şu maçı. Büyük fırsat kaçırdık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Klasik Türk kaderidir zaten. İşi rahatlatma şansı geldiği zaman hep elimizin tersiyle iteriz. Zor yolu seçeriz. Her kulvarda böyle olmuştur nedense

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Olimpiakos kazanırsa liderlik çok zor. Valencia kazanırsa gruptan çıkmamız da zorlaşır. daha bu deplasmanda bizde oynıcaz.

1.seçenek daha mantıklı sanki. En azından final-eight'i görelim zaten her takım aynı güçte sayılır son 8 de.

5dakika kala ayrıldım salondan dün. Semih Erden'i bulacaktım tribünde. O bile gelmedi aklıma kızdım çıktım. Böyle saçma bir beş olmaz. İş bitince Ender'i soktu koç. Oynatmadın yedin adamı. Filip Murray atsın sana üçlüklerini. Sırptan, Hırvattan hayır gelmedi bu sene bize.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende Sinan Erdem'de izledim maçı ODTÜ'lülerle birlikte... Efes çok kötü oynadı. Rako'nun olmaması hücum anlamında kısırlaştırmış Efes'i. Her ne kadar Real Madrid le ilk maçı veren adamların en başında gelsede sayı anlamında çok şey veren birisi Efes'e... İşi zora sokmaya devam ediyor Efes...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    İlk yarı 37-37 sona erdi.

2 ucu şeyli değnek
    Keskin... keskin...

Olympiakos kazandı. Teodosic açılınca bir anda Olympiakos da kimlik değiştirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Olympiakos’ta Bourousis depremi
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 540x345 and weights 159KB.

THY Euroleague TOP 16 H Grubu’nda Fenerbahçe Ülker’e konuk olacak olan Olympiakos’ta coach Ivkovic, radikal bir karar aldı.
    Pire ekibinden yapılan, “Sağlık sorunları nedeniyle takımdan bir süre ayrı çalışacak” açıklamasına karşın Yunan basını, Bourousis’i Ivkovic’in kadro dışı bıraktığını iddia etti. 1 ay takımdan ayrı bir kondisyonerle çalışacak olan Yunan pivotun Fenerbahçe Ülker ile Panathinaikos ile yapılacak kupa finalinde oynamayacağı belirtildi.

basketdergisi.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Onun olmaması bizim için çok büyük bi şans.. Avrupanın en kaliteli uzunlarından birisiydi..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Eşleşmesi çok zor bir oyuncu. Çok iyi haber (:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bourousis’in olmaması iyi olmuş
    Lakin benim çok beğendiğim ve Fenerbahçe'de oynamasını umduğum Teodosic'e dikkat etmek gerek Ömer Üründül'ün dediği gibi bu adam basketi biliyoo
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Spahija: "Üzerimizde Baskı Var"

THY Euroleague TOP 16 H Grubu’nda Olympiakos’u yenip zirveyi garantilemek isteyen Fenerbahçe Ülker’de coach Neven Spahija, mücadeleyle ilgili açıklamalar yaptı.

Spahija, “Bizim için çok önemli bir maç olacak. Muhtemelen sezonun en önemli maçı ve bu yüzden üzerimizde büyük bir baskı var. Avrupa’nın en iyi takımlarından biri ve bir Final Four adayı ile karşılaşacağız. Oyuncuları ve coachları çok tecrübeli. İlk maçı kazanmıştık ve bunun rövanşını almak isteyecekler. Tüm oyuncularımız hazır ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaynak: basketdergisi.com

Perasovic: "Sürpriz Yapmaya Çalışacağız"

THY Euroleague’de yarın Montepaschi Siena’yı deplasmanda yenmeleri halinde çeyrek finale çıkacak olan Efes Pilsen’de coach Velimir Perasovic, mücadeleyi değerlendirdi.
    Perasovic, “Hem biz hem de Siena için belirleyici bir maç. Kazanan çeyrek finale çıkacak ve kaybeden elenecek. Real Madrid’e kaybettikten sonra Euroleague’de kalma şansımız kendi ellerimizde. Siena sert bir takım. Palaestra’da Siena’nın karşısında kimse favori olamaz. Bu yüzden biz bir sürpriz yapıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: basketdergisi.com

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fenerbahçeye İki Müjde

THY Euroleague Top 16'da Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Ülker'de rahatsızlıkları bulunan Roko Leni Ukic ve Marko Tomas 'ın son durumları netleşti.

Litvanya'ya gittikten sonra gece ateşi 39'a ulaşan ve de Zalgiris Kaunas maçında oynamayan Roko Leni Ukic 'in tamamen iyileştiği belirtildi.

Bu arada sakatlığı bulunan Marko Tomas 'ın tedavisinin sürdüğü ve de yarın Olympiakos ile oynanacak karşılaşmada takımındaki yerini alabileceği kaydedildi. Sezonu kapayan Mirsad Türkcan 'ın yokluğunda takıma geri çağırılan Rasid Mahalbasic 'in maç kadrosuna alınıp alınmaması kararını ise coach Neven Spahija verecek.

turkbasket

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Lietuvos Rytas 68-67 Panathinaikos maç sonu!

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

''Ancak Kaya'nın dizinden, Tomas'ın arka adelesinden hafif sakatlıkları var. Kinsey'nin kaburgasındaki çatlakla oynadığını hatırlatmak lazım'' Diyor İsmail Şenol.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Rytas ilk grupta 6 mağlubiyet 1 galibiyetken iş bitti derken üst üste 3 maç kazandılar bunların içinde Barça da var. Ve top 16 da imkansıza koşuyorlar gerçekten inanılmaz. Kül kedisi masalını anımsatıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Durağanlığa bak arkadaş vay anasını ya

Şu günde bile hiç maç konuşulmamış ..

Fenerbahçe Olimpiacos maçı var şuanda..

1.Periyot 20-18 Yunanlıların üstünlüğü ile geçildi..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe Nasıl Tur Atlar?

THY Euroleague Top 16 H Grubu'nda geçen hafta ilk yenilgisini alan Fenerbahçe Ülker, grupta kendisi gibi tek yenilgili Olympiakos'u Sinan Erdem'de saat 20:15'de ağırlayacak. Sarı-lacivertliler, Top 16'nın ilk maçında 84-70 yendiği Yunanlı rakibi karşısında tek sayı ile kazanması halinde son 8 takım arasında grup birincisi olarak kalmayı garantileyecek. Liderliğin en önemli kozu ise çeyrek finalde kendisine Final Four yolunda büyük avantaj getirecek saha avantajını eline geçirecek olması.

Bu arada bu akşam Litvanya'da oynanacak maçta Zalgiris Kaunas, Power Electronics Valencia'yı yenmesi halinde Fenerbahçe yine büyük bir avantaj yakalayacak. Bu durum gerçekleşirse Sarı-lacivertliler, Zalgiris karşısında ikili averajlarda +7'lik üstünlüğü olduğu için ikinciliği garantiye alıp, çeyrek final vizesini elde edecek.

Ancak konuk Valencia'nın kazanması halinde ise İspanyollar ile son maçını deplasmanda oynayacak olan Fenerbahçe Ülker'in kaderi bu maçta belirlenecek. İstanbul'daki maçı sadece 2 sayıyla (75-73) kazanan Kanarya, Valencia'ya 3 sayı ile kaybederse büyük başarılara imza attığı kupadan elenmekten kurtulamayacak. Ancak temsilcimiz deplasmanda rakibini yenmesi halinde ise ikinci sıradan çeyrek finale kalacak. 2 sayılık yenilgi halinde ise her iki takımın genel averajına bakılacak. Halen Fenerbahçe Ülker'in genel averajı + 23 iken, Valencia'da ise -9.

turkbasket

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İlk yarıyı 36-34 önde kapadık..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Hakemler bizi doğrayacak. Zaten biz Valencia ile yarışırken maça iki İspanyol hakem vermek başlıbaşına bir skandal... Diğer hakem İtalyan. Ben Türk basketbol tarihinde Türk takımlarının maçlarını adaletli yöneten İtalyan hakeme rastlamadım.

Oğuz Savaş safi zarar. Lavrinoviç savunma anlamında müthiş bir maç çıkarıyor. Sean May aynı şekilde... Kinsey ve Ömer Onan ikilisinden en az birisi skor katkısı verdiği anda fark açılacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

12 sayı ile üstünlüğümüz var saldır Fenerbahçe'm..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Al şu Oğuz'u oyundan, al şunu oyundan hoca yaaa!

Sayfa 13 / 36 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri