-
bende pek öyle ucuza değil de tam tersini anlatıcam
transfer başarısızlıklarım(daha evvel anlatmıştım gerçi):
1free transferde olanlar:
a)fm 2006 da mayotte li p.durand isimli mr oyuncusunu free almıştım.salak gbi de 2013 e kadar kontrat yapmıştım,son sezonun devre arasına kadar kaldı 1,3 milyon olmuştu aldığımda 0 olan değeri ama 0 a bile satamadım,oynatamadım da,serbest te bırakmadım sonra son sezon devre arası üste para verip gönderdim (o zaman 6 yabancı kuralı vardı yerine adam da alamıyorum) o sezonun sonunda scout programım olmadığı için yeni oyuncu da bulamadım ve kovulduk kovulunca oyun hata verdi devam edemedi bizde emekli olduk zaten.
b)basinas vakası:gene fm 2006 da scout ım varken samsunspor da çalışırken dm/mc olan marciel (ca 126 pa 132 küsur falan) i 1,6 m a falan satıp yerine basinas dmc/140 falan yeteneği aldım.yani 130 luk adamı satıp yerine 140 lık adamı free aldım diye sevinedurayım o sezon basinas 2-3 maç ya oynadı ya oynamadı aradaki farklılık marciel dm ve mc de normal ama basinas dm normal mc yetenekli.her neyse satışa koydum kimse de almadı kaldı mecburen. sonra başka oyuna geçtik.(önceki scout sız çalıştırdığımda marciel her maç oynuyordu.)
2)bu oyunda da (fm 2010) aldıklarım hep onlarca milyon dolarlık,sattıklarım ise maksimum 2 katı olunca transfer başarısı pek olmuyor.
örneğin;
aguero 188 189 60 milyona aldım(60 m m fee relause clause ile o da yoksa o da olmicaktı)
gatti/golia 176/177 pa(bunlar kendi ürettiğim adamlar) değerlerinin 2 katı olan 23-24 e satabildim haliyle böyle olunca pek transfer başarısı olamıyor.
birisi de şu 2 kattan fazlaya nasıl sattığını ve 100 milyon istenen adamı 2 katı olan 30-40 a örneğin nasıl alabileceğimi söylerse sevinirim.
hadi iyi oyunlar...
Mesaj Yetkileri