Quote Originally Posted by crdsa View Post
Tabii ya, altı üstü birkaç değişiklik yapıyorlar. Ne çok bekletiyorlar değil mi?

Burdan yamayı ısrarla bekleyip, gelince indirip bir güzel oynamak kolay. Ne çok değişiklik yaptıklarını göz önünde bulundurmadan kendinizi düşünmeyin. Hazır olduğunda yayınlayacaklardır. Bu da en geç iki hafta daha sürer. Keyiflerinden bekletmiyorlar güncellemeyi.
Ben bu oyunun ederinin çok daha fazlası olan 40-50$ verip bu oyunu alıyorsam ve bu fiyat karşılığı bana hizmet sözü veriyorlarsa,ben bu yamanın niye geciktiğini sorup itiraz etmeye hakkım var kimse kusura bakmasın.

Yahu ben 1 ay yeni yama çıkacak diye bu oyunu niye rafa kaldırmak zorundayım ? Ben kariyere başlasam 1 sezon ilerlesem ve ertesi gün yama çıksa onca emek boşa gitmez mi ? Huyumdur yeni yama çıktığında eski oyunumu bırakır yeni oyuna başlarım ve eminim ki bir çok kişi de böyledir.

En azından bir zaman vermeleri lazım mesela 15-23 Şubat arası çıkartacağız vs. diye.İnsanları sürekli sigamesin sitesine girip güncelleme çıkmış mı diye aramak zorunda bırakmaya hakları yok.