Sayfa 5 / 16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 452 sonuç

Konu: Madrid'in Diğer Takımı [11.2.1] [Sezon No:03]

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

tebrikler ispanyayı artık gelecek sene alırsın.Şampiyonlar ligindede büyük bir başarı yakalamanı umuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    tebrikler ispanyayı artık gelecek sene alırsın.Şampiyonlar ligindede büyük bir başarı yakalamanı umuyorum
    Teşekkürler ama valla o iş zor gibi duruyor Çeyrek final iyi olur, yarı final harika olur ancak daha ötesi olmaz bana kalırsa. Tabi kuralara bağlı bu işler, geçen sezon Spartak Moscow vs Marseille eşleşmesi vardı CL çeyrek finalinde.
    7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Forlan 53 golle gol kralı olarak İspanya rekoru kırıyor. (Ligde bir sezonda en çok gol atan oyuncu) Yalnız ilginç bir detay, eğer Forlan olmasaydı bu rekoru 43 golle David Villa, eğer Villa da olmasaydı 38 golle Gonzalo Higuain kırıyordu

La Liga'da yılın ilk kadrosuna Forlan ilk onbirden Agüero ve De Gea yedeklerden girdi.

Forlan Avrupa Ligi ve İspanya Kupası'nda da gol kralı olmayı başardı

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupa'nın diğer liglerindeki puan durumları

Gaziantepspor şampiyon olmuş bizde Doğrudan CL gruplarına gidecekler.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupa Süper Kupa finalinde Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Man. Utd ile oynayacağız.

Bu sezonki muhteşem performansı ve ligde attığı 53 golle Altın Ayakkabının sahibi Diego Forlan oldu.

7

sakary Ali Misafir

Daha güçlü bir kadro kurup aynı performansı bu sezonda sürdürebiliriz.Belki Barça kötü bir sezon geçirebilir.

Forlan ne yapmış yav böyle herşeyde birinci

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Daha güçlü bir kadro kurup aynı performansı bu sezonda sürdürebiliriz.Belki Barça kötü bir sezon geçirebilir.
    Normalde böyle güzel geçen bir sezondan sonra takımı çok bozmamak gerek ama baya bir transfer yaptım şu ana kadar. Ancak şöyle söyleyim bu transferlerin hepsi Atletico "B" için Hem genç hem orta yaşlı baya bir oyuncu kattım takıma onlar için, çünkü onlar artık Liga Adelente'de mücadele edecekler

Atlético "B" Mucizesi!!

Ligde ikinci olmuşlar ancak play-off'lardaki galibiyetler ile üst lige yükselmeyi başarmışlar.

Bu başarıdaki en büyük pay ise sezon başında B takımına yolladığımız Merida'ya ait. 16 gol 30 asistlik muhteşem bir performans göstermiş.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HeLLquaRd9 View Post
    Forlan ne yapmış yav böyle herşeyde birinci
    Toplamda 84 gol attı adam. Ben böyle bi oyuncu görmedim gerçekten
    7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yıllık 3.3M £'a 2016 yılına kadar sürecek bir sözleşmeye imza attık ve klübe bağlılığımızı gösterdik. Tabi pazarlıklar sonucu bu kadar yüksek bir ücret alınca hayır demek olmazdı

Başkanı da mutlu ettik böylece.

Diego Forlan'da taraftarlar tarafından yılın futbolcusu seçildi.

7

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

gruplarda rakibin inşallah gaziantep olur kolay sayılır forlan zaten uçmuş forlana çok fazla teklif gelir diye tahmin ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transfer dönemi açıldı ve sizden gizli sezon içinde anlaştığım oyuncular takıma katıldı

Şimdi bu transferlerden hangilerini A takıma hangilerini B takıma aldığımı ve neden bu oyuncuları aldığımı açıklayım.

Hugo Almeida geçen sezon lige oynadığı 4 maçta 4 gol atıp 2'de asist yaptı ancak sakatlıklardan bir türlü kurtulamayınca bir türlü istikrar yakalayamadı. Sakatlanan oyuncumuzu yolda bırakmak olmaz diyerek kendisine bir şans daha verdik ve bonservisi elinde olan oyuncuyu kadromuza kattık. Bedavaya geldiği için baktık iyi oynamıyor satar kara geçeriz diye düşünüyorum.

Ibrahim Afellay gerçekte Barcelona'ya transfer olarak ne kadar yetenekli olduğunu kanıtladı. Bonservis ücreti ödemeyecek olmak bu transferi yapmamı sağladı. Kendisi A takımda yedek klübemize zenginlik kazandıracak. Kendisini AML oynamaya alıştıracağım.

Thiago Alcantara da bonservis bedeli olmadan takımımıza katıldı. Potansiyeli olan genç bir oyuncu. Şimdilik B takımı ile ikinci ligde mücadele edecek. Orada hem kendini geliştirip hem de B takımını başarıya ulaştıracağını düşünüyorum.

Ivan Rakitic artık genç oyuncu diyemeyeceğimiz ancak hala tam potansiyeline ulaşamamış bir ortasaha oyuncusu. Onu da B takımı için aldım. Oradaki genç oyunculara tecrübesiyle yardımcı olacak ve ikinci lig için bir Messi kalitesinde Eğer gereken gelişimi gösterirse 1-2 sene içinde A takımımıza dahil olacak, eğer gelişemezse de bedayaya aldığımız oyuncudan iyi kar edeceğimizi düşünüyorum.

Urby Emanuelson da bonservis bedeli ödemeden aldığımız oyunculardan. O da Rakitic gibi B takımda kendini gösterme şansını bulacak. İleride kar edeceğimiz bir oyuncu.

Daniel Pacheco Barcelona altyapısında yetişip genç yaşta Liverpool'a transfer olan bir oyuncu. Geleceği çok parlak bir forvet oyuncusu ve Atletico "B" nin gol yükünü çekeceğine eminim.

Jose Bosingwa bana göre dünyanın sayılı bekleri arasında. A takıma yaptığımz bir transfer. Bonservis bedeli ödemeden almamız daha da güzel oldu

Atila Turan Türk asıllı bir sol bek oyuncusu. Hem genç hem potansiyelli. B takımda yeterince gelişene kadar oynayacak. Sonrasında değerlendirme yapıp ya satacağım ya da A takıma monte edeceğim.

Marc Muniesa Barcelona altyapısından çıkmış bir oyuncu. Direkt olarak A takımda forma şansı bulamayacak olsa bile onu A takımda tutacağım. Rotasyonda forma şansı bulabilir.

Cristian Zapata A takımda banko oynatacağım bir isim. Kendisine çok güveniyorum.

Schelotto müthiş potansiyelli bir kanat oyuncusu. B takıma güzel katkılar yapıp ileride A takıma katılıp kupalar kazanacağına eminim.

Transferlerimiz bu kadarla da kalmayacak çünkü B takım için resmen baştan kadro kuruyoruz. Üstelik daha A takıma daha bol alternatifli bir kadro kuracağım. Bizde transfer bitmez açıkçası

Ayrıca oyunda yavaş yavaş regenler çıkmaya başladı. Bu yüzden kariyere akşama kadar ara verip her takımın altyapısını inceleyeceğim B takıma yeni yetenekler kazandırmak için. Derbiden sonra görüşmek üzere arkadaşlar
    7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

gruplarda rakibin inşallah gaziantep olur kolay sayılır forlan zaten uçmuş forlana çok fazla teklif gelir diye tahmin ediyorum
    Geçen sezon Fenerbahçe ile eşleşmiştik bu sene de Gaziantepspor neden olmasın, bakalım gelecek mi Forlan'a isterlerse dünyayı versinler bırakmam. Hele geçen sezonki performansından sonra karar verdim o adam futbolu bu klüpte bırakacak
    7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bi kaç tane iyi regen buldum. Sonrasında da scoutlarımdan rapor istedim ve olumlu yanıtlar aldım ancak transferleri tamamlanmadı daha. Tek tek takım bakması da ayrı sıkıcıydı zaten o yüzden derbiden sonra devam ederim artık.

Son bir gelişmeyi vereyim. Liga Adelente'ye yüklesen Atletico "B" artık profesyonel oldu

7

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferler güzel.Bedelsiz olanları daha güzel
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi sen galiba Atletico B ile uğraşıyorsun biraz basit geldi sana Atletico Madrid .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Transferler güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transferler güzel.Bedelsiz olanları daha güzel
    Quote Originally Posted by HeLLquaRd9 View Post
    Transferler güzel.
    Transferleri beğenmenize sevindim

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Abi sen galiba Atletico B ile uğraşıyorsun biraz basit geldi sana Atletico Madrid .
    Yok be ozzycim kolaylıktan değil Gençlerbirliği ile Oftaşspor gibi aynı ligde oynatma hevesi sardı iki takımı. Biz CL kazanırken Atletico B de Avrupa Ligi'ni kazansa güzel olmaz mı Bu arada Atletico B La Liga'ya yükselebiliyor mu bilen var mı arkadaşlar? Sanki şampiyon olsalar bile bizim alt takımımız olduğu için yükselemeyecek gibi bir his var içimde
    7

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

bende öyle biliyorum barış. Yükselemiyor galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    bende öyle biliyorum barış. Yükselemiyor galiba.
    Olsa güzel olurdu ama

Takımdan ayrılan oyuncular

Transferlerin devamı

Sporting Lisbon'da keşfettiğim iki Portekizli ortasaha oyuncusunu şimdilik B takımda oynatmak üzere aldık.

Benim FM 2011'de şu ana kadar keşfettiğim en iyi regen bu oldu. River Plate'de bulduk Pizarro'yu. Adam sol kanadın her yerinde oynuyor maşallah Bunu doğrudan A takıma aldım çünkü hem Filipe hem de Antonio Lopez takımdan ayrıldı ve elimde bir tek Coentrao kaldı sol bek olarak.

Bayern München altyapısında bulduğum bir oyuncu İbrahim. Türk asıllı Alman. Bu yaşta bu kararlılık ve çalışma azmi beni etkileyen özellikleri oldu. B takımda oynayacak kendisi.

Sandro Silva yaşına göre muazzam defansif özellikleri olan bir oyuncu. Tek zaafı yavaş olması ama ileride A takıma katkı sağlayabilir. Şimdilik B takımda oynayacak.

Bunların dışında A takıma 4 yeni isim eklendi.

Edinson Cavani ve Luis Suarez'i tercih etmemdeki ilk neden ikisinin de Uruguay'lı oluşuydu. Takımın yıldızı Forlan ile inanılmaz bir uyum yakalayacaklarına şüphem yok. Diğer neden ise hem forvette hem de kanatta oynayabilme özellikleri. Böylelikle sadece iki oyuncu alarak 4 kişinin kazandıracağı bir rotasyon şansına ulaşacağım

Nuri ve Cambiasso ise geçen sezon yakındığım bir açığı kapayacaklar takımda. Çift yönlü bu ortasahalar savunma zaaflarımı azaltacak diye düşünüyorum.

Bu arada Gökhan Gönül'ün satışına Darijo Srna ile anlaşmamızdan sonra onay verdim. Sezona üç bek oyuncusu (Bosingwa, Coentrao ve Pizarro) ile başlayacağız. Kontratı yıl başında bitecek olan Srna devre arası aramıza katılacak.

Bu arada sezon öncesi hazırlık kampını tamamladık ve Barcelona ile yapacağımız İspanya Süper Kupası maçları ile sezonu açmaya hazırız.

7

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

hazırlık dönemi harika geçmiş transferlerde gelecek vaad eden futbolcular

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"B" takımının forvet eksiği vardı. Bu yüzden en çok sevdiğim oyunculardan biri olan Mutu'yu ve boşta olan Budan'ı kadromuza kattık. Bu iki tecrübeli futbolcu sayesinde "B" takım daha iyi işleyecek bana göre.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni sezona İspanya Süper Kupası'nı kazanarak "süper" bir başlangıç yaptık

Evimizdeki karşılaşmada Barça'yı resmen sahadan sildik. 7 ccc bularak 3 gol attık ve Barça'ya pozisyon vermeden kalemizde bir gol gördük. O da Barça'nın büyüklüğünden olsa gerek

Deplasmandaki karşılaşma ortada geçen bir maç oldu ve 1-1'lik skorla sezonu kupayla açan taraf biz olduk.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar liginde nispeten kolay bir gruba düştük.

7

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

tebrikler yaptığın son 2 transfer atletico b için harika

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

tebrikler yaptığın son 2 transfer atletico b için harika
    Teşekkür ederim. Mutu'nun en kötü hali bile ikinci ligde süper oynar diye düşünüyorum
    7

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by b7baris View Post
    Teşekkür ederim. Mutu'nun en kötü hali bile ikinci ligde süper oynar diye düşünüyorum
    Mutu ya dikkat et bence biraz disiplinsiz olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mutu ya dikkat et bence biraz disiplinsiz olabilir
    Oyunda da gidip uyuşturucu filan kullanmaz herhalde

Rooney aldı götürdü satamadan getirir umarım seneye

Çok ilginç bir maç oldu. İlk 20 dakikada 4 gol birden gördük ağlarımızda. Rooney resmen varını yoğunu koydu ortaya. Agüero ile bulduğumuz gol ve ikinci yarının başında ManU'nun 10 kişi kalması acaba inanılmaz bir geri dönüş yapar mıyım diye umutlandırdı beni ama olmadı

7

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ama kişilikliği aynıdır sen yine mutuya dikkat et.taviz verme süper kupa maçı kötü olmuş :S kazansan iyi olurdu ama bu rooney,affetmez

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ama kişilikliği aynıdır sen yine mutuya dikkat et.taviz verme süper kupa maçı kötü olmuş :S kazansan iyi olurdu ama bu rooney,affetmez
    Hep kazanıcaz diye bi şey yok Bu sene olmadı ama geçen sene olmuştu. Bakarsın seneye olur bi daha

Geçen sezon sürpriz bir çıkış yapan genç oyuncumuz Diego Costa Luis Fabiano'nun sakatlanmasının ardından milli takıma seçildi. Tebrik ediyoruz kendisini.

Lige süper bir giriş yaptık. Bol gollü karşılaşmada geçen sezon Forlan'ın arkasında sönük bir sezon geçiren Agüero hat-trick yaptı. Yeni transfer Cavani de ilk golünü attı.

7

Sayfa 5 / 16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri