Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

19 38.78%
  • Fenerbahçe kazanır

27 55.10%
  • Berabere biter

3 6.12%
1 ile 30 arası toplam 265 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [22. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

sivok oynamıyacaksa defans ikilisi ne olcak bjkda merak ediyorum...beşiktaş için sırat köprüsü bir maç olacak..devre arasında 17de 17den nereye geldiler..futbolun play station mantığıyla oynandığını sananlar şimdi tırnaklarını kemirip maç saatini bekliyolar..bu beşiktaşı abartıp göklere çıkaranlar en büyük suçludur..akşamki maçta fener favoridir..ama genelde bu maçlarda favoriler puan kaybeder..ama zevkli bir maç olacak..tahminim 65.dakikdan sonra maçın daha güzel olacağı yönünde

"Beşiktaş'ta Sivok birlikte yabancı kontenjanına takılıdığı ifade edilen Bobo'nun neden kadroda olmadığı belli oldu!

Fenerbahçe ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş'ta Sivok'la birlikte Bobo'nun da kadroda olmamasını herkes şaşkınlıkla karşılaşmıştı. Ancak Brezilyalı golcünün kadro dışı kalmasının nedeni daha sonra ortaya çıktı.

Twitter hesabından kısa bir açıklama yapan golcü oyuncu, sakatlığı yüzünden 18 kişilik kadroda yer almadığını belirtti.

Brezilyalı oyuncu, 6 golle Fenerbahçe'ye en çok gol atan oyuncular arasındaydı.

Bobo'nun yokluğunda Beşiktaş'ın en büyük gol silahı Hugo Almeida olacak."

Bobo'yu anladım da, Sivok'un kadroda olmamasına şaşırdım. Ferrari'ye sezon başından bu yana hiç güvenim yok. Üstelik Toraman-Ferrari ikilisi de uzun süredir beraber oynamıyor yanlış hatırlamıyorsam. Yine de kazanmamızı umuyorum, fakat çok çok zor görünüyor.

"Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez'in ardından oluşan kaptan boşluğu derbide Toraman'la doldu!

Üzülmez'siz ilk maçına Dinamo Kiev karşısına Guti'nin kaptanlığında çıkan Beşiktaş'ın derbideki kaptanı İbrahim Toraman olacak. Toraman'a pazubant teklifinin bizzat Guti'den geldiği öğrenilirken yönetimin de onayıyla milli oyuncu, yeniden kaptan olarak sahaya çıkacak.

Bilindiği gibi yaşanan kavga olayından önce Beşiktaş'ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman'dı. "

Quaresma'nın kaptan olarak çıkmasını bekliyordum, derbide kaptan olarak çıkmak istediğine yönelik haberler vardı.

Mesaj Yetkileri