Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
Bu hatanın pc donanımıyla alakası yok ve bu hatanın çözümünü bilen de yok. Bu hata oyun dinamikleriyle ilgili ve tamamen sizin şansınıza bağlı hata veredebilir vermeyedebilir. Ayrıca Crash Dumps'ın 2 çeşidi var birinde sizi oyundan atıyor ve kayıtlı oyununuza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Diğeride oyundan atmakla kalmıyor save game'inizi de bozuyor bu yüzden bu hatanın en net çözümü oyun içinden auto save'i haftalık veya 15 günlük yapıp 3 ve üzeri şekilde save oluşturulmasını sağlamaktır. Böyle yapınca hem hatanın geleceği zamanı geçiktirdiği gibi oyundan attığında yakın tarihten başladığınız gibi save game bozulursa da diğer 2 kopyasına bir şey olmuyor.
bende save game bozma pek olmuyor,sadece kayıt esnasında pc kapanır yada oyun oyundan atarsa oluyor o da dediğim gibi KAYIT ESNASINDA.

ben hergün kayıt yaparım bu arada.öyle 3 hafta,15 gün dayanmıyor,hatta daha evvel 1 gün bile ilerleyemediğim olmuşken öyle 2 gün 15 gün falan bizi bozar yani hatırlıyorum fm 2006 da haftalık yapayım dedim,6.gün oyun oyun dışı kalınca 1 güne dönmüştüm o zamandan beri günlük kayıt yaparım.

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
Son yamayla bende aldım Allhtan maça girmeden savelemiştim,kesin çözüm 3 maçta bir save lemek
kesin çözüm her gün savelemek yada maç başları sonlarında savelemek.

bakınız geçen oyunumda maçı kazandım ama continue demeyi unuttuğum için kontratları ayarlayayım derkeen oyun gidince gene aynı maça döndük.

Quote Originally Posted by semih195 View Post
bende maca girerken aldim.ve oyun bir daha dewam etmedi.gene ayni noktya geldiginde ayni hata....
o zaman o maçta sorun var
asistana bırakmayı dene yada bazı dosyalar bozulmuş olabilir en iyisi oyunu kaldırmak ccleaner ile temizlik yapmak sonra İNTERNET AÇIKKKEN oyunu tekrar kurmak.internet açıkken i büyük yazdım zira ben internet kapalıyken kurduğumda eksik kuruldu active x hatası uyarısı veriyor bende interneti açıp OYUN İLE güncelleyince oyun sorunsuz kuruldu.