Selcuk yazdi emekliligini FB ile yapacak![]()
Selçuk ! Koçum.![]()
Dk 3 Niang in kart hareketi kartsiz gecistirildi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
komedi yaww bu selçuk... baya da formayı garantiledi jübile yapana kadar.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
selçukkkkk adamım benım![]()
Selçuğa boşuna derbi adamı dememişler![]()
Ya yeter artık valla yeter ya yine Fener maçı yine duran top yine Selçuk bıktım bu işin ızdırabından ya.
Yapma şunu Selçuk! Elimde çay varken...![]()
Selcuk degil Necip kk atti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Necip atmis heralde ya golü net göremedim ama
Fenerbahçe yine erkenden buldu golü![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Selçuk kafa golü 1-0 , ama golü atan Necip kendi kalesine..
http://img140.imageshack.us/i/selcuk.png/
selçuk bu adam derbilerin korkulu rüyası![]()
Beyler Necip atmış bende tekrarını izledim şimdi...
Güzel başladık hadi bakalım devamı gelir inş...
beşiktaş şu ana kadar çok dağınık duruyor istediğini yapamıyor gene q7den beklentiler çok.
fenerbahçe çok terli toplu aldığı toplarda direk kaleye yöneliyorlar kolayca ve bjk ın sol tarafı çok boş gibi orayı kullanıyorlar eğer böyle giderse fener 2yi bulur.
edit: derken gene sol kanat ekrem zorlanıyor ve 2.faulnde sarı kartı gördü.
Fenerbahçe çok etkili böyle giderse 2'de gelir.Q7 kaçırdı bu arada.Ekrem çok sert oynuyor kırmızı görür devam ederse.
İyi ya Necip atsın Selçuk'tan yemiş olmaktan iyidir.![]()
Ekrem'in kirmizi görmesi gerekirdi. Niang da kart isareti yapti 4. hakemin gözü önünde ama verilmedi.
Çok sert maç oluyor mutlaka kırmızı çıkar![]()
Niang muhteşem bir gol atıyordu.
Şu kart istemelere aşırı tepki olmadığı sürece kart verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Elini kaldıran kart görüyor artık.Pozisyonu bilmem ama şu an ki kuralara göre yapnışsa verilmesi gerekli.
Aman AllahımNiang insanmısın sen ya o nasıl çalımdır öyle şutunu da Rüştü çok iyi çıkardı tebrik etmek lazım.
Beşiktaş tribünleri artık ingilizce tezahürat yapması lazım takımın yarısı yabancı boşuna bağırıyorlar yoksa![]()
fener tehlikeli geldi
Çok iyi oynuyoruz.
Bu tempoyu 70. dakikaya kadar yayarsak rahat 2 farka ulaşırız. Ve maçı galip bitiririz.
Ahh Dia yine kazmasın yine kazma direkten döndü.
Dia nasıl kaçırdın onuFenerbahçe çok rahat sanki sahasında oynuyor
![]()
Anlaşılan sol taraf otuban olmuş Beşiktaş'ın Allah sabır versin Bjk li arkadaşlara ne diyelim.
Bir Beşiktaşlı'da şu konuya "ahhh x nasıl kaçar o" yazsın arkadaş bu ne tek kale maç oluyor.![]()