Hugo Almedia için söylenecek tek kelime:meşe odunu.Kardeşim santrafor adamsın,hiç mi gol sezgisi olmaz,hiç mi golü topun gideceği yeri koklayamaz ya?Simao ve Quaresmanın ceza sahasına doğru iki top var,ikisinde de sezgisi iyi olan bir adam oraya hareketlenir ve golü atar.Top kaleciye gittikten sonra gidiyor bizim aslan.Ve şimdi düşünün,ceza sahasında sadece bu adam var.Bu takım nasıl gol atacak?Ekrem bin yılda bir yapacağı vuruşu bu maçta yaparak.Benim adıam rezalet bir maç,böyle bi takım görmek istemiyorum artık.Bizimkiler 15 metrede oynuyor.En gerideki adam orta sahada,en ilerideki adam ceza sahasının dışında.Bu mu ofansif takım?Bu mu hücum oynatmaya çalışan Şuster?Gelecek sene belki daha da önemli oyuncular transfer edilecek.Ama nolacak?Hazırlık kampında Ernste küfredecek,takımdan kesecek.Takımda huzur bırakmamaya devam edecek.Ve aynı tablo aynen tekrar edecek.İstemiyorum kardeşim,ben Telloyu istiyorum,Baki Mercimeki istiyorum ama sen ve senin galaksi takımını da,ofansif(!) futbolunu da istemiyorum.