1 ile 30 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

Quote Originally Posted by bursa_mc
    teamsah ve johnhartson abi muthişsinizz
    Eyvallah. Bursaspor hastalığı işte

Öztürk " 30 küsür dava 4`e düştü"

Hukuki İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Av. Hakan Öztürk Bursa Atatürk Stadyumunda Sportif A.Ş. ve bazı davalar ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Sportif A.Ş. için Av.Hakan Öztürk , Murat Yanıklar ve Hüseyin Şahin`den oluşan kurulun çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Hakan Öztürk " Sportif A.Ş.`nin 3 ay içinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Şu ana kadar bir ön taslak yaratmış durumdayız.Ana sözleşme yaratmaya çalışıyoruz. Sportif A.Ş. kurulduğu zaman hisselerin % 99 `u Bursaspor Kulübü Derneği`ne ait olurken % 1 lik bölümü o dönem ki en az 4 Yönetim Kurulu üyesi arasında dağıtılacak.Bu yönetici hisseleri sembolik olacak ve her seçilen yönetim sonrasında devir edilecektir. Sportif A.Ş.`nin esas amacı Bursaspor`a gelir getirici faaliyetlerde bulunmak olacak. 1-2 yıl içinde halka arz olayına da gidilebilir. Epey geniş bir çalışma yapılması gerekiyor.Bu şirketin başına da profesyonel kişiler getirilmesi düşünülüyor." dedi.
    Av. Hakan Öztür ayrıca Kulüpler Birliği A.Ş. `ye katılmama kararı aldıklarını belirterek " Yönetim Kurulu olarak Kulüpler Birliği A.Ş. ye katılmama kararı aldık. Bu karar Kulüpler Birliği üyeliği için alınmış bir karar değildir sadece ürün planlama ve satış alanında Kulüpler Birliği A.Ş.`ye katılmıyoruz.Çünkü giriş bedeli olarak 100.000 YTL gibi bir ücret ödememiz gerekiyor ve İstanbul`da Zeytinburnu mevkiinde yer alan mağazada Bursaspor`un ürünlerin satılması söz konusu. Biz bu ürünleri kendimiz pazarlayabiliriz. Bursa`nın ilçelerinde de Bursaspor ürünlerinin satılacağı bayilikler vereceğiz ve bursastore mağazamızı baştan aşağı yenileyeceğiz." dedi.
    Av. Hakan Öztürk Bursaspor`un davalı konumda olduğu Recep Günay ve Tamer Tuna mahkemelerini ele alarak " Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Recep Günay`ın üyelikler ile ilgili açmış olduğu dava 3 gün önce mahkemce reddedildi.Gerekçeleri bazı üyelerin Genel Kurul Kararı ile üye olmaları gerekirken yapılmadığı yönündeydi. Ancak Bursaspor`a kongre üyesi olmak için yapılması gereken başvuru işlemleri yapılıp Yönetim Kurulu`nun onayı ile üye olunabiliyor. Bursaspor`un bu tip mahkemeler ile artık uğraşmamasını istiyoruz. Ayrıca eski futbolcularımızdan Tamer Tuna`nın geçmiş döneme ait olan 165.000 YTL lik bir alacak davası vardı. Aradan geçen süre zarfında faiz ve avukat ücretleri ile bu meblağ 400.000 YTL ye ulaşmıştı. Biz bu rakamı Tamer Tuna ile anlaşarak 200.000 YTL ye kadar düşürdük ve taksite böldük. Dava`nın süresi gelmeden karşılıklı olarak anlaşarak davayı sonlandırdık. Burada anlayış gösteren Tamer Tuna`ya da özel olarak teşekkür ediyoruz. Yine eski kalecilerimizden Marian Kelemen`in 70.000 Euro luk alacağı konulu bir dava önümüze gelecek.Bu dava ile de anlaşmaya gidilebilir. Bursaspor`da ilk göreve geldiğimizde önümüzde 30 küsür dava vardı şimdi bu sayı 4 e düştü." dedi.
    Temmuz ayı içerisinde Stadyum Büfe ihalesinin yapılacağı belirten Öztürk " Büfe ihalesini önümüzdeki günlerde kapalı zarf usülü ile yapmayı planlıyoruz. Taban fiyat 40.000 YTL olacak. En yüksek iki fiyatı veren kuruluşla daha sonra toplanıp açık arttırmaya gidilecek.Süper Lig maçlarının yanı sıra en az 1 maç Türkiye Kupası ve Milli Bayram törenlerininde stadyumda yapıldığını düşünürsek Büfenin iyi bir gelir sağladığı ortaya çıkıyor" dedi.

HADİ 'GİT DEDİ, GELDİM
    Bursaspor'un şu ana kadar yabancı transferindeki tek ismi olan Daniel Pancu, Yeşil Beyazlı formayı giyeceği için mutlu olduğunu söyledi.

Coşkulu seyircinin ve Georghe Hagi'nin, Bursa'yı tercih etmesindeki önemli etkenler olduğunu belirten Rumen oyuncu, "Başkan benim için Bükreş'e kadar geldi. Konuştuk ve anlaştık. Bursaspor'da görev yapmış Hagi'yle konuştum ve çok güzel şeyler söyledi. Taraftarın ne kadar coşkulu ve ateşli olduğunu anlattı. Bu sözlerin buraya gelmemde büyük etkisi oldu" dedi.
    BEN BİR PROFESYONELİM
    Beşiktaş ile Bursaspor taraftarı arasındaki çekişmenin farkında olduğuna da dikket çeken Pancu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bundan birkaç sezon önce Siyah Beyazlı taraftarları mutlu etmek için çok çalışıyordum. Beşiktaş'ta hayatımın en güzel 3,5 yılı geçti, ama ben profesyonel bir futbolcuyum. Beni ilk günden itibaren bağrına basan Bursaspor taraftarı merak etmesin, onları mutlu edebilmek için çok çalışacağım ve Beşiktaş maçlarında artı motivasyonla oynayacağım"
    UZUN VADELİ DÜŞÜNÜYOR
    "Son iki sezondur Konyaspor da beni ısrarla istiyordu. Ancak Bursaspor daha baskın çıkınca transferim gerçekleşti. İnanıyorum ki, Yeşil Beyazlı taraftarlar da beni çok sevecek. Beşiktaş'ta göstermiş olduğum iyi performansın burada üstüne çıkmak istiyorum. Başkanımla yaptığım görüşmede başarıyı birkaç yıla yaymak istediklerini söyledi. Onun için Bursaspor'a 3 yıllık imza attım. Uzun süre burada kalmak istiyorum."

Kaynak: Bursa Hakimiyet

Mesaj Yetkileri