Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
bende öyle biliyorum barış. Yükselemiyor galiba.
Olsa güzel olurdu ama

Takımdan ayrılan oyuncular

Transferlerin devamı

Sporting Lisbon'da keşfettiğim iki Portekizli ortasaha oyuncusunu şimdilik B takımda oynatmak üzere aldık.

Benim FM 2011'de şu ana kadar keşfettiğim en iyi regen bu oldu. River Plate'de bulduk Pizarro'yu. Adam sol kanadın her yerinde oynuyor maşallah Bunu doğrudan A takıma aldım çünkü hem Filipe hem de Antonio Lopez takımdan ayrıldı ve elimde bir tek Coentrao kaldı sol bek olarak.

Bayern München altyapısında bulduğum bir oyuncu İbrahim. Türk asıllı Alman. Bu yaşta bu kararlılık ve çalışma azmi beni etkileyen özellikleri oldu. B takımda oynayacak kendisi.

Sandro Silva yaşına göre muazzam defansif özellikleri olan bir oyuncu. Tek zaafı yavaş olması ama ileride A takıma katkı sağlayabilir. Şimdilik B takımda oynayacak.

Bunların dışında A takıma 4 yeni isim eklendi.

Edinson Cavani ve Luis Suarez'i tercih etmemdeki ilk neden ikisinin de Uruguay'lı oluşuydu. Takımın yıldızı Forlan ile inanılmaz bir uyum yakalayacaklarına şüphem yok. Diğer neden ise hem forvette hem de kanatta oynayabilme özellikleri. Böylelikle sadece iki oyuncu alarak 4 kişinin kazandıracağı bir rotasyon şansına ulaşacağım

Nuri ve Cambiasso ise geçen sezon yakındığım bir açığı kapayacaklar takımda. Çift yönlü bu ortasahalar savunma zaaflarımı azaltacak diye düşünüyorum.

Bu arada Gökhan Gönül'ün satışına Darijo Srna ile anlaşmamızdan sonra onay verdim. Sezona üç bek oyuncusu (Bosingwa, Coentrao ve Pizarro) ile başlayacağız. Kontratı yıl başında bitecek olan Srna devre arası aramıza katılacak.

Bu arada sezon öncesi hazırlık kampını tamamladık ve Barcelona ile yapacağımız İspanya Süper Kupası maçları ile sezonu açmaya hazırız.