1 ile 30 arası toplam 235 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Galatasaray![Sezon III]&Yeni Macera Türkiye/Hedef 2014

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cana'yı yolla demedim zaten. Cana benim de çok beğendiğim bir oyuncu. Cana - Fellaini ikilisini yan yana oynatırsan savunmaya pek iş düşmez Türkiye'de. Avrupa'da da gayet iyi bir ikili olurlar bence.
    7

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by b7baris View Post
    Cana'yı yolla demedim zaten. Cana benim de çok beğendiğim bir oyuncu. Cana - Fellaini ikilisini yan yana oynatırsan savunmaya pek iş düşmez Türkiye'de. Avrupa'da da gayet iyi bir ikili olurlar bence.
    ben orda yanlış anlamışım pardon savunmaya iş düşmez evet de forveti 1 e düşürmem gerekiyor
    düşürmeyeceğim içinde ondan dolayı ya canayı satıcam fellainiyi alıcam ya da takviye yapmayacağım.sen ne dersin ?? canamı fellainimi?

STSL 25.HAFTA

Hiç beklemediğim oyuncular gol attı .İlk yarım saatte maç bitti.Gerisi formalite

STSL 26.HAFTA

Maçtan sonra Ertem Şener'in açıkalamaları şöyleydi:
    ''Maçın hakkı Fenerbahçe'nindi ama futbolun şans melekleri bu gece Fenerbahçe'yi tutmamışlardı boyunlarında Galatasaray atkısı yüreklerinde de Galatasaray arması vardı.Kısacası şans Galatasaray'dan yanaydı.''

STSL 27.HAFTA

Ah Mehmet yapma Mehmet.Sayılmayan bir gol kaçan bir penaltı ve sıkıcı bir berberlik vardı maçta.

STSL 28.HAFTA

Milan Baros Milan Baros Oley Oley Oleyyy

STSL 28.HAFTA PUAN DURUMU

Ve işte bekelenen oldu

Yerine gelen isim ise kulübün efsanelerinden

Satıp gitti bizi!

İşte Yeni Asistan Menejerim
    Last edited by europeanconquer : 21.Şubat.2011 at 17:42
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri