Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 323 sonuç

Konu: 4-4-2 Wings Bol gollu kanat taktigi

ozzy teşşekürler çok başarılı bir taktik olmuş ben Telekomsporla oynuyorum defansif olan taktiği kullanmaya başladığımdan beri yenilmedim. Korner organizasyonu çok başarılı bir de forvetleriniz hızlıysa fark açıldığında defanstan uzun toplarla pozisyona girebiliyosunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben burada yaklaşık 50000 turksportal üyesi olan herkesden özür dilemek istiyorum özellikle senden master_ozzy bu taktik çok süper bir taktik ben bu taktiği ts ile denedim yalnız maçta genelde atak onlar yapmasına rağmen maçı ben kazandım kornerler süper ama defansif zaaflar var açıkçası sen defansif taktiğinide ss edersen daha güzel olur tekrar tebrikler...

Question

Master ozzy arkadsim ilk once seni tebrik etmek istiyorum. Resmen cigir acmissin ama bir sey soracagim. Ben 6.03 yamasini direkt yukledim. Bir de super ligin son yamasini yukledim. Galatasarayi aldim bir taktik yaptim kendim. Bu taktikle kendi sahamda bol gollu kazaniyorum ama deplasmanda is degisiyor. Senin yaptigin taktigi denedim gene ayni. Sizleri kiskanmakla yetiniyorum valla napacagimi bilemedim. Deplasmanda cok zor kazaniyorum senin taktik bile kar etmedi sizde nasil calisti bu kadar?

ozzy taktiğin bu oyunun tartışılmaz en mükemmel taktiği tebrik ederim.
    Yalnız sana bişey sormak istiyorum.

ARKADAŞ NERDEN AKLINA GELDİ BÖYLE BİR KORNER TAKTİĞİ YAPMAK?

Nesil
    2006
    Yer
    sağ açık tan [ bazen de sağ bek olabilir ]

aga korner taktiği işi bitiriyor. Özellikle Uğur Yıldırımı forvetişn soluna koyunca olay bitti benim takımda

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

beyler herkese tekrar tekrar tesekkur etmek istiyorum inanın taktik bu kadar tuttugu icin herkesten cok sevinen benim faydalı olabildiysek ne mutlu gercektende 97 yılından beri cm oynuorum ilk defa taktik yapmaya karar verdim ve sadece bildigimiz normal hayatta oynanan futbola gore taktik yapmaya calıstım ve bunun icinde en iyi dizilis gunumuz futbolunun en iyi taktigi 4 4 2 yi sectim temponun dusuk olması zaman gecirmenin sık olmasını falan kontrollu futbol oynatmak icin ayarladım ofans gucu olarak da kanatları kullanmak en mantıklısıydı orta sahanın ortasındaki iki adam da çapa gorevi gorucek atakları karsılayacak kanatlara pas dagıtacaktı yani dusundugunuz zaman gunumuzde farklı takımlarca uygulanan bi taktik korner taktigine gelince bu da oyunun yapay zekası ile alakalı bi durum biraz mantık biraz kurcalama deneyip yanılma sayesinde yapılmıs bi sey ama iyikide yapmısım acıkcası bu kadar begenilecegini tahmin etmezdim herkese iyi fmler

Quote Originally Posted by kburakozer
    Master ozzy arkadsim ilk once seni tebrik etmek istiyorum. Resmen cigir acmissin ama bir sey soracagim. Ben 6.03 yamasini direkt yukledim. Bir de super ligin son yamasini yukledim. Galatasarayi aldim bir taktik yaptim kendim. Bu taktikle kendi sahamda bol gollu kazaniyorum ama deplasmanda is degisiyor. Senin yaptigin taktigi denedim gene ayni. Sizleri kiskanmakla yetiniyorum valla napacagimi bilemedim. Deplasmanda cok zor kazaniyorum senin taktik bile kar etmedi sizde nasil calisti bu kadar?
    vala tavsiyem direk 6.0.3 deil 6.0.2 ve sonra 6.0.3 yuklemen zaten msjımda da bole yazmıstım ama ne olursa olsun en mukemmel taktik bie bi takıma uymayabilir oyuncuların ozellikleriyle alaklı bi durum bu yine de simdiye kadar en cok takımla denenmis taktik herhalde budur

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

bencede harika yanlız her korner gol olmuyor çoğu zaman çizgiden çıkarıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by f@r@bi
    aga korner taktiği işi bitiriyor. Özellikle Uğur Yıldırımı forvetişn soluna koyunca olay bitti benim takımda
    Vallahi yaw manyak bu taktik özellikle kornerde is bitiyor arkadasin dedigi gibi
    sut gucu 15 in ustunde olan bi adam koyun sürekli takiyo kornerlerde.

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

arkadaşlar güzel bir taktik sağol ozzy

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

ellerine sağlık

Default 4-4-2

abi ben dosyayı taktiklerin içine attım ama oyuna girince göremedim ayrıca türkçeleştirmek için yükledim ama aynı yin eing devam ediyor.yardım ederseniz sevinirim

bişey soracam ozzy kardeş ben taktiği indirmeyip resimde gösterdiğin şekilde elimle ayarlasam olur mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

olmaz dostum taktik icinde ayarlanmıs korner taktigi ve oyuncuların da komutları var hepsinin fotosu yok konuda usenmeyip indirmen lazım taktigi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by sergenNn
    Bugün yaptığım bol gollü maçların ssleri:
    Beşiktaş JK 6 - 0 Galatasaray

Sakaryaspor 0 - 7 Beşiktaş JK

Beşiktaş JK 7 - 0 Alanyaspor

Beşiktaş JK 5 - 2 Trabzonspor

SERGEN KARDES DE İYİ HİLE YAPMIS BE BENDE HİLE YAPANI PEK SEVMEM

HA BU ARADA TAKTİGE GELELİM BEN BU TAKTİGİ ORDUSPORDA İLK KEZ DENİYECEM HİLESİZ OYNUYORUM BUNLARI ALDIM
    HALİL GÜNDÜZ
    OKAN ÖZKE
    SERHAT KUM
    CÜNEYT KOCABİCAK
    VUKOVİC

KARDES TAKTİGİN İYİ GALİBA AMA COK GOL OLMASI BENCE FZLA SARMAZ MÜHİM OLAN DİŞE DİŞ MAC OLURSA DAAH İYİ OLUR AMA YİNEDE BİR DİİMMMMM

master ozzy kardes birsey soracagim sen de turkcell super ligi patchleri yukulu mu? yukluyse gene sirayla mi yukledin? Ben naptiysam yapim taktikten verim alamadim da silip tekrar yukleyecegim. 6.02'yi yuklucem once sora da 6.03û. Lig guncellemesi de var ama o da son versiyonu. Direkt ou mu yuklim yoksa ilk versiyonunu yukleyip sora mi ikinci versiyonunu yuklim? Hemen cevap atabilrsen sevinirim oyunu bidaha yuklucem de

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

ikinci versiyonu yuklesen olur guncelleme onemli deil onemli olan patchler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anakonda52
    SERGEN KARDES DE İYİ HİLE YAPMIS BE BENDE HİLE YAPANI PEK SEVMEM

HA BU ARADA TAKTİGE GELELİM BEN BU TAKTİGİ ORDUSPORDA İLK KEZ DENİYECEM HİLESİZ OYNUYORUM BUNLARI ALDIM
    HALİL GÜNDÜZ
    OKAN ÖZKE
    SERHAT KUM
    CÜNEYT KOCABİCAK
    VUKOVİC

KARDES TAKTİGİN İYİ GALİBA AMA COK GOL OLMASI BENCE FZLA SARMAZ MÜHİM OLAN DİŞE DİŞ MAC OLURSA DAAH İYİ OLUR AMA YİNEDE BİR DİİMMMMM
    Hile yaptığına dair elinde bir kanıt varsa konuş yoksa ebediyen sus insanları yk yere suçlama ayrıca o veya başkası senin sevgine muhtaç değil hile yapanı pek sevmezmişin sanki elind ekanıt varda konuşuyorsun kanıtını göster ondan sonra çeneni aç bende böyle maçlar oynadım ne varki bunda alanya yı 7-0 yenmek ha bu taktikle hemde diğer taktiklerle kolay olabilir yani ceremesinden sanane...

Ayrıca sergen kardeşim senin adına cevap verdim kusura bakma ama ha sen ha başka birisi yargısız infazı durdurmak gerekir...

Master ozzy kardeşim senden özür dilemiştim tekrar diliyoırum bende ilk 6.0.3 yama yüklü olduğu için verim alamamıştım ama senin dediğini yapınca aldım birde bişey sormak istiyorum antalyaspor dışında başka hangi takımlara uyguladın bu taktiği çünkü her takımda tutuyor acaba sendede tuttumu diye merak ettim...

Master ozzy kardes denedim simdi. Oyunu sildim bi da yukledim ama 6.02 patchi yuklemiyo. Daha yuksek bir versiyonu bulundu bilgisayarinizda diyo napmam lazim

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

burak kardes oyunu sildikten sonra program filestan bi de regeditle silmen lazım ki bilgisayrda hicbi sey kalmasın sonra tekrar yukluceksin anelka bu taktigi antalyaspor,ajax,besktas,galatasaray,juve,newcastl e ve anderlect ile denedim hepsinde inanılmaz basarılar yakaladım antalyaspor ve galatsaray dısındakilelre 1 sezon oynadım ama sadece taktigi deneme amaclı

Peki program filestan regeditle nasil silecegim? Regedit die bir programin yardimiyla mi? eger oleyse o programi nasil bulacagim? Pek bir bilgim yok bu konularda yardim ederseniz cok mutlu olacagim

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

program filesdan zaten silmeyi biliosun denetim masasından sonra windows baslattan calıstıra gir ordan regedit yaz ve sports interactive yaz buldugun tum dosyaları sil

Cok sagolasin kardes

ozzy bi de 3 defanslı bir de amc li bir taktik hazırlayabilirsen süper olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by master_ozzy
    burak kardes oyunu sildikten sonra program filestan bi de regeditle silmen lazım ki bilgisayrda hicbi sey kalmasın sonra tekrar yukluceksin anelka bu taktigi antalyaspor,ajax,besktas,galatasaray,juve,newcastl e ve anderlect ile denedim hepsinde inanılmaz basarılar yakaladım antalyaspor ve galatsaray dısındakilelre 1 sezon oynadım ama sadece taktigi deneme amaclı
    Ozzy kardeşim birde bişey sormak istiyorum bu sayfada bir konu açılmıştı ilk sezon uyguladığımız taktik ikinci sezonda kötüleşiyor ve rakipler seni çözerek başarısızı olunuyordu benim sormak istediğim bu taktiği her sene kullanabilirmiyiz yoksa her sene taktikmi değiştireceğiz bu sadece bir senelik mi

Bir diğer sorumda ben 6.0.2 ve 6.0.3 yamalarını yükledim birde üstüne 6.0.3 ün türkiye liginin güncellemesini yükledim acaba bir sorun olurmu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anelka199100
    Hile yaptığına dair elinde bir kanıt varsa konuş yoksa ebediyen sus insanları yk yere suçlama ayrıca o veya başkası senin sevgine muhtaç değil hile yapanı pek sevmezmişin sanki elind ekanıt varda konuşuyorsun kanıtını göster ondan sonra çeneni aç bende böyle maçlar oynadım ne varki bunda alanya yı 7-0 yenmek ha bu taktikle hemde diğer taktiklerle kolay olabilir yani ceremesinden sanane...

Ayrıca sergen kardeşim senin adına cevap verdim kusura bakma ama ha sen ha başka birisi yargısız infazı durdurmak gerekir...

Master ozzy kardeşim senden özür dilemiştim tekrar diliyoırum bende ilk 6.0.3 yama yüklü olduğu için verim alamamıştım ama senin dediğini yapınca aldım birde bişey sormak istiyorum antalyaspor dışında başka hangi takımlara uyguladın bu taktiği çünkü her takımda tutuyor acaba sendede tuttumu diye merak ettim...
    sergennn kadrosuna bak anlarsın aldıgı oynuculardan belli hemde ilk sezon ondan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anakonda52
    sergennn kadrosuna bak anlarsın aldıgı oynuculardan belli hemde ilk sezon ondan
    Tamam kardeşimde aldığı oyuncular de o zaman hile yaptın diye taktikle bir alakası yok bunun taktik her takımda böyle farklı maçlar kazanaıyorsun o zaman master_ozzy de antalyaspor ile şam.ligi kupasını kazandı o zaman bunada hile yaptın de ama master_ozzy nin hile yapmadığını hepimizi biliyoruz çünkü taktiği çok süper bir taktik onun dışında senin bu ilk hile yaptığın dedin ilk mesajın değil ben bazı yerlerdede bazı arkadaşlara hile yapmışsın dediğini çok iyi hatırlıyorum yani diyorsunki tek doğru sen onlar hile yapıyor ilkbaşta kendini deşifre et ondansonra konuş milletin yaptığı başarıları hile yaptın diyerek çamurlama eğer sne onları kıskanıyorsan bilemem hani bazı insanlar vardır milletin evlerine teleskoola balkondan izlerler sende insanlara nasıl çamur atarım sözlerini izliyorsun helal olsun sana doğr yoldasın

kardeş bi screenshotla gösterir msin şu taktiği nasıl nereye atacağımı ve nasıl import yapacağımı yapamadım çünkü

S-B-Z Misafir

ozzy bende taktiği bjk,camerun,kolombiya,denizlispor ve gençlerde denedim şu an fenerde deniyorum.
    denizlispor hariç gerisinde hep tuttu.ama denizlisporda tutturamadım bi türlü kendi taktiğimde dahil hiçbirini tutturamadım.defans oyuncularım ve kalefcim kötüydü büyük ihtimalle bundan.ayrıca ben direk 6,03 ü kurdum öle fazla problem çıkarmadı ama iyi verim için 6,02 sonra 6,03 ü bi deneyecem.belki daha süper olur.
    fenerle şu an 16 maç sonunda 1 mağlubiyet 15 galibiyetle liderim.şampiyonlar liginde ise 2 mağlubiyetle gruptan çıktım.iyi gidiyor.

Default Türkçe spiker

Fm 2006 nın spikerini türkçe yapan yama varsa nerde bulabilirim yardım bekliyorum manager dostlarım... Cevabınızı mail adresime atarsanız sevinirim. [email protected]

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

som turkce yamayı yukle olur
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri