Originally Posted by europeanconquer Olsun.O skorla yendin ya grasshoppers ı o yeter Sağolasın Seneye kaldı artık Şampiyonlar Ligi'nde yarı final hedefimiz. Not: Resimleri artık tinypic.com'dan upload ediyorum. Bunları da görmekte sıkıntı yaşayan varsa belirtsin lütfen.
7
Originally Posted by b7baris Sağolasın Seneye kaldı artık Şampiyonlar Ligi'nde yarı final hedefimiz. Not: Resimleri artık tinypic.com'dan upload ediyorum. Bunları da görmekte sıkıntı yaşayan varsa belirtsin lütfen. Yeni bir öneri yapayım photobucket e üye ol orada bulk uploader var ordan daha hızlı olur ımageshack uploader gibi
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Originally Posted by europeanconquer Yeni bir öneri yapayım photobucket e üye ol orada bulk uploader var ordan daha hızlı olur ımageshack uploader gibi Öyle bi şey arıyodum ben de ya valla çok sağol. Hemen indireyim
Originally Posted by b7baris Öyle bi şey arıyodum ben de ya valla çok sağol. Hemen indireyim o indirmelik değil java ile kullanılıyor siteden
Originally Posted by europeanconquer o indirmelik değil java ile kullanılıyor siteden Tam sorduğum anda cevaplamışsın
Forum Rules