1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Transfer Pazarlıkları

Hybrid View

İyi de maç başı parayı yükselttikten sonra ne anlamı kaldı maaşı düşürmenin? Orda küçük bir rakam olarak görünüyor maç başı aldığı para ama takımınızın finans bölümüne bakın oyunculara toplamda verilen ödül paraları neredeyse maaşlarına verilen parayla denk durumda oluyor. Bunun en mantıklı yolu oyuncunun menajerine verilen parayı yükseltmek. Bunu da yavaş yavaş yapmanız lazım. Mesela menajer 1.2 milyon pound istiyorsa oyuncunun maaşını düşürün menajere de 0.2 milyon pound fazla verin. Ha bunu yaptığınız gibi işe yaramayabilir çoğu zaman adı üstünde pazarlık. Maaşı düşürmek istediğiniz orana getirin ve her kabul etmediğinde 0.2 milyon pound arttırın. Bunun dışında oyuncuya verilen transfer ücretini de aynı oranda arttmanız işe yarayacaktır ama en önemlisi menajere para yedirmek... Bunların dışında orda bir çok seçenek var onları da azar azar kullanın. Pazarlıkları en sağlıklı biçimde bu yöntemle yaparsınız. Daha iyisini bilen varsa yazsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Maç başı parayı arttırırsanız oyuncu maaşından epey düşmeyi kabul ediyor. Ben Vam Bommel'de denemiştim haftalık 35.000 € isterken maçbaşı parayla 9.500 €'ya gelmeyi kabul etmişti.
    9500*ayda 4 hafta 4 maç=kaç ediyor?
    artı haftada 2 maça çıkarsa?
    bence olmadı.sizce?

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    9500*ayda 4 hafta 4 maç=kaç ediyor?
    artı haftada 2 maça çıkarsa?
    bence olmadı.sizce?
    O da Oyunun Cabası

Mesaj Yetkileri