1 ile 30 arası toplam 235 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Galatasaray![Sezon III]&Yeni Macera Türkiye/Hedef 2014

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Öncelikle takip ediyorum.Şunu söyliyeyim ilk sezon en iyisini yapmışsın transfer olarak.Zaten avrupada yoksun.Misi ve Elanoyu satman çok dogal ve zekice bir davranış.Transferlerine gelince Atila Turan ın markaj ve pozisyon almasını geliştirirsen baya iyi bir sol bek oluyor.Ama avrupada oynatma 1-2 sezon onu.Bende baya problem oldu.Hasan ali kaldırır avrupayı.Fellaini transferi konusundada maaş bütçeni baya bir sarsar ve gelecegini sanmam.Lorik Cana bence kaliteli ve iyi bir oyuncu.Musa çagıran Nuri Şahin de iyi olmuş.Çift forvet le daha önce hiç taktigim olmadı açıkcası bir şey diyemiyecegim.Ama şunu söyliyeyim Lukaku-Baros götürür bu işi.Başarılar.Stoper biraz daha kaliteli olsaydı ŞL de en az yarı final oynarsın derdim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Öncelikle takip ediyorum.Şunu söyliyeyim ilk sezon en iyisini yapmışsın transfer olarak.Zaten avrupada yoksun.Misi ve Elanoyu satman çok dogal ve zekice bir davranış.Transferlerine gelince Atila Turan ın markaj ve pozisyon almasını geliştirirsen baya iyi bir sol bek oluyor.Ama avrupada oynatma 1-2 sezon onu.Bende baya problem oldu.Hasan ali kaldırır avrupayı.Fellaini transferi konusundada maaş bütçeni baya bir sarsar ve gelecegini sanmam.Lorik Cana bence kaliteli ve iyi bir oyuncu.Musa çagıran Nuri Şahin de iyi olmuş.Çift forvet le daha önce hiç taktigim olmadı açıkcası bir şey diyemiyecegim.Ama şunu söyliyeyim Lukaku-Baros götürür bu işi.Başarılar.Stoper biraz daha kaliteli olsaydı ŞL de en az yarı final oynarsın derdim
    Bende öncelikle teşekkür edeyim Transfer politikam hakkında böyle düşünmen beni sevindirdi Evet Atila yeterli değil şu an ama Hasan şu an sakat Artık transfer bütçem yetse bile fellainiyi almam mustafa,musa,lorik ve nuri var o bölgede oynayabilecek.Çift forvet güzel taktik aslında Mesela bir oyuncu kötü oynuyor ama diğeri iyi oynuyor iyi olan kötü olanı ateşliyor ve güzel sonuçlar alınıyor ama ikiside kötü olursa eyvah eyvah Kaliteli stoperlerde çok para oluyor fazlasını bütçe çok zor kaldırırdı Bakalım ben her zaman demişimdir : Impossible Is Nothing
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri