Öncelikle taktigin gerçekten çok güzel ilk zamanlar cok gol yiyordum ve işe yaramayacak diye başka taktiklerde denedim ama buna geri döndüm ve nedeninide az çok anladım defansif oyuncuların çok işe yarar bir takım olmaması bir kac iyi adam alınca düzeldi...İngiltere 2. liginde Crewe takimi ile denedim taktigini ilk sene bir üst lige ciktim..1. ligdende bir sonraki sene Championship e başladım..burda yine ilk 10 maçta çok gol yedim ve sıralamada kötü bir yerdeydim..farklı taktikler denedim ve seneyi 15. sırada bitirdim..muhtemelen bu kadar cabuk yükselince ve adam gibi para olmayınca transferler hep kiralik oluyor ve takimin tam bir düzeni olmadigi icin bir sonraki senede yine başka taktikle denedigim takımım kıl payı ile elemeleri kacirdi takimin iyice düzeldigini düsünüp taktige yeniden döndüm fakat bu sefer taktiginde bir değişiklige gittim ve takimima cuk oturdu diyebilirim..takimim her ligde 2,1,championship te herzaman ligin en hızlı takımıydı bunu neden kullanmıyorum dedim ve kullandım ligi uzun süre 2. sırada götürdüm ve 2. sırada bitirip premier lige çıktım ve 100 k transfer bütcesi olan takıma premier lige cıkınca 40 M para verirlerse nasıl olur sence o takımsüper birşeydi az bir takviye ile lige başlangıc yaptım bu sefer taktigi biraz daha gelistirdim tamamiyle genisligi en dar haline getirdim quickte sonuna kadar geldi ve bu taktik ile sadece büyük maclarda biraz yavaslatiyorum takimi daha iyi pas yapsınlar diye saglam pas yapan ortasahalarla birlikte harika bir taktik oldu..şu an 2015 yılındayım ve premier ligdeyim çamurdan çıkardım bu taktik ile takımımı anlayacagın
35 m transfer bütcesi ile..maçlara gelirsek liverpool ile ilk lig macimdi ve 1-0 chelsea 2-1 man. city 1-0 galibiyetleriyle lige başladım ve 5. maçımı yapicam 1 yenilgim var wolverhampton deplasmanı 3-2 ile yakın zamanda resimleride paylasicam..teşekkürler ellerine sağlık gerçekten iyi işliyor ve dogru defans oyuncularını bulursan ve kaleci gercekten kolay kolay gol yemiyorsun..