Nası bi topçudur bu adam bilgilendirebilecek olan varmı ?
Nası bi topçudur bu adam bilgilendirebilecek olan varmı ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
2015 Fm profilinegöre Savunmacı hücüm yönü çok kısıtlı.
Vay anasını ciddi ciddi istiyo adamlar.. Onunla ne kadar gurur duysam azdır..
Gökhan gitmeli bu teklifler varken durmamalı . 3-4 sene sonra şl yarı finali görebilir
Onu bunu geçin altındaki yoruma bakın.
ddeiss
2:17 PM on February 25, 2011
this guy is amazing! youtube.com/watch?v=BTsmBVg9L1w&NR=1
Tüylerim diken diken oldu desem ! Vallahi çok gururlanıyorum şu Türk oyuncular dışardan övgü alınca.
Şu durumu görünce ben de gitmesini isterim ama Tottenham' a falan değil, Hakkaten milan bayern gibi klüpler istiyosa gitsin..
Zamanında Gökhan nasıl aldıysa formayı, Okan da alabilir..
Tottenham'a giderse oradan ManU'ya geçmesi 1-2 yılını alır.
Hakikaten Man United'ta Garry Neville'den sonra sağ beki alacak biri lazım. Bu da inşallah Gökhan Gönül olur.
Gidecekse ManU, Barçaya gitmeli... O da ancak oralarda oynayabilecek güveni kendinde buluyorsa gitmeli... Onun dışında ben olsam gitmezdim dışarı...
Tottenham ' a giderse Bale olur.
Bence en uygun takım Man Utd. Barca'ya giderse Daniel Alves'in arkasında kalır. Tottenham'da Corluka'nın defansif yönü çok kuvvetli, iyi bir bek. Manchester United'dan teklif gelirse eğer hiç düşünmeden gitmeli,satılmalı bana kalırsa.
Acaba biz Barcelona'dan Alves'i istesek değerini vererek Alves'i satarlarmı ..
Yaşı gençken gitsin bir an önce. Tabi yerini nasıl dolduracağınıda düşünmek lazım mutlaka.
İkiside kesin değil fakat bana göre Gökhan'ın şuan için gitmesi yanlış..Tamam Okan'ı orada daha çok görmek isterim yaşından dolayı ama Dünya'nın en iyi 5 Sağ Bek'in den birisi bizim takımızdaysa ve bu oyuncu yollanıyorsa bana göre karar yanlıştır tabi Dünya Takımı olma sadece hayal eseri değilse.
Siz de önceki mesajlarınızda belirttiniz zaten; Barcelona,Inter gibi olmak hayal, ama Lyon,Porto olmak gerçekçi. Biz de onların izlediği politakayı izleyelim, gerçekleşmeyecek hayaller peşinde koşarken takımı kâr etmekten alıkoymayalım![]()
Emre daha önceleri biz senle baya anlaşırdık bu aralar hep terse düşüyoruz![]()
Neyse sonuç olarak eldeki yıldızları tutmak gerektiğinin kanısındayım..Tuncay gittiğinde nasıl ruhunu gönder diyorduk Gökhan'da da aynısını dersek takıma yazık etmiş oluruz benim anlatmak istediğim bu![]()
Neyse Turgut abi daha fazla uzatmanın gereği yok,2mizinde haklı tarafları var
Bu arada beni hatırlamana sevindim![]()
Valla avrupada elit takımlarda Türk oyuncu görmek çok gurur duyulacak bir olay olur.Gökhan halinden memnun Fenerbahçeli İstanbulda yaşamaktan memnun iyi bir evliliği var oturmuş düzeni var kısacası hayatından memnun gitmeye yanaşmaz,ancak çok cazip paralar ve büyük takımlar onun Türkiyeden ayrılmasına neden olur onun dışında Tottenham gibi ihtimalleri ben düşüneceğini sanmıyorum,ama Tottenham gibi takımlarda uçuk rakamlar verirse tabiki gidebilir.
Elit(?) takımların altyapısı olmak gibi bir görevimiz olduğunu da öğrenmiş olduk. Onlara ne kadar oyuncu yetiştirirsek o kadar iyi... Çünkü onlar elit takım, biz ise Fenerbahçe'yiz. İşimiz futbolcuları elit takımlarda oynar düzeye gelecek kadar hazırlamak ve sonra bunun karşılığı para kazanmak...
Madem 15 milyon euro felan değerli para ve en iyi oyuncularından birini satabileceksin bu paraya yani işin para yönü senin için çok önemli, o halde Güiza ve bir çok adama neden onca milyon euroları saçarken bu kadar düşünceli değildin... Gökhan'a çok cazip teklif geldide sattık derse bu yönetim benim gözümde biter...
Bence mesele Gökhan Gönül'ün gitmesi değil acaba orada ona gereken değeri verecekler mi ?
Eminim ki Gökhan'ın kafasını karıştıranda budur çünkü futbolsuz geçecek 1 yıl bile bütün kariyerini yok edecektir. Yoksa onunla birlikte bütün futbolseverler biliyorki Gökhan'ın bu yeteneği ve azmiyle oynayamayacağı takım yok.
...