Milli Takımımızın Dünya Kupasında Finale Çıkmasının Çoşkusu Yaşanırken Bütün Yurtta Sevinç Gösterileri Yapıldı. Bunun Yanında Finalde Santrforsuz oynayacak olmamız büyük tartışmalara yol açtı İşte futbolun duayenlerin bu konudaki söylemleri...
Ahmet Çakar:Bakın Beyler çok tehlikeli sularda yüzüyoruz ben başındandır İbrahim efendiden bir halt olmayacağını söylemiştin kupada finale çıkmak falan bunlar hikaye buradan federasyona sesleniyorum EYY FEDERASYON sizde bir parça gurur varsa finale çıkmazsınız
Erman Toroğlu:Bence forvetler çok gol atmaktan sakatlanıyor tabi bu goller sahada mı atılıyor tartışılır federasyonun duruma at gözlüğüle bakmaması gerek
Ömer Üründül:Elimizde kullancağımız bir Tuncay Şanlı var. Tuncay futbolu biliyoo orda oynayabilir Hakan Şükür tipi çağdaş bir forvet bloklar arası bağlantı kurarak organize bir şekilde kollektif bir uyumla maçı kazanabiliriz buna dikkat etmek lazım erdoğan
Gökmen Özdenak:Forvet alıyorsun Kanat yok, Kanat alıyorsun Forvet yok ağmğğma kğaoaoyuim bu nasıl iş?
Rıdvan Dilmen:Tuncay'ın bu eksikliği gidereceğini düşünüyorum, Tuncay iyi bir forvet ama bir Alex değil
Ali Sami Alkış:Turgay abi şimdi Federasyon dese, çık Ali Sami forvet oynasa dese...
Turgay Şeren:Yok ebenin ama ali sami
Can Bartu:Bugün antrenmanlarda Batuhan'ı çok etkisiz görüyorum Muhabir: Efendim Batuhan sakat antrenmanda yok
Serhat Ulueren:Bu konuda çok önemli bir gizli tanığımız itirafçımız var evet sizi dinliyoruz.
İtirafçı:8 kişiydiler ayaklarında top vardı karanlıktı içkiliydim göremedim![]()