Biletimizi aldık bekliyoruz.
Biletimizi aldık bekliyoruz.
Kardeşim sana iki kelime daha demiyorum gülme krizine girdim herşeyi o kadar güzel yazmışınki futbolumuzun halini o kadar zel özetlemişin gül gül krize girdim hanım yan odadan geldi noluyo diye SÜPERSİN![]()
![]()
![]()
![]()
...
...
Dünya Kupasında 3.lük müsabakası Fransa ile Kamerun arasında yapıldı.Estadio Castelao'da maçı takip eden 75265 kişi futbola doydu. Kamerun Makoun, Matoukou ve Aboubakar ile 3 gol bulurken Fransa tek sayısını Locy Remy ile kaydetti.Kamerun turnuvayı 3.tamamlayarak bu dereceyi elde eden ilk afrika ülkesi oldu.
...
Ve Beklenen Final Geldi Çattı.
Sabri,Emre ve Eren Güngör,Batuhan Karadeniz ve Mevlüt Erdinç Bu Maçta Forma Giyemeyecek.
Yer:Maracana,Rio de Jenario
İlk 11'ler
Maç Sonucu
Veriler
Basın Açıklaması
Yüzdük yüzdük kuyruguna geldi.Bizim açımızdan çok güzel geçen bir turnuvanın son maçıydı artık kaybedecek birşey yoktu ve son bir kez bütün gücümüzle mücadele edecektik.İlk yarıya çok iyi başladık oyun kontrolümüz topa hakim olmamız ve zaman zaman gerçekleştirdiğimiz ataklar belkide sonucun habercisiydi. Turnuva başındandır fazla yararlanamadığımız Arda belkide turnuva boyunca yaptığı en güzel şeyi bugün sundu bize 36. dakikada kendi sahamızda kaptığımız topu 60 metre sürerek topu filelere gönderdi biz bu golün coşkusunu yaşarken 7 dakika sonra Hamit'in ortasını çok iyi değerlendirerek devre bitmeden iki farkı yakalamamızı sağladı. İkinci yarıya da aynı hırs ve istekle başladık oyunu iyi idare ederken 71'de araya atılan topu Nassim çok iyi değerlendirdi ve farkı bire indirdi buna rağmen çok iyi bir maç çıkaran oyuncularım maçı ve kupayı kazanmasını bildi hepsini tek tek kutluyorum ve bu turnuvayı kazandıkları için hepsine teşekkür ediyorum.
...
Ne kaldı geriye ?![]()
Ve bir kariyer'in sonuna gelmiş bulunmaktayız...
Kariyer'i sürdüğüm zaman çerçevesinde desteklerini,tebriklerini,temennilerini ve katkılarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim kariyer'e renk kattınız. Değerli zamanınızı ayırdığınız için minnettarım bu konuşma çok resmi olmaya devam ediyor lafı fazla uzatmayalım
Sevgi ve Saygılarımla İbrahim Baldemir,
...
Yaşattığın güzel anlar için teşekkür ediyoruz. Bu filmin sonu gelmemeliydi diyor ömer üründül