HADİ 'GİT DEDİ, GELDİM
Bursaspor'un şu ana kadar yabancı transferindeki tek ismi olan Daniel Pancu, Yeşil Beyazlı formayı giyeceği için mutlu olduğunu söyledi.

Coşkulu seyircinin ve Georghe Hagi'nin, Bursa'yı tercih etmesindeki önemli etkenler olduğunu belirten Rumen oyuncu, "Başkan benim için Bükreş'e kadar geldi. Konuştuk ve anlaştık. Bursaspor'da görev yapmış Hagi'yle konuştum ve çok güzel şeyler söyledi. Taraftarın ne kadar coşkulu ve ateşli olduğunu anlattı. Bu sözlerin buraya gelmemde büyük etkisi oldu" dedi.
BEN BİR PROFESYONELİM
Beşiktaş ile Bursaspor taraftarı arasındaki çekişmenin farkında olduğuna da dikket çeken Pancu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bundan birkaç sezon önce Siyah Beyazlı taraftarları mutlu etmek için çok çalışıyordum. Beşiktaş'ta hayatımın en güzel 3,5 yılı geçti, ama ben profesyonel bir futbolcuyum. Beni ilk günden itibaren bağrına basan Bursaspor taraftarı merak etmesin, onları mutlu edebilmek için çok çalışacağım ve Beşiktaş maçlarında artı motivasyonla oynayacağım"
UZUN VADELİ DÜŞÜNÜYOR
"Son iki sezondur Konyaspor da beni ısrarla istiyordu. Ancak Bursaspor daha baskın çıkınca transferim gerçekleşti. İnanıyorum ki, Yeşil Beyazlı taraftarlar da beni çok sevecek. Beşiktaş'ta göstermiş olduğum iyi performansın burada üstüne çıkmak istiyorum. Başkanımla yaptığım görüşmede başarıyı birkaç yıla yaymak istediklerini söyledi. Onun için Bursaspor'a 3 yıllık imza attım. Uzun süre burada kalmak istiyorum."

Kaynak: Bursa Hakimiyet