Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

2 13.33%
  • Kayserispor kazanır

3 20.00%
  • Berabere biter

10 66.67%
1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Trabzonspor - Kayserispor [23. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    onu bunu geçicsin gelip kadıköyde yeneceksin rakibini yenemiyorsan gündemi değiiştirmeyeceksin
    volkan o golü yemese fenerbahçe maçı alamayacak mıydı kayseri size attığı gibi bize de golünü atsaydı taktığımız at gözlüklerini bikenara bırakalım oynanan futbola bakalım artık

sana cevap olarak toplu cevabımı vereceğim. önce ilk dediğin cümlenin konuyla alakasını çözemedim, gs fbyi yendi de mi şampiyon oldu? yada 9 puan geride bize de yenilmiş fb de aziz yıldırımın, aykut neden konuştu? kısır düşünce, gerideysen konuşma. pes.

valla fenerliler, kafası esince hakem odası basan, ben konuşursam olay olur diyen başkanınız, onun bunun penaltısını irdeleten teknik adamınız ile hakettiğinizden fazla fair play bekliyorsunuz.

maça gelince,

Benim hayatımda gördüğüm en kötü Serkan vardı sahada. Takımın belkide en iyisi felaket bir top oynadı. Kayserispor iyi direndi ve puan aldı, ne kadar maç ayağımıza gelsede ben burada 2 puan kaybetmedik 1 puan kazandık diyorum, son 3 deplasmanda gol atamayan Kayseriden 3 gol yiyen defansımızda şampiyonluğun hayal olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    sana cevap olarak toplu cevabımı vereceğim. önce ilk dediğin cümlenin konuyla alakasını çözemedim, gs fbyi yendi de mi şampiyon oldu? yada 9 puan geride bize de yenilmiş fb de aziz yıldırımın, aykut neden konuştu? kısır düşünce, gerideysen konuşma. pes.

valla fenerliler, kafası esince hakem odası basan, ben konuşursam olay olur diyen başkanınız, onun bunun penaltısını irdeleten teknik adamınız ile hakettiğinizden fazla fair play bekliyorsunuz.

maça gelince,

Benim hayatımda gördüğüm en kötü Serkan vardı sahada. Takımın belkide en iyisi felaket bir top oynadı. Kayserispor iyi direndi ve puan aldı, ne kadar maç ayağımıza gelsede ben burada 2 puan kaybetmedik 1 puan kazandık diyorum, son 3 deplasmanda gol atamayan Kayseriden 3 gol yiyen defansımızda şampiyonluğun hayal olduğunu düşünüyorum.
    ne de olsa Serkan'da eski bir fenerbahçeli belki onu da satın almışızdır ? de mi ama...
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ne de olsa Serkan'da eski bir fenerbahçeli belki onu da satın almışızdır ? de mi ama...
    şimdi bunu ne amaçla yazdığını, ya da yazarken kafanda ne kurguladığını bilmiyorum, o yüzden cevabım yok an itibariyle.

Mesaj Yetkileri