2 mutlak golü önleyen Glowacki bu sefer golü atmış 3-3![]()
2 mutlak golü önleyen Glowacki bu sefer golü atmış 3-3![]()
Ne maç oluyor yahu.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Valla bu maça yürek dayanmaz son dakikalarda bir gol daha olur mu dersiniz![]()
Trabzonspor yükleniyor köşe vuruşu kullanılacak...
3-3 oldu bee güzel maç oluyor
90+5 verildi açıkcası 1 gol daha olabilir...
Az kaldı atıyordu kayseri , mehmet bencillik yaptı bitirdi pozisyonu
Liderliğimiz hayırlı olsunbi daha vermemek ümidiyel
Maç Bitti Fenerbahçe Lider Oldu H.Olsun
Yeni lider Fenerbahçe !
Lider mi olduk? Tamamdır başımı yastığa huzurlu koyacağım. Teşekkürler Kayseri.![]()
Güzel maç oldu Trabzonspor'un işi çok zor açıkcası daha Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanlarına çıkacak Bursaspor ile sahasında oynayacak.Daha çok sular akar bu yarışta...
Bu Kayserispor birkaç takviyeyle ligin tozunu attırır seneye! Bir kaleci, bir sağ bek lazım
stoperi unuttum![]()
Last edited by Deus Dominus : 27.Şubat.2011 at 22:12
Maç 3-3 bitti.Gerçekten çok güzel maç oldu.Tempolu vs vs.
Ama anlamadığım iş şu arka sayfalarda arkadaşın biri yok şöylede böylede Volkan Babacan'da falan filan yazmış.İşin aslını açıklayayım mı ben sizlere ;
Fenerbahçe her sene bilerek taraftara sıkıntı yaşatmak için liderin puan farkı açmasını bekliyor.Sonra bakıyor iş artık ciddiye binmeye başlamış gidiyor kaleci satın alıyor hakem satın alıyor baktı olmadı rakip takımın hepsini satın alıyor.Baktı olmadı ne yapacak diye düşünürken bu sefer taraftar falan satın almaya başlıyor.Sonra ne oluyor Şampiyon olamıyor seneye yine aynılarını yapıyor bu Fenerbahçede bi garip yahu. ( Komik -- Komikler )
Evet Lider olduk ve Haftaya Trabzonun çok önemli bir deplasmanı var.2.Yarı inanılmaz düşüşe geçen Trabzonspor'u da tebrik ediyorum hep böyle devam etsinler![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Glowacki 2 topu çizgiden çıkarıp beraberlik golünü attı daha ne diyilebilir ki eğer Trabzonspor 1-2 puan farkla olur da şampiyon olursa bu geceyi ve Glowacki'yi unutmasın.
...
sana cevap olarak toplu cevabımı vereceğim. önce ilk dediğin cümlenin konuyla alakasını çözemedim, gs fbyi yendi de mi şampiyon oldu? yada 9 puan geride bize de yenilmiş fb de aziz yıldırımın, aykut neden konuştu? kısır düşünce, gerideysen konuşma. pes.
valla fenerliler, kafası esince hakem odası basan, ben konuşursam olay olur diyen başkanınız, onun bunun penaltısını irdeleten teknik adamınız ile hakettiğinizden fazla fair play bekliyorsunuz.
maça gelince,
Benim hayatımda gördüğüm en kötü Serkan vardı sahada. Takımın belkide en iyisi felaket bir top oynadı. Kayserispor iyi direndi ve puan aldı, ne kadar maç ayağımıza gelsede ben burada 2 puan kaybetmedik 1 puan kazandık diyorum, son 3 deplasmanda gol atamayan Kayseriden 3 gol yiyen defansımızda şampiyonluğun hayal olduğunu düşünüyorum.
Ben Kayseriyi tebrik etmek istiyorum, Daha doğrusu Şota'yı.. 90+5. dakkada bile gol için saldıran bi Kayserispor vardı sahada ve bu Türkiye'deki futbolun geliştiğini gösterir bence..
Maçın son 20 dakikasını izledim. Beni asıl sevindiren ligin bitimine uzuuun bir hafta varken gelen liderlik değil, beni asıl sevindiren bu iki takımı da üstün bir oyun ve net bir skorla yenmiş olmamız... Çünkü hakikaten her ikisi de çok iyi ve diri takım... Gerçi benim izlediğim bölümler Rus ruleti gibiydi. Ama tempo ve heyecan müthişti. İşte bu kalitede iki takımı üstün bir oyunla yenmiş olmak... Fenerbahçe taraftarını asıl umutlandırması gereken budur. Yoksa daha kocaman bir 11 hafta varken, averajla gelen liderlik değil...
Ortam gerilmesin ama sen 9 puan farkla 2.yarıya lider girip 6.Hafta sonunda Liderliği kaptırıyorsan suçu kimsede aramayacaksın kendinde bulacaksın.
ilk yarının 6. haftasında Bursanın 7 puan gerisindeydik, o zaman da sevinenler vardı![]()
Kağıt üzerinde 2 takım da puan kaybetmiş gibi gözükse de oyuna baktığımızda bu maçtan 1 tarafın puansız ayrılması haksızlık olurdu ve bana göre iki takım da 1'er puan kazandı. Özellikle son 15 dakikada maç iki tarafa da gidebilirdi. Hem Trabzonspor hem Kayserispor kazanmak istedi. 90 küsürde Trabzonspor baskı kurarken Kayserispor oyuncuları zaman geçirmeye oynamadı. Çünkü karşı atakla onlar da maçı kazanmak istedi. Bana göre bu çok önemli. Trabzon deplasmanında ligimizdeki en az 15 takım son dakikalara beraberlikle girmişse o skorun üstüne yatmaya çalışır ama Kayseri bunu yapmadı.
Kayserispor'un yabancıları büyük katkı sağlıyor. Ziani, Amrabat ikilisi çok iyidi. Özellikle Ziani'nin 2. goldeki asisti muhteşemdi. Kayseri defansında Serdar da baya iyidi. Trabzonspor'da Glowacki iyi oyunuyla göze battı.
Sezonun en iyi maçlarından biriydi. İki takıma da tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sevinenler elbet olacak önemli olan aynaya bakıp kendinle yüzleşebilmek![]()
Kötü futbol ve hazin son oldu.Devamı gelir mi gelmez mi tartışılır ama şuanda hakkın yerini bulduğu bir sıralama var ya 2.yarı itibariyle gerisi mühim değil..
Maç bitimi hakemin kafasını kanatmışlar.
Kim yaptıysa bulunur cezalandırılır umarım.
Takımlarımızın kalitelenmesi açısından çok mutluyum herkes güzel transfer yapıyor her takımın korkulacak silahları var antep - kayseri - bursa yükselişi aldıkları oyuncular vizyonları oynadıkları futbol falan çok şey değişti gerçekten ligde.
Umarım daha da gelişiriz.Liderlik güzel , emaneti geri almak güzel![]()
Bu arada (gollerin tamamını yeni izledim) Kayseri kalecisinin yediği golerde pek Volkan Babacan'în yediği golü aratacak cinsten değilmiş hani. 1. ve 3. gol kaleci hatası... Hani Trabzonspor başkanı "bize de hata yapsınlar" demişti ya. Yaptılar; hemde iki tane...