Yeni sezon başlıyor!!!

Takıma bir çok oyuncu gelirken bir o kadar da oyuncu takımdan ayrıldı.

Önce gidenlerden başlayalım.

Gidenler

Çoğu bedavaya aldığımız oyuncudan güzel kar ettik. Bir tek Suarez'i aldığımız paranın yarısına sattık, onu da bizi şampiyonluktan eden maçta kırmızı kart gördüğü için ilk isteyene sattık.

Gelenler

Yaptığım uzun araştırmalar sonrasında 4 tane regeni kadromuza kattık. Özellikle Olympiakos'tan aldığımız regenler ileride baya iyi olacak diye düşünüyorum, çünkü şimdiden çok iyiler

Buyrun regenlerim...

Özelllikle bu Savvidis'ten çok ümitliyim.

David Luiz, Hummels ve Zhirkov'u alarak savunmamıza güç kattık. Takımın en aksayan bölgesine çok iyi transferler yaptığımızı düşünüyorum.

Satılık listesindeki Arshavin'i çok ucuza transfer ettik ve ofansif anlamda her pozisyonda oynatabileceğimiz bir süperstara sahip olduk.

Fildişi Sahilleri'nin başında iken izlemeye doyamadığım Doumbia'yı Almeida, Diego Costa ve Suarez'i gözden çıkarınca transfer etmeye karar verdim. Doumbia'nın bu takıma katacağı çok şey olduğunu düşünüyorum.

Bu yaz dönemindeki en büyük transfer bombasını ise Daniele De Rossi'yi alarak patlattık. De Rossi ve Cambiasso'dan oluşacak ortasahamız ile hem defansif hem de ofansif anlamda üst düzey bir takım haline geldik.