Sattığın oyuncular takımın iyi oyuncuları gelenler yerlerini doldurur umarım![]()
Sattığın oyuncular takımın iyi oyuncuları gelenler yerlerini doldurur umarım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Suarez zaten yedekti hiç bir şey de yapmadı koca sezon. Tek yaptığı hareket şampiyonluğa mal oldu o yüzden yolladım.
Diego Costa ve Hugo Almeida rotasyonda çok kullandığım ve bol gol atan elemanlardı ancak Doumbia'nın bunlardan daha çok iş yapacağını düşünüyorum.
İki sezondur savunmanın göbeğinde çoğunlukla Godin ve Forlin'i oynattım ancak bazen saç baş yolduracak hatalar yaptılar. Hummels ve David Luiz çok daha şağlam oyuncular bence.
De Rossi'yi zaten konuşmaya gerek yok. Orta sahayı Cambiasso ile toplayacaklar.
O yüzden çok umutluyum yeni transferlerden![]()
7
Hazırlık kampımız çok iyi geçti...
...yeni sezona hazırız artık. Sezonu ezeli rakip Real Madrid ile İspanya Süper Kupası'nda açıyoruz.
7
Muhteşem başlangıç!!!
Yeniler ile eskilerin dudak uçuklatan uyumu Real Madrid'i büyük bir hezimete uğrattı. Özellikle kendi sahamızdaki maçta ofansif olarak kusursuz savunmada ise çok çok iyi oynadık. Bu takım bu sezon iyi iş yapar
![]()
7
Şampiyonlar Ligi grubumuz belli oldu. Bu sezon gruplardaki her maçı çok ciddiye alıp işimizi şansa bırakmayacağız!
![]()
7
Avrupa Süper Kupası'nı da alarak sezona çifte kupa ile başladık!!!
Belalımız Lyon'a karşı mutheşem bir futbol ortaya koyduk. Bu sezonki transferlerimizden Arshavin iki gol birden atarak kupayı kazandıran oyuncu oldu.
Lige akşam 8 gibi başlarız...
7
sezona süper başamışız başarılar hocam![]()
Şimdiden 2 tane kupa almışsınsezon sonu kaç olur acaba
sezon güzel başlamış
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok güzel başlamışsın tebrikler
![]()
gerçekten tebrikler kariyerini baştan aşşa okudum yani bu ligde real madrid ve barça gibi takımların önünde olman büyük başarı en dikkat çekici olay 3 kez üst üste uefa avrupa ligi şampiyonu olman artık bu sene ŞL şampiyon olman kadron çok güzel ve çok gol atıyorsun tebrikler![]()
tenerifeye ayıp olmuş![]()
Niye canım güzel bi uyarı oldu onlara, burası La Liga, Liga Adalente'ye benzemez mesajını çok da güzel verdik
İngiltere Milli Takımı'nın başında çıktığım ilk maçta Türkiye'mize farklı yenildik. Maçın hakkı bu değildi ama ne de olsa vatanım kazandı
Dünya Kupası eleme gruplarına Macaristan'ı farklı yenerek başladık. Wilshere amma iyi oyuncuymuş yalnızİlk defa deneme fırsatı buldum hayran kaldım çocuğa.
![]()
7
Taktigini paylaşsan iyi olur aslında çünki başarıların az buz degil
Turnuvalarda oynadığım için taktiğimi paylaşmayı düşünmüyorum.
Forlan 33 yaşına gelmesine rağmen gollerine devam ediyor. Şampiyonlar Ligi gruplarında deplasmanda aldığımız galibiyet ile iyi bir başlangıç yaptık.
Ligde de yeni transfer Doumbia'nın hat-trick yaparak klasını gösterdiği maçta Osasuna farklı yendik.
![]()
7
Ben böyle maç görmedim. 2. dakikada öne geçtik ama ondan sonra neler kaçırdık neler. 1 gol daha atamadık ve ilk 4 haftada 2. puan kaybımızı yaşadık. 8 ccc kaçıran forvetlerim sagolsun...
![]()
7
Süperstar oyuncularım takır takır işliyor. Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta maçları sonunda iki takıma 6şar puan fark atarak neredeyse garantiledik gruptan çıkmayı.
![]()
7
Bu sezon ligde bir şanssızlık var üzerimizde. 2-0 öne geçmemize rağmen skor 2-2'ye geldi. Sonrasında yine dünyaları kaçırıp sadece bir gol bulabildik. Son dakikalarda yediğimiz gol skoru belirledi.
Ligdeki son puan durumu
Zirvenin baya gerisinde kaldık.
Oyuncu istatistikleri
![]()
7
Hırvatistan iki kez öne geçmesine rağmen evimizde maçı kazanmayı başardık.
Zayıf rakibimizi farklı mağlup ettik ve grupta 3'te 3 yaptık.
Gruptaki son puan durumu
![]()
7
sezona iyi başlamamıza rağmen ligde bir tutukluk var bakalım kime patlıycaz![]()
Milli takımla güzel başlamışsın tebrikler
...
Teşekkürler. İngiltere Milli takımı olucan kolay geçiyor diyebilirim maçlar, ancak bildiğimiz çoğu yıldız oyuncu yaşlandı. Ferdinand sene sonu bırakıyor, Lampard, Gerrard, Joe Cole, Ashley Cole... Yeni bir jenerasyon yakalamam lazım 2014 Dünya Kupası için. Andy Carroll, Jack Wilshere gibi oyuncuları bu yüzden ilk onbire monte ettim şimdiden.
7
Önümüzde çok zorlu bir fikstür var. Ligde üst üste hem Barcelona hem de Real Madrid ile oynayacağız. Şampiyonlar liginde ise Juventus'la grup liderini belirleyecek iki maç yapacağız.
![]()
7
Hayatımda oynadığım en zevkli FM maçlarından biri oldu. Cambiasso kırmızı kart gördüğünde skor 1-1'di. Eyvah dedim, Barcelona dağıtır beni, ilk yarıda 10 kişi kalınır mı diye kızdım Cambiasso'ya ancak o kırmızı kart takımı ateşledi, ve Barcelona'yı neye uğradığına şaşırttık. Agüero'nun liderliğinde süper bir oyun ortaya koyduk ve mutheşem bir galibiyet aldık.
![]()
7
Atlético "B"'den sezona süper başlangıç!
Geçen sezon temellerini attığımız kadro bu sezon meyvesini vermeye başladı.
![]()
7
Juventus'u saahamızda ağırladık ve çok önemli bir galibiyet aldık. Bu sezon Agüero gerçekten süper oynuyor. Forlan/Cavani/Doumbia'yı onun yanında değişmeli oynatıyorum, sanırım onu sürekli oynatmam performansını arttırdı. Juve'ye de 2 gol atarak galibiyetin baş mimarı oldu.
Gruptaki son durum
![]()
7
Şampiyonlar Ligi'nde ne kadar istikrarlı isek, ligde de o kadar istikrarsızız. Barça'ya 5 atan takım, Betis karşısında gol atmakta çok zorlandı. Emana'nın uzaktan attığı iki füze ile 2-0 geri düştük ve burdan sonrada maçı çeviremedik. Acilen bir galibiyet serisi yakalamamız lazım.
Ligdeki puan durumu
![]()
7