Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor kazanır

2 22.22%
  • Beşiktaş kazanır

4 44.44%
  • Berabere biter

3 33.33%
1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Antalyaspor - Beşiktaş [23. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Antalyaspor - Beşiktaş [23. Hafta]

28.02.2011

20:00
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antalya deplasmanında son dönemlerde üzüldüğümüzü pek hatırlamıyorum. Bu maçla birlikte üzerimizdeki kara bulutları dağıtacağımızı düşünüyorum..

Artık bir galibiyet gerekiyor. O galibiyette bu maçta olur mu, emin değilim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaş deplasmanda zorlanmadan kazanacaktır.Kale de Rüştü ve ya Cenk olursa galibiyet çok rahat gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Artık biyerde kazanıp seriye başlamamız lazım. Antalyaspor kötü durumda. İnşAllah kazanırız... Almeida'nın ligdeki ilk gol veya gollerini bu maçta atacağını hissediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Trabzonspor'a iyi direnmişti Antalyaspor bu maçtada iyi bir direnç izleyebiliriz diye düşünüyorum.Ama Beşiktaş'ın '' Yıldızları '' kilidi açıp farklı bir galibiyet alabilirler
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben Antalyadan bir süpriz bekliyorum.Manisa Antalya maçını göz önüne alıncada bu fikrim biraz sektiyor.

İLK 11'ümüz Belli Oldu.

MP ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ

STAT: Mardan
    SAAT: 20.00
    YAYIN: Lig TV
    HAKEM: Bülent Yıldırım

M.PARK ANTALYASPOR: Ömer, Erkan, Radeljic, Deniz, Yenal, İ. Dağaşan, Uğur , Kenan, Tita, Necati, Mehmet Yılmaz
    TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, İ.Toraman, Sivok, İsmail, Necip, Aurelio, Guti, Quaresma, Simao, Bobo
    TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster

Rüştü

Ekrem....................İbrahim.................. .Sivok....................İsmail

Aurelio

Necip.....................Guti

Quaresma................................Simao

Bobo

Last edited by BaGa TaRKaN : 28.Şubat.2011 at 20:32

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ekrem yerine Hilbert veya Aurelio yerine Ernst olsaydı keşke.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    7 yabancı olur öyle .

Antalyaspor umarım kazanır Beşiktaşın tek çaresi Trabzon maçını mutlak kazanması gerekir ve kazanırsa trabzon çok büyük düşüşe geçer

Quote Originally Posted by vego View Post
    Fabian Ernst Sol dizinde ağrısı varmış, Antalya deplasmanına giden 18 kişilik kafileye dahil edilmemiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    7 yabancı olur öyle .

Antalyaspor umarım kazanır Beşiktaşın tek çaresi Trabzon maçını mutlak kazanması gerekir ve kazanırsa trabzon çok büyük düşüşe geçer
    2sinden biri olsa daha iyi olur demiştim.Veya koydum aralarına

Zaten Ernst sakatmış.

Yedekler: Cenk Gönen, Erhan Güven, Manuel Fernandes, Mert Nobre, Onur Bayramoğlu, Roberto Hilbert, Hugo Almeida

Offf Yandık ki Ne Yandık Yedeklerde Hiç Doğal Stoperimiz Yok Bekten Bozma ve Ön Liberodan Bozma Dışında Yok. Umarım Toraman veya Sivok Sakatlanmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nobre oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ivme antalyaya doğru kaydı maç çok durgun

üst biter dedik ya atmasınlar gol falan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ekrem 0-1 oldu.

Guti ile 2'yi Bulduk İyi Oldu Bu Hafta

Beklediğim şeyi yaptılar, Necip kasten 2. sarıyı görüp cezasını kupa maçına yansıttı Beşiktaşlı oyuncuların ciddi morale ihtiyacı var, bu galibiyet yeterli olur mu bilmem ama sahada 3-4 oyuncu dışında şöyle güvenle, hırsla oynayan yoktu bu akşam. Maç spikerlerinin tespiti de çok doğruydu, hücum oyuncuları neredeyse hepsi aynı dili konuşuyor ama aralarında iletişim yok. Guti'den başka kılını kıpırdatan yok. Sakatlar iyileşir birkaç maçta üst üste kazanırsa Beşiktaş, kendilerine olan güveni de yeniden kazanıp daha iyi futbol oynamaya başlarlar.
    Ayrıca bence Beşiktaş'ın Fernandes'i kaçırmaması lazım. Ayağına top çok yakışıyor, ne zaman ne yapması gerektiğini biliyor. Çok zeki ve yetenekli bir oyuncu, bulamazlar böylesini.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok iyi oynamadık ama kazanmak önemliydi.Bu galibiyet bir nebze moral,motivasyon katacaktır takımımıza.Umarım yükselişe geçişimizin ilk ayağı olur bu galibiyet.Ayrıca Deus Dominus'a da katılıyorum.Fernandes 5 dakikada kalitesini ortaya koydu valla.Tam bir çift yönlü orta saha.Kaçırmamamız lazım.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    üst biter dedik ya atmasınlar gol falan
    Hilbert yaktı resmen kuponu Ertuğrul.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu ama Fernandes neden ilk 11 çıkmaz anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk golümüzün ofsayt olması kötü oldu biraz , şahsen Antalyasporlular adına o noktada üzüldüm. Fena mücadele etmediler ama kritik noktalarda beceri noksanlığı ön plana çıkıyor. Onun dışında dirençli oyunculara sahipler.

ilk yarıda Q7'nin bireysel çabasıyla yarattığı tehlikeler ve Bobo'nun 5 metre arkasındaki admdan önce davranıp topu kaleye gönderemediği pozisyon dışında pek varlık gösteremedik. Bana kalırsa ilk yarının en önemli pozisyonu Sivok'un penaltısıydı. Formasından çekilen o , kaşı açılan o ama faulu yapan da oymuş. Enteresan bir karardı.

Antalya ilk yarıda net fırsatları gole çeviremedi ve nihayet ikinci yarıda Quaresma'nın takımı oynatmaya yönelik performans sergilediğinde ne kadar faydalı olabileceğini gördük. Ekrem'e Maestro'nun ayağından çıkar gibi bir pas attı. Maestro'nun golündeki inceliğe ve zeka parıltısına diyecek yok zaten..

Bu zor dönemde bu galibiyet çok önemli oldu bizim için. Kağıt üzerinde önemsiz gibi dursa da psikolojik açıdan çok önemli bir galibiyet.. Tebrikler Beşiktaş..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Öğleden sonra sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan küçük kayınbirader aradı.

-Abi, kapalı trübünden iki kombine bilet buldum. Kapalı-Üst-C blok. Akşam beraber gitsek ya...

Hoppalaaa... Şaşkınlıkla soruyorum:

-Oğlum, ne işim olur benim Antalyaspor-Beşiktaş maçında?

-Ya, sen beni götür; neyle gideceğim şimdi.

Çocuk haklı. Stad cehennemin dibinde. Taaa, Kundu'nun da ilerisinde... Sanırım Olimpiyat stadı kadar ulaşımı zor tek stad... Yine de gitmeye niyetim yok:

-Şimdi orada beni ayağa kaldıracak, Antalya diye bağırtacak olurlar. Ben hayatımda Fenerbahçe dışında hiçbir takım için tezahürat yapmadım, yapmam da! Sonra hır çıkmasın.

-Ya AntalyaBüyükşehir ile Kepez'in basketbol maçlarına gidiyorsun, birşey oluyor mu?

-O maçlara basketbol izlemek için gidiyorum.

-İyi ya, futbol izlersin. Başka işin mi var?

Son bir çare, kıvranıyorum:

-Akşam, 19:30'da Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımının maçı var. Onu izleyeceğim.

Lafı bam yerine koydu:

-Hani, Taurasi skandalı temizlenene kadar TKBL'yi boykot edecektin?

Kaçış yok. Mecburen Kadın Basketbol takımının maçını feda edeceğiz. (Benim basketbolu boykot etmem ha deyince oluverecek birşey sanki?)

Neyse, saat 19:00'da evden çıktık. Zaten eve işten 18:00'da gelmiştim. Yemek filan yedik, saat tam 19:00'da çıktık. Lara üzerinden değil, daha sakin olacağını düşündüğüm Aksu ilçesi üzerinden ve Kemerağzı tatil köyünün yanından dolaşarak gitmeyi tercih ettim. Yolu 10 km. uzatıyorduk ama sakin olurdu. Çünkü tek şerit köy yolu olduğu için tercih edilmezdi. Tahmin ettiğim gibi oldu. 25 dakikada Kemerağzı yol ayrımına vardık. Jandarma bölgesi... Yolu tutmuşlar. Beşiktaş taraftarını başka bir yola aktarıyorlar, Antalya'yı başka... Bize sordular:
    -Hangi takım?

Az kalsın ağzımdan "Fenerbahçe" çıkacaktı. Şaka tabii. Antalya yoluna girdik ve Kundu köyünün girişinde (bu arada yolun bu andan itibaren Afrika köylerinin yolları kadar kötü ve dar olduğunu belirtmeliyim) Mardan stadı 5 km tabelasından sola döndük. Aman Allah'ım. 5 kilometreyi tam 20 dakikada aldık. Eşek hızıyla. Stadın kapısına vardığımızda saat tam 19:55'ti. Otopark tıklım tıklım. 4.katında bir yer bulduk. Daha doğrusu yer değil, yolun bir köşesine parkettik. Oradan yaya olarak koşar adım 4 katı indik ve taa karşı taraftaki kapalı girişine koştuk. İçeri girdik, C Blok'un giriş kapısını bulamadık, maçın başlayalı tam 14 dakika olmuş, güvenlikçi "oturun buraya boşverin" dedi. "Oturun" dediği yer kapalının en altı ve en ön sıra... Demir korkuluklardan ufak bir bölüm net görünmüyor diye boş bırakılmış. Oturduk, önümüzde Şifo Mehmet... Bizim hemen 5 metre mesafemizde ayakta maçı takip ediyor. Quaresma'da bize en yakın futbolcu...

Devre arası ise C-Blok'u bulduk. Bütün stad ayaklarımızın altında. Özellikle Beşiktaş'ın attığı golleri o kadar kuşbakışı bir seyirle ve net izledik ki... Maç 2-0 olduktan sonra bitime 5 dakika kala çıktık. Meğer asıl ıstırap şimdi başlayacakmış. Otopark sıkışmış, herkes arabasında bekliyor. Tam 23:20'de (80 dakika sonra) otoparktan çıkabildik. Bereket yol boşalmıştı, 25 dakika da yolda geçti ve ilk 15 ile son 5 dakikasını kaçırdığım bir futbol maçı için eve ancak 23:45'te dönebildim.

Bana iyi bir akıl parası oldu. Bir daha tonla para verseler bu stadda maça gitmem.

Futbol kalitesi çok düşüktü. Guti'nin oyun görüşü çok farklı... Her haliyle "ben futbolcuyum" diyor. Quaresma facia bir maç çıkardı. Kalabalığın arasına tosladı durdu ama yanılmıyorsam ilk golün asistini yine de o yaptı.

Necati çok çalışıyor ama yalnız kalıyor. Özellikle savunmaya müthiş yardımı var. Tam üç pozisyonda Beşiktaş'ın hücumlarını kesti. Antalya'nın kanat ve savunma oyuncuları ise çok kötü. Taraftara gelince. Bu taraftarla Antalya Süper Lig'de olmayı haketmiyor. İnanın oyunculara trübünden gelen destek adeta sıfır... Bir avuç Beşiktaş'lı 2-0'dan sonra tek başına inletti stadı; hatta bütün stada "stadı terkedin bilmem ne çocukları" diye tempo tuttular. Ve tepki vermeye, ıslık çalmaya dahi mecali olmayan bir taraftar profili vardı.

Beşiktaş iyi görünmüyor. Ama Antalya şu görüntüsüyle düşme potasına girer. Hele bu cehennemin dibindeki stad ve bu taraftar profiliyle iç saha avantajı diye birşeye sahip değiller.

Antalya'yı zor günler bekliyor.

Mesaj Yetkileri