1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hagi,Serkan'dan vazgeçmeyecek.Geçen haftada Sabri asist yaptı tamamdır Ortada Sabrisağda Serkan.Kazım'ın da elinden geleni yaptığı çok açık.Ben Kazım'ın olduğu bir kadro kurdum.

.......................................Zapata.... ................................

Sabri................Servet....................... .....Neill................Çağlar

...............Cana......................Culio.... ................

Kazım.........................Stancu.............. ............Arda

.................... ...........Baros................
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Hagi,Serkan'dan vazgeçmeyecek.Geçen haftada Sabri asist yaptı tamamdır Ortada Sabrisağda Serkan.Kazım'ın da elinden geleni yaptığı çok açık.Ben Kazım'ın olduğu bir kadro kurdum.

.......................................Zapata.... ................................

Sabri................Servet....................... .....Neill................Çağlar

...............Cana......................Culio.... ................

Kazım.........................Stancu.............. ............Arda

.................... ...........Baros................
    Böyle oynasak can kurban zaten Ama illa 4-3-3 oynayacaksan da koy stopere Neill'ı. Ortasahayı da Cana-Yekta-Culio'da kur. Sağa Kazım, sola Pino, ileride Baros. Bunu da yapmıyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Böyle oynasak can kurban zaten Ama illa 4-3-3 oynayacaksan da koy stopere Neill'ı. Ortasahayı da Cana-Yekta-Culio'da kur. Sağa Kazım, sola Pino, ileride Baros. Bunu da yapmıyoruz.
    oynamamız lazım artık bunun geri dönüşü yok

Mesaj Yetkileri