Yeni bir forma tasarımını sezon ortasına saklayıp bunu Miller'la beraber sunsalardı istediği sonuçları alırlardı bence.
Yeni bir forma tasarımını sezon ortasına saklayıp bunu Miller'la beraber sunsalardı istediği sonuçları alırlardı bence.
Ben çoğu insanda gördüm Miller forması,nasıl 15 tane satılıyor..![]()
Bu kadar hızlı olamazlar.daha çakması çıkmamıştır![]()
"Sercan'a resmi teklif yok"
28 Şubat 2011 13:39 | NTV Spor ve Ajanslar
Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Sercan için kendilerine herhangi bir teklifin gelmediğini söyledi.
![]()
Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, ''Bucaspor karşısında normal futbolumuzu oynadık ve sahadan istediğimiz sonuçla ayrıldık'' dedi.
Nayman, yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısını rüzgara karşı oynamalarına rağmen 0-0 tamamladıklarını belirterek, ikinci yarının hemen başında Batalla'nın şık frikik golüyle üstünlük kurduklarını söyledi.
Haftayı galibiyetle kapatarak zirve yarışına devam ettiklerini anlatan Nayman, Trabzonspor'un sahasında berabere kalmasıyla şampiyonluk yarışının daha da kızıştığını dile getirdi.
Nayman, Bucaspor deplasmanında çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, ''Bucaspor karşısında normal futbolumuzu oynadık ve sahadan istediğimiz sonuçla ayrıldık. Bu galibiyet bizim için normal bir sonuç. Amacımız sezon sonunda geçen yıl olduğu gibi şampiyon olmak'' diye konuştu.
SERCAN'IN RUSYA'YA GİTMESİ
Sakatlığı nedeniyle Bucaspor maçı kadrosunda yer almayan Sercan Yıldırım'ın tatil için Rusya'ya gitmesine ilişkin Nayman, ''Bu tür şeylerle hocamız ilgileniyor'' değerlendirmesinde bulundu.
Nayman, Sercan'a Rusya'dan transfer teklifleri geldiğine ilişkin haberlere de değinerek, şöyle dedi: ''Başkanımız bu konuyla ilgili açıklama yaptı ve üstünde durulacak bir gelişme olmadığını söyledi. Yönetim kuruluna da gelen bir teklif yok. Sercan'ı birçok Avrupa kulübünün izlettirdiği bilgisi geliyor bize de, ama resmi teklif yok.''
Lokomotif Moskova'nın Sercan için 5.2 milyon euro önerdiği ve teklifin kabul edildiği söyleniyor, twitterda.
Ntv Spor'da 5M Gibi Bir Fiyat Söylendi Yarın 4 Yıllık Sözleşme İmzalayacakmış ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Türk kulüplerine 10-15 m euro rus kulübüne 5-6 m euro
eğer o paraya o kulübe satılırsa Türk takımlarına da Sercan'a da büyük haksızlık yapılmış olur. özellikle Sercan'a. Sercanın hakettiği yer Rusya değil. Gerçi Sercan gibi bir oyuncun varken Miller ve Altidore gibi iki adam almak ne kadar doğru o da tartışılır. Miller tamam da Altidore bence gereksizdi. Neyse uzun lafın kısası Sercan'ın yerinde olsam isyan ederim yine de Kabul etmem Lokomotif Moskova'yı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
bence rusya ligi gitmeyip küçümsenecek kadar kötü bir lig değil birçok ismi olan oyuncu şuan orda, sercan için en iyisi oldu başarılı olacağına inancım tam hayırlı uğurlu olsun.
eto'o bitmiş.
Sercan zaten haftabaşında Rusya'ya gitti. Daha öncede gitmişti. İstemese niye gitsin.
Ayrıca Sercan'ı hep kaçırdıklarıyla hatırlıyoruz, 4 sezonda 34 gol atmış bu çocuk, sezon başına 8-9 gol atıyor, yaşına göre pek de kötü olmayan bir istatistiği var. Sercan'ı altyapıdan beri forvet olarak yetiştirdik, oynattık ve belki de hatayı burada yaptık. Bu çocuğa bu hızına ek olarak kanat özellikleri kazandırılabilseydi, çok iyi bir kanat oyuncusu olabilirdi.
16 yaşındayken Manchester United'dan gelen teklif kabul edilmeliydi, orada üzerine daha fazla düşülecekti, daha fazla imkanlara sahip olacaktı.
Rusya'da güzel işler yapacaktır Sercan, 5,5 milyon €'da kötü bir para değil, Sercan'ın şu an edebileceğinin biraz altında olsa bile gitmek isteyen oyuncudan elde edilmiş güzel bir kâr.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bu yaşta Avrupa(!)ya gitmesi büyük başarı. Zaten sevmezdim kendisini ve iyi futbolcu olmadığını düşünürdüm. Ligimizden gideceği için sevindim.
Çok abartıldı aslında Sercan... Rusya'ya gitmeyip İngiltere'ye mi gidecekti? O teklifi reddetmek akılsızca olurdu... Zaten Sercan'da kendi yeteneklerinin üzerine koyamadı... Rusya'da kendini gösterebilir oradan da iyi bir takıma gidebilir. Yaşı henüz genç. 2 yıl felan gösterme süresi açabilir kendine Rusya'da. Bence o da orayı bir durak olarak görüyordur...
16 yasinda Manu istiyordu simdi Lokomotiv, Ferguson'la calisacakti simdi hocalarini bile bilmiyorum. Bursa yönetimi de ucuk paralar istedi 3 büyüklerden simdi sattiklari para komik kaliyor. 2. Caner olmaz umarim. Yasi daha genc kendini Rusya'da futbola verirse yine büyük isler yapip avrupaya acilabilir.
caner bu kadar iyi değildi ( sercan da çok çok iyi değil ama canerden iyidir ) ve ayrıca manuda imkanlar tamam çok güzel de hepimiz fmdende biliyoruz manu altyapısını resmen kaynıyor orada harcanıp giderdi diye düşünüyorum daha bugün bile manu belçikadan 16 yaşında birini almış ve 4.belçikalı olmuş.
eto'o bitmiş.
Vay Be Barcelona mı diyor du hedefleri için =)
Valla ne yalan söyleyeyim Sercan'ı ilk piyasaya çıktığı zamanlar bende beğeniyordum.Sonrasında daha dikkatli izleyince ve o saçma sapan açıklamalarını görünce gözümden düştü.Hele ki Bursalı arkadaşlarım ve sürekli Bursa maçlarına giden arkadaşlarım sen onu bir de sahada gör kafanda saç kalmaz diyince iyice anladım ilk başta hatalı olduğumu ve sonrasında doğru kanıya vardığımı.
2.Caner vakası olur gibime geliyor.Caner'de ilk gittiğinde çok konuşuluyordu.Ama hedefi Barça olan bir forvetin Rusya'ya gitmesi akıl karı değil.Neyse bu transfer politikası da diğer anadolu takımlarına küpe olur heralde 10'a satmak istediğini yarın öbürgün 3e 5e satarsın içinde kalır 10 yerine 7 yapsaydım ya diye.Gerçi bizim büyüklerde şimdi dua ediyorlardır iyikide almamışız o kadar parayı ödeyerek diye.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Küpe olacak bir durum yok ortada ben niye oyuncumu rakibime satayım? İyi veya değil niye rakibime avantaj sağlayayım.
Lokomotiv'den gelen 5,5 Türkiye'den gelebilecek 10,5'tan bu ölçü baz alındığında daha iyidir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Pahalıya gitmiş, kariyerinde başarılar.
...
Bence Bursaspor harika bir iş yaptı, demekki geçmişi olan bir olay ki Altidore ve Miller alındı, 5,5 milyon iyi para, o paraya Sercandan çok daha iyi forvetler alınabilir.
Sercan için iyi paraya satmış Bursaspor. 10-15 milyon hiçbir kulüp vermezdi zaten Sercan'a şuan için Buna Türk kulüpleri de dahil. Hem Rus sevgilisi de vardı bildiğim kadarıyla uyum sorunu çekmez
Sercan 4yılda 5milyon Euro'nun biraz üstü para kazanacakmış. Goal
Last edited by ForsakeN : 02.Mart.2011 at 15:59
Oldukça iyi bir paraya satıldı.Sercan'ın bundan sonraki hedefi üstüne daha fazla koyup aynı Hasan Kabze'nin yaptığı gibi buradan Avrupa'nın daha büyük bir ligine geçmek olmalı.
Bursa iyi bir paraya satmış.Bence sercan adınada iyi bir transfer sonuçta rusya ligi türkiye liginden daha kaliteli bir lig şuanda
Ertuğrul Sağlam'dan 'Sercan' açıklaması
Sercan Yıldırım, sağlık kontrolünden geçmek üzere yarın Rusya'ya gidecek.
Lokomotiv Moskova ile anlaşan Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım, sağlık kontrolünden geçmek üzere yarın Rusya'ya gidecek. Milli futbolcu, bir pürüz çıkmaması durumunda resmi sözleşmeye imza atacak.
Ertuğrul Sağlam: "Sercan giderse hayırlı olsun, kalırsa çalışmaya devam ederiz"
"Henüz kulüpler anlaşmadı, görüşmeler devam ediyor"
Lokomotiv Moskova ile prensipte anlaşan ve sağlık kontrolüne girmek için yarın Rusya'ya gidecek olan Sercan Yıldırım hakkında görüşüne başvurulan Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, düzenlediği basın toplantısında "Sercan giderse hayırlı olsun, kalırsa çalışmaya devam ederiz. Henüz kulüpler anlaşmadı, görüşmeler devam ediyor" şeklinde konuştu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sercan Yıldırım transferi iptal olmuş diye duydum ntvsporradyo'da. Bilgisi olan var mı acaba?
Menejerlik şirketiyle ilgili bir sorunmuş. Bu futbolcunun yurtdışı transfer görüşmelerini yürütmeye yetkili olan şirket itiraz etmiş. Bunun üzerine Lokomotiv Moskova başkanı transferden vazgeçmiş.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ik-kontrolunde
NTVSpor.net sağlık kontrolünde olduğunu yazmış.