Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

6 30.00%
  • Gaziantepspor kazanır

7 35.00%
  • Berabere biter

7 35.00%
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Galatasaray - Gaziantepspor [ZTK Çeyrek Final 2. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İyide o zaman kötü gidişata son verilmiş olunmuyor ki.Yıllardır bu takım nasıl kötü gidişata zaman zaman Galatasaray maçıyla son verdi ama 16 puan geriye düşme gibi bir kötü gidişat hatırlamıyorum.

Ayrıca sadece bir maçtan müthiş sonuçlar çıkarmışsın tebrik ediyorum.
    Genelde Fenerbahçe kötü giderken Gs yenip moral buluyorya ondan dedim

o sonuçlar 1 maçtan değil yahu. Ben Galatasaray'ın her maçına gidiyorum Stancu'yu sol açık diye almadık ama adam sol çizgiyle nikahlanmış resmen. Kazım'ı izleyenler dediğim hareketi hemen hatırlarlar. Diğerleri de her zaman aynı zaten. Servet ileriye topla çıkınca spiker falan överek anlatıyor. Lucio'dan başka (ki o da cidden topla adam geçmede bile iyi bir oyuncu) hangi ünlü savunma oyuncusu böyle pervasızca top sürerek hücuma çıkar ya da beceremediği halde uzun top atar ? Resmen şaka gibi birşey. Kabus sanırım ama bir türlü uyanamadık İnception'daki gibi rüyada kaldık herhalde
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Genelde Fenerbahçe kötü giderken Gs yenip moral buluyorya ondan dedim

o sonuçlar 1 maçtan değil yahu. Ben Galatasaray'ın her maçına gidiyorum Stancu'yu sol açık diye almadık ama adam sol çizgiyle nikahlanmış resmen. Kazım'ı izleyenler dediğim hareketi hemen hatırlarlar. Diğerleri de her zaman aynı zaten. Servet ileriye topla çıkınca spiker falan överek anlatıyor. Lucio'dan başka (ki o da cidden topla adam geçmede bile iyi bir oyuncu) hangi ünlü savunma oyuncusu böyle pervasızca top sürerek hücuma çıkar ya da beceremediği halde uzun top atar ? Resmen şaka gibi birşey. Kabus sanırım ama bir türlü uyanamadık İnception'daki gibi rüyada kaldık herhalde
    Hayır sadece sene başındaki derbiden Galatasaray'ın bu maç coşacağını nerden anladınız demek istemiştim Benim demek istediğim biz o maçlarda çok moral bularak çıkışa geçtik doğrudur ama bu kadar da kötü durumda değildik.

Galatasaray için de sene sonuyla beraber yönetimin istifa etmesi dışında bir çare gözükmüyor.

Mesaj Yetkileri