1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Hagi'nin yeri her Galatasaraylida aynidir hepimiz icin efsanedir laf söyletmeyiz ama bazen yanlislari oluyor bunlari da görmezden gelemeyiz.

Icimde bi his var Hagi ne yazik ki gönderilecek. Fatura yine hocaya kesilecek. Adnan Sezgin Gs'de oldugu dönemlerde yanlis hatirlamiyorsam 8-10 hoca degismis ama Sezgin hala yerinde.
    sezgin gitti nihayet.
    hagi ye gelince oyuncu iken gidip formasını almıştım hatta şampiyonluk kutlamasında sallayınca çalınmıştıda yenisini aldırmıştım ama hagi "büyük bir futbolcudur" bülent e tanınmayan kredi hagiye 2.kez tanınmış oysa hagi bursa yı küme düşürmüş,romanya da anca genç takım çalıştırabilmiş milli takım yada klüp takımında başarılı olamamış bir hoca? yı 2.kez getiriyorsan futboldan anlamıyorsun demektir.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bizim ilacımız belli.

Yılmaz Vural
    espri diyon ama ben severim kendisini
    "3 büyükleri bana versinler şampiyon yaparım" gibi önemli bir lafı vardır.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Rijkaard varken 4 maçlık galibiyet serisi yapmıştık bu sezon.Daha fazla yapamadık değil mi? Yazık gerçekten...
    galibiyet mi? o ne?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adnan Polat, Galatasaray'da hedeflerin bitmeyeceğini söylerken, "Şampiyonluk adayların üçü TT Arena'ya gelecek. Şampiyonu belirleyeceğiz" dedi.

Koskoca GS'ın hedefi ne zaman şampiyonu belirlemek oldu acaba ?

İşte Polat'tan beklenen açıklama. Vallahi ben merak ediyordum artık neyin arkasına sığınacağını Yeni hedeflerimiz şampiyon belirlemek! Mikemmel!!!! Şampiyonu belirledikten sonra da düşen takımlarla maçlarımız varas düşeni de biz belirleyelim be başkan... N'olur!!!!! Hayatımız boyunca bunların hayaliyle yaşamıştık
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri