1 ile 30 arası toplam 172 sonuç

Konu: "Birine" Hediye Alacaksınız ama Seçemiyorsanız Buraya Buyurun

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aygün bende sana önerimi yapayım. Şu anda ŞOK'ta Peluş oyuncaklar var, Canımsın - Seni seviyorum - Herşeyimsin falan filan diye şeyler yazıyo peluşların önünde. Elinde tutuyo bazısı, bazılarının ağzında. Her neyse bu peluşlar 3.90 TL'ye düştü 1 tanede kalp şeklinde kutu al, oda 8 -10 tl arasında değişiyo büyüklükleri. Pintilik yapma 2 tane gül al yapraklarını kutunun içine dağıt ve peluşu koy. Taş çatlasın 20-25 TLye patlar.

Fincan almak istersen onlardanda vardır 3.90 TL şu anda fincanlarda sevgililer gününde gelmişti, güzel modeller var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Gül 5 TL
    Yüzük 10-15 TL
    Oyuncak Bebek 15-20 TL

Maksimum 30-40 TL'ye halledersin. O kadar para yok derken bu kadar para da yoksa boşver hediyeyi falan.

Oyuncak bebek yüzükten pahalı Abi 10-15 TL'ye de güzel yüzük olmaz pek Ayrıca geçen yıl almıştım yüzük

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Aygün bende sana önerimi yapayım. Şu anda ŞOK'ta Peluş oyuncaklar var, Canımsın - Seni seviyorum - Herşeyimsin falan filan diye şeyler yazıyo peluşların önünde. Elinde tutuyo bazısı, bazılarının ağzında. Her neyse bu peluşlar 3.90 TL'ye düştü 1 tanede kalp şeklinde kutu al, oda 8 -10 tl arasında değişiyo büyüklükleri. Pintilik yapma 2 tane gül al yapraklarını kutunun içine dağıt ve peluşu koy. Taş çatlasın 20-25 TLye patlar.

Fincan almak istersen onlardanda vardır 3.90 TL şu anda fincanlarda sevgililer gününde gelmişti, güzel modeller var.
    Abi öyle ucuz bir şey olmasın 20-35 arasında bir şeyler alırım Bu peluşlara bir bakmam lazım hoş bir şey gibi görünüyor eğer güzel şeyler varsa olabilir (:

Mesaj Yetkileri