1 ile 30 arası toplam 150 sonuç

Konu: Fatih Terim yerinde oLsaydınız Forvetiniz kim oLurdu ?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Cool

Quote Originally Posted by xdogus
    Ümit Karan ve Oktay Derelioğlu bazıları oktayı tanımaz hala yaşlı değil en azından Hakan Şükür yada Fatih Tekke'den çok daha başaralı ve milli takım tecrübesi de var bence harcamasalar bu adamı daha fazla

Kardeş oktay futbolu bırakmadı mı hala?
    Tamam belçika karşısında herkesi çalımlayarak attığı golü hatırlıyorum ama bu yaşta da o kadroya giremez yaşı büyük diye ergün,okan,hakan,alpay alınmıyor o mu alınacak?Bence oktayı ben hatırlıyorum las palmasa gittikten sonra futbolculuk hayatı da bitti bence.Milli takım yeni bir oluşum içinde ve bu oyuncuyu da bu kadroya almaz fatih terim.

Oldu olacak abdullah,ilker,kemalettin,oğuz,aykutu da çağıralım hatta fatih terim de oynasın
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by physicist87
    Kardeş oktay futbolu bırakmadı mı hala?
    Tamam belçika karşısında herkesi çalımlayarak attığı golü hatırlıyorum ama bu yaşta da o kadroya giremez yaşı büyük diye ergün,okan,hakan,alpay alınmıyor o mu alınacak?Bence oktayı ben hatırlıyorum las palmasa gittikten sonra futbolculuk hayatı da bitti bence.Milli takım yeni bir oluşum içinde ve bu oyuncuyu da bu kadroya almaz fatih terim.

Oldu olacak abdullah,ilker,kemalettin,oğuz,aykutu da çağıralım hatta fatih terim de oynasın
    30 yaşında ama genç yaşta bitti,artık takımıda yok galiba.

Mesaj Yetkileri