1 ile 30 arası toplam 1063 sonuç

Konu: THY Euroleague 2011-2012 Sezonu

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Zalgiris maçında hakemler tutmadı mı rakibi? 40-10 serbest atış farkı hangi maçta görülmüş? Bir tane örnek gösterin böyle serbest atış farkı olan? Adamlar aynı maçta 30 tane fazladan serbest atış atıyorsa kayırmanın daniskasıdır bu. Yanlarından geçsek rüzgarınız rakibe çarptı diye faul çaldılar. Hakemlere rağmen buralara kadar geldik. Kırılma maçımızda iki İspanyol hakemin işi neydi? Ama hiçbirimiz buraya çıkıp hakemler demedik, maçı yorumladık.

Şimdi bu sataşmanın anlamı ne? Biz hakemler sebebiyle elendik demedik; öyle olduğu halde... Ayrıca ben bir tane Fenerbahçelinin Euroleague şampiyonu olacağız dediğini duymadım. O kadar uçuk arkadaş burada yok. Öncelikli hedef Top-8, eşleşmenin durumuna göre neden final-four olmasın dedik. Kendi kendinize birşeyler uyduruyor, sonra kendi uydurduklarınızla dalga geçiyorsunuz. Kendinizle kafa bulduğunuzun farkında değilsiniz. Şampiyon olacağız diyen çıkmadı. Yedi cihan hakemlerin neler yaptığını bildiği ve gördüğü halde "hakemler olmasa Top-8'deydik" diyen çıkmadı. Buna rağmen lafa bak: "Hakemler olmasa şampiyonmuşuz." Gülünecek yer burası mı? Çok komik gelmedi bana. Neyse, hakkınız; sevinin sevinebildiğiniz kadar. Yapcak birşey yok, elendik.
    Last edited by yaman76hakanFB : 05.Mart.2011 at 08:09

Mesaj Yetkileri