Avrupada hedefim büyüktü ilk maçı 1-0 kaybetmeme rağmen ikinci maçta istediğim gibi oynuyordu takım . oyunu rakip sahaya tam yıkmış 2.golü ararken defansta gördüğüm 2 kırmızı kart maçın katili oldu.üstüne birde kadromda hiç yedek olmaması(bunu bende anlamış değilim 11 oyuncu kaydedilmiş avrupa için ) defansa forvet adamlarını koymam bile gol yememe engel olmadı ..
Kendi takımımdan size 3 isim önerebilirim
1-Jaba ST olarak kullanıyorum ,adam geçmede cok başarılı özellikle orta sahadan ceza sahasına bir gidişi var inanamazsınız
2-Epalle AMR olarak kullanıyorum ,sag kanatı teslim edin oturup izleyin etkili ortalar etkili şutlar fena bi oyuncu
3-Cavadov AML olarak kullanıyorum Epalle gibi sol kanatın katili oluyor uzaktan cok etkili şutlar çekebiliyor
4- Juninho AMC olarak kullanıyorum.Bildiğimiz juninho değil genç ve dinamik bi oyuncu 2 sene sonra yıldız olarak iyi para kazandırabilir.tam bir oyun kurucu genc yasına ragmen oyun kurma gorevini üstlendi başarıyla yerine getirebiliyor
Bu oyuncular türkiye liginde başarılı olabilir tavsiye ederim

(bunu bende anlamış değilim 11 oyuncu kaydedilmiş avrupa için ) defansa forvet adamlarını koymam bile gol yememe engel olmadı ..