Takım yapısına da uygun olan favori taktiğim 4-3-3 oynamaya karar verdim.Yaptığım transferler görev adamları bana özellikle sağ ve sol beklerimin çok faydası olucağını düşünüyorum.
İlk transferim daha önce Ajax ve Vitesse de oynamış.Ortalama bir sağ bek gibi duruyor fakat daha önceki kariyerlerimde ortalamanın üstünde performans göstermişti ve bu yüzden onu sağ bek olarak tercih ettim.
Sol bek olarak staff ı mın önerilerinden birisi cazip geldi transfer bütçemde bir tek bu oyuncu için elimi cebime attım diğerleri free transferler.575K ya aldım.Menejerle biraz zor anlaştık sömürmeye çalıştı.Özellikleri fena değil ve faydalı olucağını düşünüyorum.
4-3-3 te ilerdeki 3 lüden ortadakini target man oynatmayı düşünüyorum.Bu yüzden onun tecrübesiyle çok faydası olucağını düşünüyorum bunu hazırlık maçlarında da gösterdi zaten.
Zencileri severim.Yanlış anlaşılmasın daO da umarım büyük faydalı olucak 5 transferimden sanırım 4 ü siyahi oyuncular 4-3-3 te ilerde sol ayaklı olduğu için sağ forvet oynatmayı düşünüyorum.
Trabzonspordaki performansı pek iç açıcı olmasa da yedek kaleci olarak iş görücektir.
Başka transfer yapmayı düşünmüyorum.Takımda ve bence bu oyunda en önemli şeylerden biri squad harmony buna dikkat etmem gerekiyor.

O da umarım büyük faydalı olucak 5 transferimden sanırım 4 ü siyahi oyuncular 4-3-3 te ilerde sol ayaklı olduğu için sağ forvet oynatmayı düşünüyorum.