Şu Misimoviç e ne verildi, kaça gönderildi, zarar durumu nedir Galatasaray ın bilgisi olan var mı?
Adnan polat sezgini göndererek yine zaman kazanmaya çalışıyor kendisine ama yetti artık
şimdi bi durum var.avatarında fb logosu var yani bunu iyi yönden mi söylüyon pek belli değil deama bence de haklısın ikisi de FORVETTE oynamalı.solda ortada değil herkes yerinde.
doğru demiş.yalnız misimoviç rus ekibi cska yada dinamao moskova karıştırıyor olabilirim birine transfer oldu.
(düzenleme:dinamo moskova imiş)
yalnız benim anlayamadığım bişey var misimoviç sakız çiğnediği için kadro dışı kalırken kazım kazım ın fener den alınmasını çözemedimçözebilen varsa bana da anlatsın.
sezgin gitti hadi şimdi sıra polat ta.fatih hoca sezgin le çalışmam demişti polat ta sezgin den vazgeçmem demişti şimdi polat gitmiyor sezgin gidiyorsa terim gelir mi acaba?Bakalım maksat bu mu olacak?
sadecebursa geçen sene şamp.oldu haginin bursayı çalıştırdığı sezon bursa küme düştü,
BİLMEM ANLATABİLDİMMİ?
Anlaşılmadıysa başka bişey diyeyim;Hagi sadece romanya dolayısıyla kendine bakıyor kendide biliyor bi şey olmayacağını.
Önce Bursa ya gitti o sezon Bursa küme düştü,Bursa yı küme düşürmedeki başarısı ileGs ye geldi.Sonra başarısız olup gitti.Şimdi Bülent Korkmaz' a tanınmayan 2.hak ona verildi ama gene bişey yok
Fener e Hagi yi almasını tavsiye ediyorum dolayısı ile: Ama bakarsınız orada başarılı olur kim bilir
![]()
Last edited by mehmetd : 04.Mart.2011 at 09:31 Reason: düzenleme
sezgin gitti nihayet.
hagi ye gelince oyuncu iken gidip formasını almıştım hatta şampiyonluk kutlamasında sallayınca çalınmıştıda yenisini aldırmıştım ama hagi "büyük bir futbolcudur" bülent e tanınmayan kredi hagiye 2.kez tanınmış oysa hagi bursa yı küme düşürmüş,romanya da anca genç takım çalıştırabilmiş milli takım yada klüp takımında başarılı olamamış bir hoca? yı 2.kez getiriyorsan futboldan anlamıyorsun demektir.
espri diyon ama ben severim kendisini
"3 büyükleri bana versinler şampiyon yaparım" gibi önemli bir lafı vardır.
galibiyet mi? o ne?![]()
İşte Polat'tan beklenen açıklama. Vallahi ben merak ediyordum artık neyin arkasına sığınacağını
Yeni hedeflerimiz şampiyon belirlemek! Mikemmel!!!!
Şampiyonu belirledikten sonra da düşen takımlarla maçlarımız varas düşeni de biz belirleyelim be başkan... N'olur!!!!! Hayatımız boyunca bunların hayaliyle yaşamıştık
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Açıklama
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. ile Vfl Wolfsburg Fussball GmbH arasında akdedilen Profesyonel Futbol Oyuncu Kiralama Sözleşmesi çerçevesinde Galatasaray'la anlaşan Zvjezdan Misimoviç'in sözleşmesi Dynamo Moscow FC ile anlaşması koşuluyla karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Buna göre oyuncu bu tarihe kadar doğmuş ve de 2010-2011 sezonunun sonuna kadar doğacak olan toplam 1.541.007 Euro tutarındaki alacağından kendisine toplam 300.000 Euro ödenmesi karşılığında feragat etmiştir. Şirketimizin bu oyuncunun kendisine ve Vfl Wolfsburg Fussball GmbH’e geleceğe yönelik hiçbir taahhüdü kalmamıştır.
Zvejdan Misimoviç’e Galatasaray’a katkılarından dolayı teşekkür eder,bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif A.Ş.
Buradaki açıklamaya göre kiralıkmış ve sadece 300.000 € zarar etmişiz![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
nannar benim esas anlayamadığım şey misimoviç sakız çiğniyor diye gönderilirken kazım ın fenerden alınması ve oynatılması.(kazım sakız çiğnemiyo mu birazcık)
fatih hoca demişti ki sezgin le çalışmam şimdi sezgin gitti hagi nin de geleceği yok artık takımda "hata görülür ve BÜYÜK BAŞKAN OLARAK" terim gelir mi mesela?
ek:en çok mesaj atılma,görüntülenme falan bizim takımda.Bunun nedeni sizce nedir?
a)taraftar yada üye sayısı fazlalılığı
b)takımın kötü durumu dolayısı ile artık herkesin sıkılıp buraya yazması.
Sizce neden?
Last edited by mehmetd : 04.Mart.2011 at 10:01 Reason: yer kaplamasın diye ek yaptım
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Adnan Polat yanındaki herkesi harcıyor sırf kendisi kalmak için. Buna ne denir bilirsiniz. Hiç sorumluluk almıyor. Böyle bir insanla, tüm sorumluluğu üstüne alan bir insan olan Fatih Terim çalışmaz bence. Boşuna beklemeyelim.
Bir ya da iki taksiti ödenmişti Misimoviç in... Elano da da böyle yapmışlardı, bariz bir şekilde insanları kandırmaya çalışıyorlar, böyle büyük camialara yakışmıyor böyle yönetimler...
31.08.2010 18:30
Zvjezdan Misimovic Galatasaray'da
Galatasaray, Bundesliga takımlarından Wolfsburg'da forma giyen orta saha oyuncusu Zvjezdan Misimovic ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır. Misimovic, Galatasaray'da 21 numaralı formayı giyecektir.
Galatasaray.org
Adnan Polatın böyle açıklamalar yapması daha güzel. Gidişini kolaylaştırıyor.
Adnan Sezginin gitmesine takım bu haldeyken sevinemedim bile. Çok önceden gitmeliydi çook.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ne transfer sezonu başlıyor, ne de Adnan Sezgin'lik olay var ortada ne de revizyon yapılıyor takımda şuan. Hagi taraftarı susturmak için getirildi, bir süre taraftar sustu. Şimdi taraftarı susturmak için Adnan Sezgin gidiyor ama taraftar bunu yemedi. Sonunda A. Polat gidecek.
Bugün ilk hazırlık maçına çıkmış..Dinamonun resmi sitesinden aldım..
![]()
Bir futbolcu daha harcadık.
Terim'den şartlı evet!
Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in istifa etmesinin ardından, teknik direktör Hagi ile de yolların ayrılması beklenirken Fotomaç, başkan Adnan Polat'ın Fatih Terim ile son üç gün içinde iki kez görüştüğü ve tarafların prensipte anlaştığı bilgisine ulaştı.
Terim'in Sarıyer'deki evinde gerçekleşen ve Polat dışında iki yöneticinin de yer aldığı ilk görüşme samimi bir havada geçti. Adnan Polat, Terim'in istemediği Adnan Sezgin'le yolların ayrıldığını belirttikten sonra tecrübeli hocaya şartlarını sordu. Terim önce "Takımın başında bir hoca varken bu konuyu konuşmak doğru olmaz. Evime geldiniz, kahvemizi içelim ve sadece sohbet edelim" karşılığını verdi.
Ancak Polat ısrarlı bir şekilde "G.Saray'ın acilen sana ihtiyacı var. Şimdi konuşmalıyız" dedi. Bunun üzerine şartlarını sıralayan Terim, özetle "Futbolun tek patronu olurum. Çok iyi bir kadro için en az 50 milyon euro'luk transfer bütçesi isterim. Mevcut kadrodan en çok 6 oyuncu kalır, diğerlerini gönderirim. Yabancı olarak 8 yeni transfer yaparım. Antrenman sahasında yönetici istemem. Yeniden yapılanma içine gireriz, gençlere de yatırım yaparız" dedi.
Ertesi gün gerçekleşen ikinci görüşmede ise ayrıntılar üzerinde konuşulduğu öğrenildi. Hatırlanacağı gibi Terim, Rijkaard ile yolların ayrılmasından sonra yapılan teklifi geri çevirmişti. G.Saray'da bu gelişmeler yaşanırken, Hagi'nin sezon bitmeden mi yoksa sezon sonunda mı gönderileceği merakla bekleniyor.
İşte Terim'in şartları:
1- Futbolda tek yetkili olurum
2- Transferde 50 milyon euro'luk bütçe isterim
3- Şu anki zayıf kadrodan en çok 6 oyuncu kalır
4- Sekiz yabancı transferi şart
5- İdmansahasında bir tek yönetici görmek istemem
Kaynak: Pasfotomaç
Büyük ihtimalle sallamadır(malum f(t )otomaç) ama görünce koyayım dedim.
Adnan Polat ceketin ceplerini, çantasını; Fatih Terim'de evini köşe bucak bir aramalı...kesin böcek koymuşlar birisine. Aralarındaki konuşmayı dinlemişler![]()
50 milyon euro değildir o![]()
İşte Terim'in şartları:
1- Futbolda tek yetkili olurum
2- Transferde 50 milyon euro'luk bütçe isterim
3- Şu anki zayıf kadrodan en çok 6 oyuncu kalır
4- Sekiz yabancı transferi şart
5- İdmansahasında bir tek yönetici görmek istemem
eğer bu haber doğruysa bile bu kadar şartı yerine getiremez yönetimŞu anki kadrodan kalır dediği 6 oyuncunun 2 si yabancı, onlar da bana sorsalar Baros ve Culio olur
4 yerli ise Arda,Sabri,Servet ve belki Yekta... Galatasaray'ın başına beni getirseler ben de ancak bunları tutardım
Ama 50 milyon € ile 8 yabancı + 7 ya da 8 tane türk oyuncu alınmaz. alınsa da şu anki kadrodan daha dandiği oluşabilir. Gerçi belli de olmaz, daha dandik olmayabilir yani
![]()
Senin Katanzaro'dan Daha Kaliteli Olur Kafasını Kullanır Terim Müdürüm![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Aslında Beşiktaş'ın uyguladığı sistemle kaliteli yabancıları makul fiyata fon ile getirmek mümkün olabilir... Tabi ki ortada önce bir 50 milyon euro luk bütçenin oluşması lazım
Düşünüyorum artık bazı durumlarda istifa etmek bile kulübe hizmet olabiliyor... Adnan Polat sanırım bu konuma kadar geldi... Savunacak birşeyi kalmadı... Tamamiyle yanlış adımlar attı... A.Sezgin'i taraftarı susturabilmek için gönderdi... (Bence anlaşmalı gitti...) Karabük maç başlığı bile 2 sayfada kalmış... Eskiden sadece maç ve skor tahmini bile 2 sayfayı geçerdi... Kötü bir durum...
haberi bende mynette gördüm ve sezgin gidince düşünmüştüm bunu yani haberi görmeden yazdım.
bura yeni galiba 1 üyenin söylemesi üzerine açılmış sanırım bende yeni gördüm.
kazımın alınıp misimoviç in gidişine yorum yok ama(hagi kiralık istemem demişti? )
artı çok mesajın nedeni sizce nedir taraftar sayısı mı gs nin kötü durumu dolayısıyla çok mesaj atılması mı üyelerin çoğunun gs li olması mı?
Hagi:Erkekçe gelip istifamı yüzüme söylesinler
Bahri Havadır’a 2 yöneticimiz o zaman bizde yüzüne karşı söyleriz demiş Hagi için
Bahri bir kerede tuttursa
Hagi bu gece gidebilir..
Türkiye'de ne oyuncular harcandı ama Misimovic kadar çabuk harcananını görmedim. En kötü yarım dönem maçlara çıkıyordu, çok kötü oynayıp gönderiliyordu ama Misimovic transfer döneminin sonunda geldi, 5 maç oynayıp a2'ye gönderildi ve gitti.
Hagi'nin gitmesiyle herşey düzelecek sanki..
Sabri-Neill-Cana-Arda-Baros-Stancu-Culio-Yekta-Kewell dışında bu formayı hakeden adam yok takımda.. Kalan herkes gidemeyeceği için Servet-Balta-Çağlar-Kazım-Barış-Aykut da kalmalı.. Gerisini at gitsin.. Bunların yerine yerli-yabancı takviye yapılacak. İşe yarayabilecekler bana göre 15 kişi..
------------------------Transfer--------------------------
Sabri-------Neill-----------------Servet----------Balta
Transfer-------Cana---------Culio---------------Arda
------------------Baros--------Transfer----------------
As kadroda 3 boşluk bıraktım, 2si yabancı olabilecek bunların.. Stancu-Kewell yedek.. 2 de yabancı alınca 8 yabancı ediyor.. 10 yabancıya tamamlamanın mantığı yok.. Yedek olarak 7 tane de Türk oyuncu almak gerek, ve bunların da süre aldıklarında, rotasyon olduğunda, sakatlık durumunda formanın hakkını verecek kadar kaliteli olması gerek.. Bir sağ bek, bir stoper, iki orta saha, iki kanat, bir de forvet olmalı bu Türk oyuncular..
Sağlık ekibi kesinlikle değiştirilmeli.. Teknik ekipte de bazı değişiklikler olmalı, başta Nezih Boloğlu olmak üzere..
Tabii bu değişiklikleri Adnan Polat yönetiminde değil yepyeni, vizyonu olan bir yönbetim eşliğinde yapmamız gerek..
Sorunlar burada da bitmiyor. Taraftar grubu ultrAslan ya yepyeni bir oluşum içine girmeli, ya da tarihe karışmalı. Şu durumlarında yarardan çok zararı var Galatasaray'a bu ekibin.. Aynı şekilde, genel taraftar profilinin de değişmesi gerek.. Maçta marş niyetine arabesk türkü söylenmez.. Maalesef ülkemizde taraftar kültürü çok zayıf.. Rakip takımı baskı altına alacak ortamdan çok uzak bizim taraftarlarımız..
Bu kadar köklü bir değişim yapabileceğimize maalesef inancım yok..
Ben köklü değişim taraftarıyım, ne olursa olsun. Bu takım kazanma inancını kaybetmiş gibi, ya uzun bir psikolojik işlemden geçirilmeleri gerek ya da dağıtılmaları.
Bence 50 milyon yeterli bir para, tabi kaynak oluşursa.Başka bir sitede şöyle bir hesabım olmuştu;
18 oyuncuyu ortalama 2 milyona satarsak 36 yapar. 50+36=86 milyon.
6 oyuncu + 4 tane altyapıdan oyuncu çıkarsak 10. Geriye kaldı 14 transfer. Bunların 10 tanesi 4'er milyondan görev adamı olsa geriye kalır 46 milyon. 46 milyona 4 transfer olur. Kişi başı 11,5 milyona da 4 tane kallavi oyuncu alırız al sana 24 kişilik kadro.
Sonuç : 2010/2011 sezon sonu puanımız 40 yapar.
Devlet Bahçeli'nin metamatik hesaplarına döndü bu iş![]()