Real yerlerdeilk 19 maç bitiminde 2. ile aranda en az 10 puan fark olsa süper olur
![]()
Real yerlerdeilk 19 maç bitiminde 2. ile aranda en az 10 puan fark olsa süper olur
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
güzel bir seri yakalamışız.Mourinhonun koltuğu sallantıda mı?![]()
3 puan güzeloyuncular sanırım biraz beceriksizmiş
![]()
Valla 5-6 atan oyuncularda bunlar bi maçta zar zor bir tane atanlarda bu oyuncularMaç seçiyolar diyebilirim.
Bknz: Aşağıdaki Barcelona - Atletico Madrid maçı
Real Madrid'i çeyrek finalde eledikten sonra İspanya Kupası yarı finalinde Barcelona ile eşleştik. Geçen sezonlarda ne Barça ne de Real ile eşleşmeden almıştık kupalarıBu sene işimiz daha zor, görünüyordu ki oyuncular gaza geldi kupayı 3. kez almak için üst üste
![]()
7
final yolu açılmış![]()
oh maşallah![]()
Abi Forlan'ı ölene kadar oynatmayı mı planlıyorsun.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İspanya Kupasını 3. kez kazanmaya çok yakınız
Yok kardeşim aslında bu sezon yavaş yavaş kesmeye başladımVeliahtı Cavani'yi daha çok oynatıyorum. Ama Forlan yaşına bakmadan ne zaman forma versem golünü atıyor. Kesinlikle bu klüpte bıraktıracam futbolu ona
Ligde süper formumuz devam ediyor. Maçın ilk 16 dakikasında bulduğumuz 4 golle 3 puana ulaştık.
![]()
7
Barcelona'yı rövanştada 3 golle yendik ve finale çıktık.
Finalde geçen sene olduğu gibi Valencia ile karşılaşacağız.
Kupadaki oyuncu istatistikleri
![]()
7
Sinirimi çıkartan Galatasaray maçından sonra, FM'ye dönüp Malaga'ya patladım. Rotasyon yaparak forma şansı verdiğim Doumbia yüzümü kara çıkarmadı ve 4 gol birden attı.
Ligdeki puan durumu
Oyuncu istatistikleri
![]()
7
Rusya'nın buz gibi soğununda CSKA'yı devirmeyi başardık. Doumbia eksi takımını boş geçmedi, tur kapısını araladı.
![]()
7
Hadi hayırlısı, yeni başkan geliyormuş klubun başına...
![]()
7
Ligdeki galibiyet serimiz sürüyor.
Ligdeki son puan durumu
Barcelona ile aramızdaki puan farkı 10'a, Real Madrid ile ise 17'ye çıktı.
![]()
7
Betis'e kaybettiğimiz maçtan sonra 30 maçtır yenilgi yüzü görmüyoruz.
![]()
7
Genç kanat oyuncularım sayesinde geri düştüğüm maçta Real'i bir kez daha yenmeyi başardım. Matias'ın performansı bu sezon beni en çok şaşırtan şey oldu diyebilirim. Artık bir numaralı adamım
![]()
7
Barcelona ile de berabere kaldık. İyi oldu bence zirvede beni takip eden takımlara yenilmedik. Matias da Real'den sonra Barcelona'ya da attı golünü
![]()
7
CSKA 2-1 öne geçince işi zora soktuğumu düşündüm ancak Cavani'yi durduramadılar. Cavani attığı 4 golle bizi çeyrek finale taşıdı.
Yeni başkanımızda belli oldu.
![]()
7
Bi türlü şansımızın tutmadığı Betis'i sonunda yendik.
Barcelona ile 15, Real Madrid ile 18 puan fark var aramızda. Şampiyonluğa kesin gözüyle bakıyorum artık.
![]()
7
Getefe deplasmanında da zorlanmadan 3 puana ulaştık.
Çeyrek finalde yine şanslı bir kura çektik. Bu sefer ki rakibimiz Porto.
![]()
7
Andy Carroll'un süper performansıyla Norveç'i deplasmanda bozguna uğrattık ve grupta 4'te 4 yaptık.
![]()
7
Villarreal'i de darmadağın ettik
Yenilmemezlik serimiz 36 maça çıktı.
Bu gecelik bu kadar. İyi geceler...
7
Formun devam ediyor bu sene kupalara ambargo koyarsın Barış hocam.
usta bir sene daha oynarsan 8 atmaya başlıyacaksın![]()
Şampiyonluk garanti gibişl de portoyu geçeceğini umuyorum
kupadada valenciayı yenersin
![]()
İnşallah
2014 Dünya Kupası ile kariyeri sonlandırmayı düşünüyorum açıkçası. Çünkü Barcelona ve Real Madrid ile bile çok ciddi bir güç farkı oldu aramızda. Sonraki sezonlarda oyun rutinleşecek gibime geliyor.
Valla şampiyonluk burdan giderse istifamı basarımValencia'yı geçen sezon yendik, bu sene de yenerim diye düşünüyorum. Porto'da Hulk filan duruyor ve baya gelişmiş ancak bizim takım baya güçlü, yarı final yolu açık diye düşünüyorum
![]()
7
Alışılan oldu ve yine fark attıkAgüero ve Cavani gibi iki forvetin arasına birde Matias katıldı. Bu genci herkese tavsiye ediyorum, ben böyle sağ kanat oyuncusu görmedim!!!
![]()
7
sen iyice otomatik e bağladınaltı altı gidiyorsun hep
![]()