Sayfa 8 / 19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 552 sonuç

Konu: TBL 2010 - 11 Play-Off Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Stepslerin haddi hesabı yok. Bizim uzunlar beşleyip beşleyip kenara geldi. Bunlar sorun değil, ama sanki Trabzon basketbol takımı şampiyonluğa gidiyor da, Fenerbahçe ayağını kaydırıyor psikolojisi anlaşılır gibi değil.

Diğer taraftan; Valencia maçında kaldığımız yerden devam ediyoruz. Çok kötü oynuyoruz. Rakip Valencia olunca bu oyunla kaybediyoruz, Trabzon olunca kazanılıyor. Ama takım çok fena düşüşte... Mirsad'ın şokunu atlatamadık. Vidmar sonrası da böyle olmuştu. Şu günlerde diri bir takım bizi paramparça eder.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Emir bazen çok kritik tercih hataları yapıyor ama bugün genelde iyiydi. Spahjia'yı çıldırttığı bir an haricinde... Oğuz aynı şekilde... Faul problemini saymazsak, özellikle ilk devre hücum ve müdafaada takımı taşıyan isim oldu. Zaten böyle kendisinden kısa ve güçsüz 2.sınıf pivotları buldu mu, coşuyor Oğuz.

-Saras.
    -Ukiç.
    -Lavrinoviç
    -Marko Tomas (yaptığı mükemmel blok haricinde)

Bunlar çok kötü oynadı. Akıl almayacak kadar... Özellikle Jasikevicius'u anlamak mümkün değil. Böyle bir efsane nasıl bu kadar yetenek erozyonuna uğrayabilir?

-Oğuz
    -Emir
    -Kaya
    -Ömer Onan

Bunlar idare etti. Ömer'in haftalar sonra elini taşın altına koyması ve toparlanma işareti göstermesi çok sevindirici...

Maçın adamı Kinsey'di. Müdafaası dışında skorda da sorumluluk aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig ve bizim için çok kritik olan maçta Efes Pilsen karşısında ilk yarıyı 42-41 geride kapadık. Maçla ilgili göze çarpan nokta ise Efes'in muazzam yüzdeyle 3lük atması. Durduramıyoruz 3lükleri. Andric baya iyi oynuyor şu ana kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Efes 42-41 önde kapattı sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Efes 42-41 önde kapattı sanırım.
    Onu düzelttim sonradan. Mesajı yazarken aklım kulübün Twitter hesabının yaptığı büyük hatadaydı da, baya kızdım onda, o yüzden önde yazdım yanlışlıkla.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Neyse, umarım maç sonunda galip olursunuz. Efes'i yenin, beni sevindirin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Shumpert uçtu ! 3.çeyrek sonunda 1 üçlük, 4.çeyrek başında 2 üçlük, 60-54 öne fırladık! Hadi Aslanlar, vermeyelim bu maçı buradan !

Önceki maçta son 5 dakikada 9 sayıdan vermiştik maçı. Şimdi olmasın böyle. Son 7 dakika, 8 sayıyla öndeyiz.

Edit : 65-54 öne fırladık. Efes'in 4.çeyrekte daha sayısı yok. Mükemmel oynuyoruz. Hadi nazar değmesin.

Edit 2 : 2 Andric & Tutku ikilisi iş başında. 67-54. Flip Murray oyuna girdi, aman dikkat. Daha maçı vermeyiz sanırım ama ikili averajda önlerine geçersek daha da güzel olacak.

Edit 3 : Yalnız Kerem Gönlüm resmen Shumpert'ın ayağına sarılmış 2.çeyrekteki pozisyonda. Ona nasıl sportmenlik dışı çalınmaz anlayamıyorum.

4.çeyrekte Efes'i resmen REZİL ettik ! 80-64. Gururlandırmaya devam ediyor ASLANLAR !
    Last edited by Sirius Black : 06.Mart.2011 at 20:26

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açık konuşayım, Shumpert o 3lükleri sokmamış olsa bu maçı alamazdık. O 3lükler ve savunmamızla kazandık. Efes gibi bir ekolü maçın büyük kısmını geride oynamamıza rağmen geriden gelerek 16 sayı farkla yenmek her takımın yapabileceği iş değil.

Tutku ve Andric maçın genelinde muhteşem oynadılar. Shumpert ise kırılma anında sahneye çıktı ve 3. yıldız oldu maçtaki. Söylenecek fazla birşey yok bence. Fenerbahçe - Galatasaray final serisine doğru gidiyor gibi duruyor lig şuan için.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Edit 3 : Yalnız Kerem Gönlüm resmen Shumpert'ın ayağına sarılmış 2.çeyrekteki pozisyonda. Ona nasıl sportmenlik dışı çalınmaz anlayamıyorum.
    Aşkolsun. Size hiç yakışıyor mu? Efes demek Türk basketbolu demektir. Efes olmasa biz halen basketbol topunu karpuz sanıyor, potaya sepet diyor olacaktık. Basketbolu bütün bir misak-ı milli sınırlarına, hatta bütün bir Türk dünyasına yayan bu güzide kulübümüze birde teknik faul mü çaldıracaktınız? Sizi gidi futbol holiganları, sizi! Efes'e karşı hak aramakta n'oluyor? Haddinizi bilin biraz, hem siz üç büyüklerin basketbolla işi ne; niye Efesimizin saltanatına şey ediyorsunuz, gidin kozlarınızı futbol sahasında paylaşın. Bu güzide kulübümüze birde teknik faul çaldıracaktınız haaa? Hem Kerem Gönlüm efendi çocuktur, yapmaz öyle şeyler. Milli basketbolcudur o, temiz aile çocuğudur, Kerem Gönlüm asla yanlış yapmaz; ortada bir yanlışlık vardır. Ayıp, ayıp.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Efes'i yenmek güzel oldu.İlk çeyrek Efes o kadar çok üçlük attıki kendileri bile şaşırmıştır heralde.İkinci yarı ise taraftarımızla ve Oktay hocayla beraber şaha kalktık resmen.Andric'e de bir kaç şey söylemek lazım.Andric'i eleştirenlerden biri olarak ben bile maç sonunda salonda Andric diye bağırdım.Adam başka bir oyuncu oldu resmen.İnşallah devam eder böyle.Yaşıda genç.Kendini dahada geliştirebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ne maçtı öyle !

Her yerinden öpüyorum Haluk !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Haluk'da enteresan bir adam.Boş atışları felan kaçırıyor ancak çok kritik atışlardan da başarı sağlıyor.79-76 kazandık.Gerçekten zor bir maç oldu.Son 30 saniyeye Mersin önde girmesine rağmen kazanmasını bildik.Tebrikler iyi gidiyoruz...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

5 dakika sonra Fenerbahçe-Beşiktaş maçı başlayacak.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İlk yarı sonucu:

Fenerbahçe Ülker=38

Beşiktaş Cola Turka=51

Felaket oynuyoruz. Savunma dökülüyor. Hücumda çember dövüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

92-84 kazandık.Tebrikler teknik heyet ve oyunculara.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tebrikler Beşiktaş önemli bir galibiyet aldılar gerçektende...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Çok önemli bir galibiyet.Ne yalan söyleyeyim şaşırdım.Dershaneye lanet olsun.Maçları kaçıra kaçıra TBL'den koptuk.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kemp olsun, Serkan olsun isabetli transferler olduklarını gösterdiler.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mersin'i 3 sayı farkla yendik derbinin olduğu haftada kazanmamız iyi oldu...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maçın başlarındaki atmosfer... Sanki Beşiktaş'la değil, Yeşilay sporla oynuyoruz. Salonda ne bir derbi coşkusu, ne bir gerilim... Herkes o kadar rahat ve kazanacağından emin ki... Salonun yarısının boş olduğu yetmezmiş gibi, gelenlerde birbirinden farklı iki bölük:

1-Maçın başından beri "Fenerbahçe... Sen çok yaşa" diye ninni söyleyen bir grup...

2-Sinema izleyicisi gibi çekirdek çıtlatanlar...

Ne takımda bir coşku var, ne trübünlerde... Taa ki, iş ciddiye binince, maçın bitimine az bir zaman kala ve mağlubiyetin ayak sesleri gümbür gümbür gelmeye başlayıncaya kadar... Nihayet trübün biraz kıpırdanır gibi oldu ama geçmiş olsun artık. Mübarekler, takımı desteklemeye değil, nasılsa kazanılacak bir Beşiktaş galibiyetine tanıklık etmeye ve keyfini sürmeye gelmişler. Basketbolla yaşayan bir avuç insan daha başta mağlubiyetin kokusunu sezip kendisini paralıyor ama en az 8.000 insanın izlediği bir maçta 50-100 kişiyi kim takar?

Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bile değil, Salı'dan, hatta Pazartesi'den belliydi. Son bir ay gerçekten çok kötü basketbol oynuyorduk. Sanki takım düşüşe geçmek, irtifa kaybetmek için bir bahane arıyormuş ve Mirsad'ın sakatlığı ile aradıkları bahaneyi bulmuş gibi bir hal, bir vücut dili... Mirsad'lı veya Mirsad'sız zamanlarda sezon boyu kendisini yerden yere atan, savaşan ve Barcelona futbol takımı gibi top çeviren takımdan eser yok. Sorumsuzca top kayıpları, başına buyruk şut tercihleri, takımı ateşlemek yerine frenleyen saçma agresiflik görüntüleri...

Trabzon maçında da bu kadar kötü ve dağınıktık. Valencia maçında kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ama rakip Valencia değilde Trabzon olunca bir şekilde ıkına sıkına kazanılıyor. Keza öncesinde OYAK maçını hatırlayın. OYAK son periyotta 1/10 serbest atış isabetiyle oynayıp kaybetti. 1/10 yerine 5/10 bile atsalar maçın doğal akışı içinde biz bu yenilgiyi iki hafta öncesinden alacaktık.

Kısacası bundan önce iki hafta hangi diri takımla oynarsak oynayalım kaybederdik. Fikstür avantajımız sayesinde yalpalaya yalpalaya iki haftayı atlattık. Tabii bu süreçte takımdaki düşüşü gören teknik heyetin gerekli kriterleri yapacağı, gerekli uyarı ve müdahalelerde bulunacağı ve bu düşüşe dur denileceği umudunu muhafaza ettik. Fakat gördük ki, ıkına sıkına gelen OYAK ve Trabzon galibiyetlerinden hiç ders çıkarılmamış.

Böyle giderse ekstra ve hesapta olmayan mağlubiyetler devam eder. Ben kazansın veya kaybetsin, kendisini yerden yere atan ve mağlubiyeti kabullenmeyen sezon başındaki Fenerbahçe'yi istiyorum. Vidmar, Mirsad, Ömer ve Kinsey'in sinerjisi bütün takımı elektrikliyor, en umursamaz tipler bile onlara uyuyordu. Greer'in bile zaman zaman canını dişine takıp ekstra katkı verdiği olmadı mı? Oldu? Çünkü o dört oyuncudan yayılan elektrik herkesi ateşliyordu. Ancak görüyoruz ki, yeni rol modelleri Saras ve Lavrinoviç olmuş. Onlar takıma değil, takım onların halet-i ruhiyesine bürünmeye başlamış.

Ruh ölmüş, ruh... O savaşan, her topa atlayan, kazansa kaybetse mücadelede geri adım atmayan Fenerbahçeden eser yok, eser... O Fenerbahçe'yi geri istiyorum. Playofflar başlamadan önce, en kısa sürede...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sezon içerisindeki liderlik çok önemli değil farkındayım. Ancak Fenerbahçe'nin üstünde bitirmek her zaman için psikolojik üstünlük sağlayacaktır Galatasaray açısından. Son 5 haftadır galip gelip Fenerbahçe'nin kaybetmesini beklemek çok can sıkıcı bir durumdu bu açıdan kaybetmeleri iyi oldu.

Tebrikler her iki takıma da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin bu sene evindeki yenilmezlik serisini bozduk. Gerçekten çok güzel bir galibiyet. Serkan Erdoğan yılın transferidir bana göre. Ama tüm takım gerçekten çok iyiydik. Emeği geçen herkese teşekkürler..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Buralarda in cin top oynuyor ..

Lig'in bitmesine son 9 hafta kaldı.

Bizim lider bitirme şansımz ne kadar ise Galatasaryında o kadar var aslında.Çok önemli iki maç oynacağız önce Galatasaray'ı ağırlayacağız sonra Efes'e konuk olacağız.Galatasaray maçının önemi bizim için ne ? Derbi . Peki Lig'de 1. veya 2. olmanın önemi ne ? Hiç bir önemi yok.

Ligden düşecek takımlarda ise Oyak gitti diyebiliriz esasen.Peşine ben Bornova yerine Mersin'in gitmesini isterim.

Play - Off için ise şuan ki sıralamaya göre : İlk 8 takım nasıl ise o 8 takım kalır gibime geliyor fakat takımlar hata yapmaya müsaittir sonuçta
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

M.P. Trabzonspor deplasmanından 96-89 luk galibiyet ile dönüyoruz.Tebrikler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Beşiktaş Takıma İnşAllah İversoon'u geri getirmez.Bir anda herşey tepe taklak olabilir.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş son 9 maçta 8.galibiyetini aldı.İyi bir seri yakaladılar.Özellikle Kemp'in gelmesi takımı baya ateşledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bir galibiyet daha...

Beşiktaş Trabzon maçında ilk yarı savunmalar rezaletti. 2.yarı biraz düzelen taraf maçı kazandı. Benim hayatımda Türkiye liglerinde gördüğüm en yüksek skorlu maç olmuş olabilir.
    Galatasaray Ermal'ın tökezlediği maçı kazanmayı bilmiş. İşlerim çıkmasa onu da izleyecektim. Artık haftaya Bursada salona gideriz TBBL'ye coşku katmak lazım biraz )
    1 ay sonra FBÜlker ve Efes Pilsen arka arkaya Bursada olacaklar. Bize de eğlence çıkar umarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk çeyrek 6 sayı attık.İlk yarı tam bir felaketti.Ama ikinci yarı Shumpert ve Tutku ile oyunun kontrolünü ele aldık.Zirve adına önemli bir maçtı.Galip gelmek güzel oldu.Tebrikler takımımıza.

Çalınsın davullar başlasın şenlikler!! Velimir Perasovic istifa etti.

Sayfa 8 / 19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri