Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

18 52.94%
  • Trabzonspor kazanır

10 29.41%
  • Berabere biter

6 17.65%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 154 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor [24. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Her sene aynı olaylar of of Şampiyonluğa 10 hafta kala böyle şampiyonluk yarışındakilerin puan kaybetme durumlarında ya hakem taraf tutar ya diğer takım maçı satar.

Burak'ın golünü merak ediyorum.Bir de sanırım şeref tribününde yumruklaşmalar olmuş.Tebrikler Trabzon.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Artık gs maçına kadar seri şart.

Hakemin katlettiği maçı 2-1 kazandık.Allahtan haftaya Kasımpaşa maçı var Serkanı çok aramayız.

3. Default

Profesyonel takımlara bu kadar amatör oyuncular yakışmıyor. Önce Serkan sonra Sivok takımlarını yalnız bıraktı. Bir hareketi yapmadan, bir tepki göstermeden önce çokça düşünmeleri gerekir.
    Ayrıca Beşiktaş taraftarı haklı, ayıp oluyor demekte. Hak etmiyorlar bunu.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Helal olsun Trabzonspor'a su zorlu maci su sartlarda kazanmasini bildi , artik inisli cikisli grafigin bitmeis bu haftadan sonra bir ivme yakalamalari muhtemel burda aldiklari moralle

Allah Yardımcımız Olsun Takımımıza, Trabzon Krtik Durumdan Önce Beraberliği Sonra Galibiyeti Kazandı. TEBRİKLER TRABZON

Klasik Yorumculara da Allah Akıl Fikir Versin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Biz maçlarımıza bakalım yarınki maçımızı kazanıp önümüze bakalım trabzonun ne yaptığı bizi ilgilendirmemeli biz kazandıkça

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon çok şartlar altında çok önemli bir 3 puan aldı. Her şeyden önce onları tebrik etmek lazım. Bizim takım hakkında söylenecek şeyler var aslında ama yeterince sinirliyim bir başlarsam uzun sürer.

Maç hakkında yorum yapılmasını benden küçük benim akranım veya benden büyük tüm arkadaşlarımdan istirham ediyorum. Herkese iyi akşamlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Biz maçlarımıza bakalım yarınki maçımızı kazanıp önümüze bakalım trabzonun ne yaptığı bizi ilgilendirmemeli biz kazandıkça
    dediğin çok doğru herkes senin gibi yorum yapsa hiç sorun çıkmayacak işte
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Enteresan bir maç oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Takımına güvenen bir Fenerbahçe'lisin, seni can-ı yürekten tebrik ediyorum. Bunun dışında yok haksızlık var, yok bilmem ne diyen Fenerbahçe'liler takımlarına güvenmiyor ki bu yorumları yapıyor Şu adamı örnek alın azcık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Takımına güvenen bir Fenerbahçe'lisin, seni can-ı yürekten tebrik ediyorum. Bunun dışında yok haksızlık var, yok bilmem ne diyen Fenerbahçe'liler takımlarına güvenmiyor ki bu yorumları yapıyor Şu adamı örnek alın azcık.
    katılmaktayım sana maçtan çok buraya gelince okuduklarıma sinirlendim hele freelander die bi arkadas iyice zıvanadan çıkardı ama sağolsun yöneticilerde gereken her şeyi yaptı bütün tahrik mesajlarını sildiler
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Acaba bu maçtan sonra hangi takım başkan'ı hakemlerden memnun değiliz diyecek

Trabzon iyi iş çıkardı ve 2-1 kazandı.Bu tür kartlar böylesine zor haftalarda görülmemeli bu kadar profosyonel oyuncular tarafından.

Neyse biz yarın kazanırsak sıkıntı yok fakat umarım stres yaşamayız.

Tebrikler her iki takımada.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Her şeye rağmen maç Trabzon galibiyetiyle bitti.Yok hak etti , yok hak etmedi , yok hakem kazandırdı , hakem vermedi demeye gelmedim.Trabzon 10 kişi kalmasına rağmen futbol disiplininden kopmadı.BJK ise 10 kişi kaldıktan sonra tamamen oyundan koptu ve dolayısıyla da maçı kaybetti.Bana kalırsa hakem gerçekten iyi değildi ama BJK zararına ya da Trabzon yararına diyecek kadar da abartılı hatalar yoktu.Yani 10 tane Trabzon lehine 1 tane BJK lehine deyemiyoruz.Zaten hakemler de insan ve hatasız da kul olmaz.Aklımda Trabzon'un verilmeyen penaltısı kaldı ama o verilse ve gol olsa BJK'nin maçı berabere getirmesi için daha çok zamanı olabilirdi.
    Söylenecek pek fazla söz yok.Tebrikler Trabzon , geçmiş olsun Beşiktaş.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Belki iyi futbol oynayamadılar ama 3 puan almasını bildiler İnönü'den. Beşiktaş'ı son 2 derbide de stoperleri yaktı, iyi giden maçı rakibe verdiler gördükleri kırmızı kartlarla

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Pazartesi akşamı Antalya karşısında çıplak gözle izlediğim Beşiktaş çok kötü bir görüntüdeydi. Ama Antalya'nın durumu daha facia... Beşiktaş, Antalya maçının Beşiktaş'ı gibi, Trabzon'da Kayseri maçının Trabzon'u gibi olursa, deplasman filan dinlemez, Trabzon darmadağın eder. Ama o güne kadar toparlanırlarsa birşey diyemem.

Takımların son hafta tempo ve performanslarını baz alarak Trabzon dedim.

Ankete Trabzon kazanır diyen ilk kişiyim. Hatta uzun bir süre benden başka 2. bir oy çıkmadı. Skor beklediğim bir sonuçtu. Üstelik bu kadar zorlanacaklarını tahmin etmiyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Goal.com Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor mağlubiyetini değerlendirdi. diye başlık atmış

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler Trabzonspor yalnız son 3-4 maçta son 10 dakika da atılan goller puanları getirdi bu da işin riskli tarafı.

Burak Yılmaz performansının zirvesinde diye düşünüyorum ilk piyasaya çıktığında Türk Quaresma diye görürdüm kendisini şimdi bildiğimiz Arif Erdem
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şenol Hocaya naptılar bilmiyorum çok sinirlendi Sadri Şeneri bile dinlemedi, haksızlık ettiler Şenol Hocaya..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Şenol Hocaya naptılar bilmiyorum çok sinirlendi Sadri Şeneri bile dinlemedi, haksızlık ettiler Şenol Hocaya..

O bölümlerde takılıp durdu görüntü hiçbirşey göremedim bende yumruklaşmalar falan var deniyor , ne oldu bilen biri varsa bende merak ediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şenol Güneş'in mevzusu olayı neyki ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O değilde olaylardan önce spiker "İşte Şenol Güneş, şuan BJK taraftarı arasında oyundan atıldıktan sonra alkışlarla oraya gitti güzel bir tabloydu" dedi

Trabzon golü attıktan sonra "Evet şeref tribünü karıştı yumruklar havada uçuşuyor (bu arada ekranda Şenol Güneş'e doğru ufak tefek cisimler fırlatılıyor)"

Spiker o an ... oldu kaldı ne desin adam şimdi
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Şenol Güneş'in mevzusu olayı neyki ?
    Trabzon'un öne geçmesi, maçın kaybedildiği hissiyle gelişen olay dizgisi.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    O değilde olaylardan önce spiker "İşte Şenol Güneş, şuan BJK taraftarı arasında oyundan atıldıktan sonra alkışlarla oraya gitti güzel bir tabloydu" dedi

Trabzon golü attıktan sonra "Evet şeref tribünü karıştı yumruklar havada uçuşuyor (bu arada ekranda Şenol Güneş'e doğru ufak tefek cisimler fırlatılıyor)"

Spiker o an ... oldu kaldı ne desin adam şimdi

olay hakkında tek bildiğimiz bu evet, sonra can karyağdı havaalanında yakalamış ama çok sinirliymiş konuşmamış, puan kaybettiğimiz maçlarda dahi kötü konuşmaz noldu bilemedim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

"ÇIKAN OLAYLAR TATLIYA BAĞLANDI"
    06.Mart.2011 21:46

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan maçta konuk takımın 2. golünün ardından şeref tribünü karıştı.

Karşılaşma sonunda HABER1903'e yaşanan gerginliği anlatan Beşiktaş Kulubü ikinci Başkanı Metin Keçeli, yaptığı açıklamada;

" Trabzonspor'un ikinci golünden sonra Şenol Güneş'in sevincinin ardından oturduğu bölümde laf atmalar olmuş. Bizde Şenol Güneş'i yukarıya aldırdık. Bende yanına giderek " Gel hocam içeri geç " dedim. Zaten o sırada karşılaşma sona erdi. Şenol Güneş, sağdan soldan gelen laflara " Biz çıktık topumuzu oynadık " diyerek cevap veriyordu. Gerçekten çok üzgündü. Daha sonra içeride oturdular. Kendilerine birşeyler ikram etmeye çalıştık. Herkes birbirinden özür diledi ve olay tatlıya bağlandı. Biz Trabzon'u kaç kez yendik, Trabzon bizi kaç kez yendi. Sonuçta futbol oynuyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sivok un profesyonelliğinden bahsedilmiş ama anlamadığın ilk sarısının ne alakası vardı Sivok un?
    Simao nun golü net verilmedi, ceza sahası içinde Giray ın eline çarpan top var ama kural ne diyor bilmiyorum. Burak ın pozisyonuna çok net penaltı diyenler acaba İsmail e yapılan faule ne diyor merak ediyorum... Son olarak Trabzonluları hadi anlarım da, Bursalı arkadaşın burayı tribün havasına sokmasını anlayamıyorum.

Bu kadar hakem konuştuktan sonra takımdan falan da bahsetmeyeceğim... İkinci yarıda 3 maç aklıma geliyor... Biri Aurelio nun atıldığı biri Almeida nın golünün verilmediği biri de bu maç... Neyse Trabzonlular alınmasın, onlara birşey dediğim yok, 10 kişi kalıp bu maçı kazanmakta başarıdır, yolları da açık olsun, maç 11-11 oynansa belki Trabzon hakkıyla yenebilirdi de ama kendi takımımın aleyhine 2. yarıda bu kadar olumsuz hakem etkisine, katlanamıyorum... Kiev maçında bile verilen penaltı hatalıydı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Sivok un profesyonelliğinden bahsedilmiş ama anlamadığın ilk sarısının ne alakası vardı Sivok un?
    Simao nun golü net verilmedi, ceza sahası içinde Giray ın eline çarpan top var ama kural ne diyor bilmiyorum. Burak ın pozisyonuna çok net penaltı diyenler acaba İsmail e yapılan faule ne diyor merak ediyorum... Son olarak Trabzonluları hadi anlarım da, Bursalı arkadaşın burayı tribün havasına sokmasını anlayamıyorum.

Bu kadar hakem konuştuktan sonra takımdan falan da bahsetmeyeceğim... İkinci yarıda 3 maç aklıma geliyor... Biri Aurelio nun atıldığı biri Almeida nın golünün verilmediği biri de bu maç... Neyse Trabzonlular alınmasın, onlara birşey dediğim yok, 10 kişi kalıp bu maçı kazanmakta başarıdır, yolları da açık olsun, maç 11-11 oynansa belki Trabzon hakkıyla yenebilirdi de ama kendi takımımın aleyhine 2. yarıda bu kadar olumsuz hakem etkisine, katlanamıyorum... Kiev maçında bile verilen penaltı hatalıydı

ismail'in pozisyonunda ne var ben anlamadım bu kadar? tek programda konuşulmadı tartışmalı diyerek, Giray can havliyle topa müdahale ediyor sonrası pozisyonun getirdiği, 2 sene önce önce Musa Büyük bizde topa vurdu aynı şekilde, sonra kontrolsüz Ardaya çarptı, ayağı iki yerden kırıldı, 6 ay oynamadı. bunlar pozisyonunun içindekilerdir. O olay da topa müdahaledir.

Ofsayttan sayılmayan gol konusunda diyeceğim yok, zaten o hakem ilk yarıda Burağın direk üzerinden giden 1 metre geriden geldiği pozisyona da ofsayt dedi.

Misal Ceyhuna faul bile olmayan pozisyonda sarı kart geldi. Şenol Hoca tribüne gönderildi bundan sonra. falan filan.

Ben hakem konuşma taraftarı değilim sadece 'Burak ın pozisyonuna çok net penaltı diyenler acaba İsmail e yapılan faule ne diyor merak ediyorum.' cümlene bir cevap anlamında söyledim. Rüştünün pozisyonu penaltı ise kırmızı kart ki genel kanı böyle, Girayın pozisyonu ne olur bilemem.

neyse ne işte, hakem işin ucunu kaçırdı. ama iki taraflı olarak.

27. Default

Klasik Olacak Ama.

Beğenmiyorsan Çık da Sen Yönet Maçı, Bakalım Sizlerden Biri Yönettiğinde Arkanızdan Neler Konuşuyorlar Neler?

Bugün Trabzon Kazandı, Yarın Biz Kazanırız Böyle Sürüp Gidecek...

Bu Kadar Ucuz Olmamalı Her Şey.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben burda Trabzonspor'a yapılan hataları eleştirmem çünkü bu hatalar zincirinin başında biz varız. İsmail'in Pozisyonu kesin Kırmızı kart onu geçtim Simao'nun golü bunlar verilseydi sen Trabzonspor'un o pozisyonlarının olacagının kesin kanıtını verebilecekmisin? Hayır. Onun için geçelim artık o boş lafları. Neymiş efendim İki tarafada hatalar yapıldı.

Yinede Tebrikler..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İsmailin pozisyonu kırmızı kart, sen geçtiysen hele kesin yani İsmailin pozisyonunu sürekli sunuyorsunuz da ortaya, eğer işinize gelirse soruyorum Almedia'nın son dakikalarda rövaşata attıktan sonra Giray'ın kafasına tekme atmasıyla arasında ne farkı var? ikiside topa müdahaleden sonra olan istemsiz hareketler.

simaonun golünden sonrasına garanti verip verememem halamın bıyıkları olsa muhabbetine döner, ama garanti vermeme gerek olmayan, 5 dakika sonra yine bir şekilde yine öne geçtikten sonra 'aynı şartlarda' 10 kişiyle beraberliği sağladığımız. Diyeceksen 2 olurdu boboyla, onun da garantisini sen veremezsin.

30. Default

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    İsmailin pozisyonu kırmızı kart, sen geçtiysen hele kesin yani İsmailin pozisyonunu sürekli sunuyorsunuz da ortaya, eğer işinize gelirse soruyorum Almedia'nın son dakikalarda rövaşata attıktan sonra Giray'ın kafasına tekme atmasıyla arasında ne farkı var? ikiside topa müdahaleden sonra olan istemsiz hareketler.

simaonun golünden sonrasına garanti verip verememem halamın bıyıkları olsa muhabbetine döner, ama garanti vermeme gerek olmayan, 5 dakika sonra yine bir şekilde yine öne geçtikten sonra 'aynı şartlarda' 10 kişiyle beraberliği sağladığımız. Diyeceksen 2 olurdu boboyla, onun da garantisini sen veremezsin.
    Biraz Fazla mı Agresifsin Yoksa Bana mı Öyle Geliyor

Niye Hep Bir Şekilde Hata Arıyorsun. Maç Çoktan Bitmiş Oyuncular Belki de Şuan Yataklarına Girmek Üzere

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri