o sahte acıklamayı yapan arkadas insanların hayatında bu kadar yer etmis bi oyunu en azından benim hayatımda bu kadar basit görmen ve böyle bi essek sakası yapman dogrusu benim akıl sınırlarımı zorluyo. senin icin bu is bi eglence olabilir makara konusu olabilir ama benim icin öyle degil. benim hayatımın yüzde doksanını olusturuyo bu oyun. gercek hayatta yasamadıgım duyguları elde edemedigim basarıları hic erisemedigim hayallerimi bu oyunla yasıyorum. sayfalarca yazsamda sana anlatamam. benim bu kadar hayatımda yer eden bi oyun neden bu isten para kazanan sigamesin hayatında yer etmiyo?? bu baslıga hergün girerek kontrol etmemde senin o acıklamandan sonra oyunu silmemde tamamiyle bu soruyla alakalı. karsımdakine (sigamese) gösterdigim degere aynı sekilde karsılık bulamıyosam artık o is degersizlesmistir. sen intahar etmekten bahsetmissin. ne kadar düsenmeden yazdıgın belli. burda oyunu silmemdeki tek sebep bu sacma sapan yamanın ne zaman cıkacagı yeni kadrolarla oynamam veya oyunun düzeltilecek olan hataları degildir. tekrar söylüyorum gösterdigim degeri karsıdakinden alamamamdır. ama sen bunun ne demek oldugunu anlarmısım bilemem.