Günümüzde Türkiye'de bu denilen modern futbolun hangi gereklikleri var ki bizim oyun planımızda Alex'in yerine o modern futbolcu olabilsin...Yada Alex o gerekliliklere sahip olabilsin... Herkes tv de de tartışıyor Alex in kariyeri ne, Türkiye'de atıyor, Avrupa'da hep ona oynanıyor ondan en çok gol atan adamı diye ama F.Bahçeli bir çok taraftar ondan memnun... Amerika pazarından alınıp, Türkiye'de efsaneleşen yada Amerika kıtasından hangi Türk takımı bir adam alıp onu efsane yapabilmiş veya Avrupa'da efsane olmuş?
Türkiye'de zaten Avrupa çapında isim yapmış (Direk Brezilya'dan alınıp) bir başka oyuncu hatırlamıyorum... (Bu kadar verimli olan) Zaten F.Bahçe taraftarı olarakta Alex'in dünya çapında efsane Avrupanın kralı gibi bir iddiası yok... Bunu tv programcıları dile getiriyor her gelen adamı onla kıyaslıyorlar... Halbuki Alex Çoğu F.Bahçelinin kurtarıcısı, top ayağına geldiği zaman kaybedecekmi diye değil acaba hangi adamın ayağına düşürecek dediği ve Alex varsa alırız bu maçı diyebilecek kadar güvendiği "kulüp tarihinin gerçek efsanelerinden" birisi...
Birde tvde izliyorum genellikle Alex abi atıyor tamamda modern futbolda yeri yok gitmeliydi sözleşme uzatılması yanlıştı gibi konular gündeme geliyor... Modern futbol tanımı sadece Alexi gönderip yerine modern futbolun özelliklerini taşıyan bir adam almakla mı oluyor yoksa ülkedeki takımlar ve gerekli kurumların hep birlikte hem zihin olarak hemde somut olarak bir düzenlemeden geçmesiyle mi oluyor... Sadece F.Bahçe Alex'i atıp yerine o denilen merak ettiğim (Acaba ilerde kim olacak bu adam) adamı getirmesiyle mi? Oynanan futbola bakınca hani Getirin koyun yerine Realden Barçadan felan bir adam bence yine Alex kadar performans verir...
Uzattım ama genel olarak konuştum![]()

) adamı getirmesiyle mi? Oynanan futbola bakınca hani Getirin koyun yerine Realden Barçadan felan bir adam bence yine Alex kadar performans verir...
Alıntılı Yanıtla