1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: 11.3 Çıkış Tarihi Açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hepimiz kardeşiiiiz bu öfkeee ne diyeeee. nakaratı kulağıma geldi bi anda okurken.

2 arkadaşada olgunlukları için teşekkürler. işte turksportal forumlarına bu yüzden giriyorum.

bide şu çıksa, bende bekliyordum c.tesi ye kadar. baktım önümde koca bi akşam var canımda sıkıldı. açtım sarıyerle bi kariyer. ilk defa sarıyer'i aldım ( hiçbir manevi bağım olmamasına rağmen) ilk sezonda playoff la çıktım şimdi bank asyada boğuşucaz hayırlısı

tavsiyem arkadaşlara başlayın istediğiniz oyuna. hee bide ocak transfer güncellemesini indirdim. ohh miss. oyun ilk çıktığında ekimde everton la başlamıştım ve 2026'ya geldim ve bayadır oynamıyorum. hiçbir sorunda olmadı.

diyeceğim bu bug olayı birazda şansa gibi geliyor bana.

neyse yinede beklemedeyiz. bakarsın sarıyere sırtımı döner yeni bi oyun açarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar , bende Atl. Madrid kariyerime devam ediyorum , 2019 yılındayım , şampiyonlar liginden elendim , Real madrid'e..
    Ve yine Madrid ligde 1. sıradaydı 6 puan gerisindeydim 5 hafta vardı , 1 puan fark ile şampiyon oldum..Acayip keyif aldım. Hı bir de nasıl olsa yakında yama gelecek diye , taktiği değiştirdim , örneğin , yavaş tempoda oynatırken çok hızlı yaptım , atak sınırı ortalardayken sona doğru çektim , oyun anlayışını hafif iken sert yaptım. Sonuç inanılmaz oldu..
    Daha önce bu denli bir değişim hiç yapmamıştım. Belki de şampiyonlar liginden elenmenin üzüntüsü , yamanın gelecek olmasının verdiği rahatlıktan dolayı harika bir tecrübe yaşadım..
    Şimdi lig bittiği için transfer yapacağım , alacağım oyuncular bu seneyi kurtarmak için olacak..Zaten bir kaç güne kadar yeni oyun açarım.
    Bir yandan da acaba 2.lig'den istifa eden teknik direktörün yerine mi gitsem diyorum..

Uzun lafın kısası , oyun hala zevk vermekte..

Mesaj Yetkileri